Warhammer 40k дискусии

Игри за PC
Публикувай отговор
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Re: Space Marine

Мнение от Nocturne »

Аз не знам защо при положение че обсъждаме Fluff се намесва игра която клони към -1 от реалността на Вселената. :shock: Той верно че идяд нищо не знае освен че трябва да клекнат гардсмените и да имат лънчари за по-голям обсег. Но това е просто смешно в предвид дискусията ни :lol:
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Ей... верно бе. Както се казва - Don't argue with an idiot, he'll lower you to his level. (and beat you with experience)

:Oooops:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Хахаха нензнам ама мога да ви разбия и на спеис хълк дори. А някои зане ли какво е спеис хълк?
Ае да се светнете http://www.youtube.com/watch?v=FxB7Xl2r3aY който смее може да се пробва срецу силата на моите терминатори. Естествено опитът му само ще накърни неговото достоинство като комадир на най-силните спеис марин инфандри юнити, но секи с възможностите си.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Fanatic
В момента играе: The Second Encounter HD....

Мнение от Fanatic »

time of ending...данеби GW да смятат да унищожат човечеството в скоро време?
I wanna be sedated.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Кой му пука за някви историики? Сега излиза нова игра спеис марин, а ако щът да унощожът вселената нови игри ще излизат така че това дето си пишете явно е офтопик както това което пиша и аз, само дето вие се уливате.
А иначе един термнинатор може да убие безкраен брой противници стига да бъде тактично уплавляван.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Ignore/
Fanatic

Мнение от Fanatic »

в сайта на THQ е излезнало некво видео с интервю за играта...
I wanna be sedated.
Fanatic

Мнение от Fanatic »

I wanna be sedated.
BlahBlahBlah
В момента играе: с баща ти

Мнение от BlahBlahBlah »

Леко детска и глуповата изглежда. Приятна игра :wink: .
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Значи играта е аркадка в стил нинджа гаиден. Вървиш трепеш дигаш левели и се екипираш с разни армори и оръжия. Жалко винаги съм искал игра в стила на спеис хълк тактически екшън, ама пък засега е нямалко аркадна игра по уархамър и това е първата което се пак е нещо ново за уархамър вселената
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Невероятно и страхотно ще е жалко че ще е за конзолите. Защото както тя пита до сега правихте за PC и изведнъж за конзоли и той, ами за да влезнат играчите в екшъна та не разбрах какво ми пречи да влезна в екшъна с компютъра си ? Много тъпо изказване. Идеята е че искат още пари защото за разлика от ПС-тата при конзолите и пачове и сичко се плаща и ядат парички със всичко което изкарат. Еми жалко и те се комерсиализираха.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

защото за разлика от ПС-тата при конзолите и пачове и сичко се плаща и ядат парички със всичко което изкарат
Ахахахах баси неподготвеното изказване пачовете се плащат а? те еба в спецялиста
SeigarX
В момента играе: Warhammer Online
Elder of Scrolls IV Oblivion
Age of Wonders - Shadow Magic
Stronghold
Mount and Blade

Мнение от SeigarX »

За тъпи адончета (който са боклуци повечето пъти) , нови модели на играча , нови Game Mode's (Multiplayer предимно) нормално или се плащат със No Life Points или със доларчета :lol: Аз мисля, че това имаше той предвид.
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

SeigarX написа:За тъпи адончета (който са боклуци повечето пъти) , нови модели на играча , нови Game Mode's (Multiplayer предимно) нормално или се плащат със No Life Points или със доларчета :lol: Аз мисля, че това имаше той предвид.

Дам, точно това не знам точно за кое се отнасяше защото не се интересувам от конзоли но знам че се плащаха повечето неща. И според мен това е идеята на Релик да хапнат повечко.
SeigarX
Stronghold
Mount and Blade

Мнение от SeigarX »

Van Zan написа:
SeigarX написа:За тъпи адончета (който са боклуци повечето пъти) , нови модели на играча , нови Game Mode's (Multiplayer предимно) нормално или се плащат със No Life Points или със доларчета :lol: Аз мисля, че това имаше той предвид.

Дам, точно това не знам точно за кое се отнасяше защото не се интересувам от конзоли но знам че се плащаха повечето неща. И според мен това е идеята на Релик да хапнат повечко.
Inside Gaming -> viewtopic.php?f=2&t=57350 :D :D :D И аз незнах преди как ставаха нещата и какви бяха нещата във конзолите преди да гледам това шоу :lol:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Като излезе пач за някоя игра и когато стартираш играта то ти казва, че има ъпдеит и автоматично ти го тегли и инсталира. Всичко това става за секунди а не като на пц да си пачнеш играта треа праиш еабси упражненията.
SeigarX
Stronghold
Mount and Blade

Мнение от SeigarX »

iddqd написа:Като излезе пач за някоя игра и когато стартираш играта то ти казва, че има ъпдеит и автоматично ти го тегли и инсталира. Всичко това става за секунди а не като на пц да си пачнеш играта треа праиш еабси упражненията.
Дам... само дето за конзолните игри няма Mods както на PC игрите. Чист пример е Half-Life 2 ... надали във HL2 Xbox версия ще намериш Mod като PVK II , Gmod , DoD , Sven Co-Op (HL1) , Zombie Panic и тн. Oblivion е същата история. Играта си има специален кид за модове ама пак конзолите цокат :lol:

ПС: Конзолите го цокат :lol: :lol: :lol:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Е трябва да си мноо тъпо парче за да игареш халфлаиф на конзола, а пък обливон си е тъпа игра научно доказано е.
А иначе има си аддони които искат пари и такова които неискат. Аз лично предпочитам да дам 10 лева за аддон но да ми е супер лесно сичко само да се пачва без кракове без инсталации само си се тегли нищо не търсиш. Пък слава бого че няма хиляди модове и аддони направени от аматиори за конзолите. То ако и там беше такава боза по добре да си земеш пц. Аз обичам изчистените неща кадето лаината са приведени до минимум, а за тези модове и адоони дето ти говиш бих ги обобщил с 1 дума ЛАИНА.
SeigarX
Stronghold
Mount and Blade

Мнение от SeigarX »

iddqd написа:Е трябва да си мноо тъпо парче за да игареш халфлаиф на конзола, а пък обливон си е тъпа игра научно доказано е.
А иначе има си аддони които искат пари и такова които неискат. Аз лично предпочитам да дам 10 лева за аддон но да ми е супер лесно сичко само да се пачва без кракове без инсталации само си се тегли нищо не търсиш. Пък слава бого че няма хиляди модове и аддони направени от аматиори за конзолите. То ако и там беше такава боза по добре да си земеш пц. Аз обичам изчистените неща кадето лаината са приведени до минимум, а за тези модове и адоони дето ти говиш бих ги обобщил с 1 дума ЛАИНА.

The Elder Scrolls IV: Oblivion
- GameSpot Score 9.3 Editors' Choice
:Oooops:

Иначе за Mod-вете .... държат една игра жива и разнообразна :D Примерно Half-Life още се играе благодарение на модовете и :lol: Същата работа е и със HL2 , UT2004 , UT , GTA (повечето) , Heroes 3 (WOG е по скоро експанжън от колкото мод) , S.T.A.L.K.E.R. , Jedi Knight : Jedi Academy , Quake 3 и тн. :lol:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

Нали се сещаш, че за хбокс излизат постоянно яки игри и трябва да си пълен глупак за да седнеш да играеш модове за халф лаиф, или за обливион.
А това да ми гледаш оценките на игрите и по това да преценяваш дали играта е яка или тъпа е супер малоумно и ако това те ръководи мога само да те съжелявам.
Публикувай отговор