Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие: Re: Space Marine
Публикувано на: 05 Юни 2009 21:17

Аз не знам защо при положение че обсъждаме Fluff се намесва игра която клони към -1 от реалността на Вселената. :shock: Той верно че идяд нищо не знае освен че трябва да клекнат гардсмените и да имат лънчари за по-голям обсег. Но това е просто смешно в предвид дискусията ни :lol:

Профил WWW

Публикувано на: 05 Юни 2009 21:19

Ей... верно бе. Както се казва - Don't argue with an idiot, he'll lower you to his level. (and beat you with experience)

:Oooops:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 22:25

Хахаха нензнам ама мога да ви разбия и на спеис хълк дори. А някои зане ли какво е спеис хълк?
Ае да се светнете http://www.youtube.com/watch?v=FxB7Xl2r3aY който смее може да се пробва срецу силата на моите терминатори. Естествено опитът му само ще накърни неговото достоинство като комадир на най-силните спеис марин инфандри юнити, но секи с възможностите си.

Профил

Аватар
В момента играе: The Second Encounter HD....
Публикувано на: 05 Юни 2009 22:42

time of ending...данеби GW да смятат да унищожат човечеството в скоро време?

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 22:45

Кой му пука за някви историики? Сега излиза нова игра спеис марин, а ако щът да унощожът вселената нови игри ще излизат така че това дето си пишете явно е офтопик както това което пиша и аз, само дето вие се уливате.
А иначе един термнинатор може да убие безкраен брой противници стига да бъде тактично уплавляван.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 22:57

Ignore/

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 23:21

в сайта на THQ е излезнало некво видео с интервю за играта...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 23:24

http://www.thq-games.com/uk/thqtv/index/2507

Профил

Аватар
В момента играе: с баща ти
Публикувано на: 05 Юни 2009 23:53

Леко детска и глуповата изглежда. Приятна игра :wink: .

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юни 2009 23:57

Значи играта е аркадка в стил нинджа гаиден. Вървиш трепеш дигаш левели и се екипираш с разни армори и оръжия. Жалко винаги съм искал игра в стила на спеис хълк тактически екшън, ама пък засега е нямалко аркадна игра по уархамър и това е първата което се пак е нещо ново за уархамър вселената

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2009 00:01

NecronMan написа:

Невероятно и страхотно ще е жалко че ще е за конзолите. Защото както тя пита до сега правихте за PC и изведнъж за конзоли и той, ами за да влезнат играчите в екшъна та не разбрах какво ми пречи да влезна в екшъна с компютъра си ? Много тъпо изказване. Идеята е че искат още пари защото за разлика от ПС-тата при конзолите и пачове и сичко се плаща и ядат парички със всичко което изкарат. Еми жалко и те се комерсиализираха.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2009 00:54

Цитат:
защото за разлика от ПС-тата при конзолите и пачове и сичко се плаща и ядат парички със всичко което изкарат
Ахахахах баси неподготвеното изказване пачовете се плащат а? те еба в спецялиста

Профил

Публикувано на: 06 Юни 2009 04:30

За тъпи адончета (който са боклуци повечето пъти) , нови модели на играча , нови Game Mode's (Multiplayer предимно) нормално или се плащат със No Life Points или със доларчета :lol: Аз мисля, че това имаше той предвид.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2009 10:39

SeigarX написа:
За тъпи адончета (който са боклуци повечето пъти) , нови модели на играча , нови Game Mode's (Multiplayer предимно) нормално или се плащат със No Life Points или със доларчета :lol: Аз мисля, че това имаше той предвид.

Дам, точно това не знам точно за кое се отнасяше защото не се интересувам от конзоли но знам че се плащаха повечето неща. И според мен това е идеята на Релик да хапнат повечко.

Профил WWW

Публикувано на: 06 Юни 2009 11:18

Van Zan написа:
SeigarX написа:

Дам, точно това не знам точно за кое се отнасяше защото не се интересувам от конзоли но знам че се плащаха повечето неща. И според мен това е идеята на Релик да хапнат повечко.
Inside Gaming -> viewtopic.php?f=2&t=57350 :D :D :D И аз незнах преди как ставаха нещата и какви бяха нещата във конзолите преди да гледам това шоу :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2009 11:48

Като излезе пач за някоя игра и когато стартираш играта то ти казва, че има ъпдеит и автоматично ти го тегли и инсталира. Всичко това става за секунди а не като на пц да си пачнеш играта треа праиш еабси упражненията.

Профил

Публикувано на: 06 Юни 2009 12:13

iddqd написа:
Като излезе пач за някоя игра и когато стартираш играта то ти казва, че има ъпдеит и автоматично ти го тегли и инсталира. Всичко това става за секунди а не като на пц да си пачнеш играта треа праиш еабси упражненията.
Дам... само дето за конзолните игри няма Mods както на PC игрите. Чист пример е Half-Life 2 ... надали във HL2 Xbox версия ще намериш Mod като PVK II , Gmod , DoD , Sven Co-Op (HL1) , Zombie Panic и тн. Oblivion е същата история. Играта си има специален кид за модове ама пак конзолите цокат :lol:

ПС: Конзолите го цокат :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2009 12:21

Е трябва да си мноо тъпо парче за да игареш халфлаиф на конзола, а пък обливон си е тъпа игра научно доказано е.
А иначе има си аддони които искат пари и такова които неискат. Аз лично предпочитам да дам 10 лева за аддон но да ми е супер лесно сичко само да се пачва без кракове без инсталации само си се тегли нищо не търсиш. Пък слава бого че няма хиляди модове и аддони направени от аматиори за конзолите. То ако и там беше такава боза по добре да си земеш пц. Аз обичам изчистените неща кадето лаината са приведени до минимум, а за тези модове и адоони дето ти говиш бих ги обобщил с 1 дума ЛАИНА.

Профил

Публикувано на: 06 Юни 2009 12:37

iddqd написа:
Е трябва да си мноо тъпо парче за да игареш халфлаиф на конзола, а пък обливон си е тъпа игра научно доказано е.
А иначе има си аддони които искат пари и такова които неискат. Аз лично предпочитам да дам 10 лева за аддон но да ми е супер лесно сичко само да се пачва без кракове без инсталации само си се тегли нищо не търсиш. Пък слава бого че няма хиляди модове и аддони направени от аматиори за конзолите. То ако и там беше такава боза по добре да си земеш пц. Аз обичам изчистените неща кадето лаината са приведени до минимум, а за тези модове и адоони дето ти говиш бих ги обобщил с 1 дума ЛАИНА.

The Elder Scrolls IV: Oblivion
- GameSpot Score 9.3 Editors' Choice
:Oooops:

Иначе за Mod-вете .... държат една игра жива и разнообразна :D Примерно Half-Life още се играе благодарение на модовете и :lol: Същата работа е и със HL2 , UT2004 , UT , GTA (повечето) , Heroes 3 (WOG е по скоро експанжън от колкото мод) , S.T.A.L.K.E.R. , Jedi Knight : Jedi Academy , Quake 3 и тн. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юни 2009 12:50

Нали се сещаш, че за хбокс излизат постоянно яки игри и трябва да си пълен глупак за да седнеш да играеш модове за халф лаиф, или за обливион.
А това да ми гледаш оценките на игрите и по това да преценяваш дали играта е яка или тъпа е супер малоумно и ако това те ръководи мога само да те съжелявам.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com