Star Wars: The Old Republic

Игри за PC
Публикувай отговор
Аватар
Kambino
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together

Re: SW: The Old Republic

Мнение от Kambino »

Видеото е уникално !
Аватар
Дади
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Words cannot describe teh epikness . . . :8:
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
Аватар
Agent

Мнение от Agent »

Trailer-a наистина е много добър(разбирайте мега добър :D )... Вижда се, че с хубава история за основа (от KOTOR-a), и желание да се направи нещо стойностно,
може играта да излезе доста яка (макар и ММО)... Дано от Bioware си спазят обещанията :), предполагам всички се надяваме това да стане...
HolyCrusader написа:Острова е корк ясно, но това го прави по-скоро космически кораб.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

А бе само аз ли си мисля, че е прекалено плосък тоя трейлър? Смисъл и ситите и джедаите не изглеждаха готино, а някакво стереотипно. Единствения персонаж, който ми хареса, беше bounty hunter-ката, която влезе отначало в джедайския храм и изпозастреля сума ти народ.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

Welcome to real life. Естествено, че джедаите и ситите са скучни, ний това много добре го знаем. Затова и някои вече сме се ориентирали към игра като корелианец-контрабандист-пиянде :Д
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Не очаквах, че Сит-а ще победи в дуела, бтв.. изкефих се на макс! :D
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Дади написа:Welcome to real life. Естествено, че джедаите и ситите са скучни, ний това много добре го знаем. Затова и някои вече сме се ориентирали към игра като корелианец-контрабандист-пиянде :Д
Не става дума за ролята им, а за дизайна. Общо взето имам чуството, че ако се позанимавам и аз мога да го направя по-добър, по-готин, по-съвременен. И джедая и сита можеха да са класи по-badass.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.

Мнение от indigo »

И ситите, и джедаите са просто монкове... не са "бадааз" :D Сериозни, философи, с някаква голяма кауза... да, скучни са. Приятни за роуплей, обаче ;р
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
Draksis

Мнение от Draksis »

Разбирам какво искаш да кажеш, Сен.

Да, наистина в дизайна на героите се прокрадва една лека нотка на еднаквост с дизайнът на персонажите в други заглавия, но какво да се прави - тенденциите днешно време трябва да се спазват, иначе играта ти е предварително осъдена на пренебрежение от повечето геймъри.

Невърдълес (или на български "както и да е"), мен поне трейлъра ме накара да премина през тавана и да отида на гости у бай Биньо. Имайте в предвид обаче, че ни делят пет етажа.

Хм, стискаме палци за по-скорошен релийз на този феномен.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Соул, аднал съм те в общия скайп чат за Джедай Академи мулти.. само да знаеш. :oops: Тея вечери, ако имаш муза, да се опитаме пак... може и да е ок! =)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
marinkov
В момента играе: Lotro
Обратна връзка:

Мнение от marinkov »

Абе, ако някоя игра може да бутне трона на УоУ това ще да е тази, определено :)
LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Никоя игра не може да "бутне трона на УоУ", както и УоУ не бутна трона на Everquest, която все още съществува и е сравнително успешна. Едва ли ще има игра, която да постигне популярността на WoW, но постепенно след време ще има игри, които тогава ще са с по-голяма популация от отрочето на Blizzard. Това обаче няма да стане от веднъж, а процесът ще продължи с години.
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

ДААААА! КОНТРАБАНДИСТА ПОТВЪРДЕН! СВЪРШИХ!

И все пак, ще си направя и една арканианка - сит.
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Hurford написа:ДААААА! КОНТРАБАНДИСТА ПОТВЪРДЕН! СВЪРШИХ!

И все пак, ще си направя и една арканианка - сит.
Абе Хърф, ти не си ли зарибен на Jedi Academy Multi? ^^` Нямам ти и скайпа.. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Admiral General Hurf
Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo

Мнение от Admiral General Hurf »

Навит съм, но я разкарах преди около месец, заради MGS 2 (Носталгия, носталгия...). Ще я дръпна тази вечер. А, скайп не ползвам от известно време. Може да се издирим на някой IRC сървър, perhaps?
Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Кой ти ползва мирк вече... :lol: Вземи верно да се върнеш към скайпа, всички сме там... =) в общ чат и т.н. =) Ок, дано успееш да се присъединиш за тази вечер :)
天皇陛下万歳。。!
Аватар
Дади
Обратна връзка:

Мнение от Дади »

http://e3.gamespot.com/story/6210951/st ... d-gameplay

Мултиплейър диалози, бичез ! :o :o :o
barcelona6289

Мнение от barcelona6289 »

много як трейлър просто уникален :X останъх без дъх :)

много искам като имаме кораб да можем ние даго оправляваме
разбирасе за по големи разтояния да използваме скок в хиперпространстовото
не цялото управление да е като в KOTOR цъкаме на галакси мапа и отиваме там
където искаме за мен това е скучно но ще видим като излезе

бтв за плащането мисля че ще е безплатна само трябва даси купиш оригинална игра
зада играеш в оригиналния срв и експанжаните след това :)
deamonkiller

Мнение от deamonkiller »

Случайно видях темата като се рових из форума и веднага щом изгледах трейлара и едно две видеота с коментари от създателите на играта в които се показват и части от бъдещият геймплей направо останах без думи(особено след като гледах трейлъра). Наистина от това което се вижда за сега всичко изглежда невероятно и направо сега няма да мога да спа като хората доста време от превъзбуда към играта(да не говорим когато излезе xD )
Както и да е наистина се надявам да се окаже толкова добра колкото всички се надяват да е и ако е така то това ще е първата игра за която някога ще съм дал пари за да я играя. Таков нещо не е за изпускане... 8)
BlahBlahBlah
В момента играе: с баща ти

Мнение от BlahBlahBlah »

тия стар уорс и стар трек преебаха цяло поколение :x
Публикувай отговор