Автор |
Съобщение |
Kambino
|
|
В момента играе: Starbound, Don't Starve Together
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 14:17
Видеото е уникално !
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 15:08
Words cannot describe teh epikness . . .
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Agent
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 17:13
Trailer-a наистина е много добър(разбирайте мега добър )... Вижда се, че с хубава история за основа (от KOTOR-a), и желание да се направи нещо стойностно, може играта да излезе доста яка (макар и ММО)... Дано от Bioware си спазят обещанията , предполагам всички се надяваме това да стане...
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 19:16
А бе само аз ли си мисля, че е прекалено плосък тоя трейлър? Смисъл и ситите и джедаите не изглеждаха готино, а някакво стереотипно. Единствения персонаж, който ми хареса, беше bounty hunter-ката, която влезе отначало в джедайския храм и изпозастреля сума ти народ.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 19:19
Welcome to real life. Естествено, че джедаите и ситите са скучни, ний това много добре го знаем. Затова и някои вече сме се ориентирали към игра като корелианец-контрабандист-пиянде :Д
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 19:20
Не очаквах, че Сит-а ще победи в дуела, бтв.. изкефих се на макс!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 19:28
Дади написа: Welcome to real life. Естествено, че джедаите и ситите са скучни, ний това много добре го знаем. Затова и някои вече сме се ориентирали към игра като корелианец-контрабандист-пиянде :Д Не става дума за ролята им, а за дизайна. Общо взето имам чуството, че ако се позанимавам и аз мога да го направя по-добър, по-готин, по-съвременен. И джедая и сита можеха да са класи по-badass.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 21:06
И ситите, и джедаите са просто монкове... не са "бадааз" Сериозни, философи, с някаква голяма кауза... да, скучни са. Приятни за роуплей, обаче ;р
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 23:23
Разбирам какво искаш да кажеш, Сен.
Да, наистина в дизайна на героите се прокрадва една лека нотка на еднаквост с дизайнът на персонажите в други заглавия, но какво да се прави - тенденциите днешно време трябва да се спазват, иначе играта ти е предварително осъдена на пренебрежение от повечето геймъри.
Невърдълес (или на български "както и да е"), мен поне трейлъра ме накара да премина през тавана и да отида на гости у бай Биньо. Имайте в предвид обаче, че ни делят пет етажа.
Хм, стискаме палци за по-скорошен релийз на този феномен.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 02 Юни 2009 23:29
Соул, аднал съм те в общия скайп чат за Джедай Академи мулти.. само да знаеш. Тея вечери, ако имаш муза, да се опитаме пак... може и да е ок! =)
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
marinkov
|
|
В момента играе: Lotro
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2009 09:01
Абе, ако някоя игра може да бутне трона на УоУ това ще да е тази, определено
___________________________________ LOTRO: server Eldar [EN], kinship Bulgaria, nickname Konnik, www.lotro-europe.com
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2009 10:08
Никоя игра не може да "бутне трона на УоУ", както и УоУ не бутна трона на Everquest, която все още съществува и е сравнително успешна. Едва ли ще има игра, която да постигне популярността на WoW, но постепенно след време ще има игри, които тогава ще са с по-голяма популация от отрочето на Blizzard. Това обаче няма да стане от веднъж, а процесът ще продължи с години.
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2009 10:37
ДААААА! КОНТРАБАНДИСТА ПОТВЪРДЕН! СВЪРШИХ!
И все пак, ще си направя и една арканианка - сит.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2009 13:00
Hurford написа: ДААААА! КОНТРАБАНДИСТА ПОТВЪРДЕН! СВЪРШИХ!
И все пак, ще си направя и една арканианка - сит. Абе Хърф, ти не си ли зарибен на Jedi Academy Multi? ^^` Нямам ти и скайпа..
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2009 15:40
Навит съм, но я разкарах преди около месец, заради MGS 2 (Носталгия, носталгия...). Ще я дръпна тази вечер. А, скайп не ползвам от известно време. Може да се издирим на някой IRC сървър, perhaps?
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2009 15:47
Кой ти ползва мирк вече... Вземи верно да се върнеш към скайпа, всички сме там... =) в общ чат и т.н. =) Ок, дано успееш да се присъединиш за тази вечер
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 03 Юни 2009 16:24
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 04 Юни 2009 00:44
много як трейлър просто уникален :X останъх без дъх много искам като имаме кораб да можем ние даго оправляваме разбирасе за по големи разтояния да използваме скок в хиперпространстовото не цялото управление да е като в KOTOR цъкаме на галакси мапа и отиваме там където искаме за мен това е скучно но ще видим като излезе бтв за плащането мисля че ще е безплатна само трябва даси купиш оригинална игра зада играеш в оригиналния срв и експанжаните след това
|
|
|
|
|
deamonkiller
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 07 Юни 2009 00:04
Случайно видях темата като се рових из форума и веднага щом изгледах трейлара и едно две видеота с коментари от създателите на играта в които се показват и части от бъдещият геймплей направо останах без думи(особено след като гледах трейлъра). Наистина от това което се вижда за сега всичко изглежда невероятно и направо сега няма да мога да спа като хората доста време от превъзбуда към играта(да не говорим когато излезе xD ) Както и да е наистина се надявам да се окаже толкова добра колкото всички се надяват да е и ако е така то това ще е първата игра за която някога ще съм дал пари за да я играя. Таков нещо не е за изпускане...
|
|
|
|
|
BlahBlahBlah
|
|
В момента играе: с баща ти
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic Публикувано на: 07 Юни 2009 01:50
тия стар уорс и стар трек преебаха цяло поколение
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|