Свърши, неговата мамка ! /post hi-school end thread
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Re: Свърши, неговата мамка ! /post hi-school end thread
Хе-хе, припомнихте ми младините колеги. Като ученик от 10 до 12 клас, аз и най-добрия ми приятел, бяхме знаменосци на даскалото. Аз носех националния флаг, а той училищния. Беше доста надъхващо всеки път като трябваше да държа влага докато свири химна. Както и да е, това се случи за последен път на изпращането ни. А след това имаше и церемония, на която предадохме знамената на по-младите.
Иначе за бала, беше в НДК-скай Плаза. Готино беше. Като цяло за мен живота след училище беше по-добър. Но това се дължи на факта, че даскалото ми (в Люлин) беше доста гаменско. Сега като се замисля, ако можех да върна времето назад, щях да съм в друго даскало и да изживея тези години много по-добре. Защото каквото и да си говрим ученическите години имат най-голям потенциал да се изживеят щастливо и тези които са го пропуснали, могат само да съжеляват.
Иначе за бала, беше в НДК-скай Плаза. Готино беше. Като цяло за мен живота след училище беше по-добър. Но това се дължи на факта, че даскалото ми (в Люлин) беше доста гаменско. Сега като се замисля, ако можех да върна времето назад, щях да съм в друго даскало и да изживея тези години много по-добре. Защото каквото и да си говрим ученическите години имат най-голям потенциал да се изживеят щастливо и тези които са го пропуснали, могат само да съжеляват.
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Случайно да си учил в 33 "Света София" ? Щото аз сега него завърших и тия неща ми се припокриватAndrey358 написа:Хе-хе, припомнихте ми младините колеги. Като ученик от 10 до 12 клас, аз и най-добрия ми приятел, бяхме знаменосци на даскалото. Аз носех националния флаг, а той училищния. Беше доста надъхващо всеки път като трябваше да държа влага докато свири химна. Както и да е, това се случи за последен път на изпращането ни. А след това имаше и церемония, на която предадохме знамената на по-младите.
People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
Мен ще ми е най-кофти за един авер, с който сме заедно в един клас вече 12 години.
Свикнали сме да си гледаме мутрите всеки ден, а сега тоя заминава за Англия, го еба. 
For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Адски кофти ми е...Първо щото с 99% от приятелите ми съм се запознал именно там,2ро защото прекарах едни прекрасни 5 години и 3то щото знам кво ме чака от тук нататък...Тъй че и аз като скуиз ще пия по скоро от мъка
Че ти на колко си,че си "спомняш" ?Ace Of Spades написа:Абитурентски бал.Един става и почва да брои:
-1..2..3..4..5..6..7..8..8..8..8..9..10..11..12
![]()
иначе честито за завършването.Аз си спомням,че моят бал беше много готин
Евалата за поста Том,на мене първите 2 години ми почнаха доста ужасно,дори в девети клас един ми сложи кофа на главата,замалко него изключиха и се промени пича,вече дори нему се сърдя,след това 11-ти и 12-ти клас станах машината на випуска,а и на даскалото и беше секи ден супер гот,мн мн ще ми липсва всичко,като ни изпращаха едва несе разревах.Тези,които тепърва навлизат в гимназията,просто се нагодете към хората и обстановката,дори и да сa доста под нивото,което сте очаквали.Сега пожелавам на всички пичове от випуск 2009-та да влязат там кадето искат и да се разцепят по баловете.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Не, много по-лошо, учих в 40 СОУ "The destiny of the warrior".The CROW написа:
Случайно да си учил в 33 "Света София" ? Щото аз сега него завърших и тия неща ми се припокриват
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
Я и аз да драсна тука...
На моя бал бях от 10, когато почна, до към 3. Повече не издържах и бях от първите, които си тръгнаха. То не беше чалга, кючеци по масата, танци с 60 годишните даскалки и домашна ракия на масата, не беше всички да са със "спортен анцуНг", не беше да има там 100 човека, които никога не съм виждал и повечето от които не бяха сигурно дори от града... Към 4 бях на... кхъм, частно парти, като накрая останах да помогна на домакинката да оправи и даже отворих парашута
Класа ми... 2 момичета има, които ми бяха симпатични, с едната си обещахме да се виждаме често, но уви... 3 момчета, с които съм в приятелски отношения и в момента, особено двама от тях - точно като по филмите сме. Е след седмица ще ходим в някоя горичка да запалим огън, лежим на тревата и да пеем някакъв ирландски пънк химн ;р Другото е шит. Не ми харесваше училището, учителите, съучениците ми и времето, пропиляно с предните три. Вече почти година от тогава, та равносметката ми е много намясто - не е толкова трудно да мразиш бившия си клас.
На невярващите в думите ми, помислете си: вие харесвате целия си клас, с изключение на 5 човека, които са били някакви идиоти. Е, ние сме от тези петимата и харесваме себеподобните си, за нас останалите 20 са били идиотите. Лесна логика, само мисъл макко да се метне.
На моя бал бях от 10, когато почна, до към 3. Повече не издържах и бях от първите, които си тръгнаха. То не беше чалга, кючеци по масата, танци с 60 годишните даскалки и домашна ракия на масата, не беше всички да са със "спортен анцуНг", не беше да има там 100 човека, които никога не съм виждал и повечето от които не бяха сигурно дори от града... Към 4 бях на... кхъм, частно парти, като накрая останах да помогна на домакинката да оправи и даже отворих парашута
Класа ми... 2 момичета има, които ми бяха симпатични, с едната си обещахме да се виждаме често, но уви... 3 момчета, с които съм в приятелски отношения и в момента, особено двама от тях - точно като по филмите сме. Е след седмица ще ходим в някоя горичка да запалим огън, лежим на тревата и да пеем някакъв ирландски пънк химн ;р Другото е шит. Не ми харесваше училището, учителите, съучениците ми и времето, пропиляно с предните три. Вече почти година от тогава, та равносметката ми е много намясто - не е толкова трудно да мразиш бившия си клас.
На невярващите в думите ми, помислете си: вие харесвате целия си клас, с изключение на 5 човека, които са били някакви идиоти. Е, ние сме от тези петимата и харесваме себеподобните си, за нас останалите 20 са били идиотите. Лесна логика, само мисъл макко да се метне.
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
- scorpiasss
- В момента играе: С МАЙКА ТИ
Само здуханите са водещи , ти какъв си няма нужда да ми казваш =)Draksis написа:Свършвам чак на 11, ей ся тръгвам за репетиция за "празненството"... Пак мен ме спипаха да съм водещ, верицата им.
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Хахаха до 8-ми клас бях в 33-то, за щастие на гарванката, мойте преподаватели половината се пенсионираха, па другите не преподаваха в Гимназията ( мисля) иначе на времето бяха яко страшилища. Легенди се носеха, колко гадни животни са.The CROW написа:
Случайно да си учил в 33 "Света София" ? Щото аз сега него завърших и тия неща ми се припокриват
А от 9 до 12 бях в 40-то.Andrey358 написа: Не, много по-лошо, учих в 40 СОУ "The destiny of the warrior".
И то е едно ... по мое време в кабинетите по химия и биология зимно време замръмзваше водата
Андрей, теб да не съм те виждала там
Крещя, следователно съществувам!
Една от малкото свeстни теми,евалата Onevision за адекватното мниение за това какво ни чака.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
Няма да пиша по същество в темата, просто ще се разпадна. Честно. Попаднах на уникален клас и сега раздялата с тях я преживявам изключително тежко. Хранете ме както искате, но така се чувствам наистина.
П.П. И страхотно даскало завършвам, каквото и да казва Джоунс по въпроса. <3
Че не е нужно да те хранят
И мен не нахраниха
Иначе, разбирам те напълно.
Иначе, разбирам те напълно.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Епа просто си попаднал на хубав клас (въпреки кофти даскалото). При нас ситуацията е общо взето както One Vision описа хората от курса си. Явно вече хората от по-малки стават такива.NhazUl написа:Няма да пиша по същество в темата, просто ще се разпадна. Честно. Попаднах на уникален клас и сега раздялата с тях я преживявам изключително тежко. Хранете ме както искате, но така се чувствам наистина.
Днес ми беше официалното изпращане, весело ми беше. 
Много рев падна снощи,и в същото време една от най-яките ми вечери
Шади, винаги си те представям кото анимациания гирео джони браво.
Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations fly
- Undead Dude
- Обратна връзка:
Дайте снимки, кучици
flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
-
долу_админа