Докато се чудя какво да правя торбите с учебници, хартии и прочие непотребни (и преди, и сега) лайна които се събраха след извършеното с перверзен и дългоочакван кеф прочистване на шкафа, дайте да обърнем един мохабет. Колегите - разкажете как ви изпратиха. Старите кучета - и вие, ама от вас искам и нек'ви историйки/tips за бала
Свърши, неговата мамка ! /post hi-school end thread
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
Свърши, неговата мамка ! /post hi-school end thread
Таман си идвам от изпращането. Изгледах пародията до къде половината, опънах едно Старо пред даскало с каквото имам като приятели там, след това се изпиках в мъжката за последно и.. край ! Bye, school.. you were a cunt ! (тва както Джейсън Стейтъм го казва - КАНТ !!!)
Докато се чудя какво да правя торбите с учебници, хартии и прочие непотребни (и преди, и сега) лайна които се събраха след извършеното с перверзен и дългоочакван кеф прочистване на шкафа, дайте да обърнем един мохабет. Колегите - разкажете как ви изпратиха. Старите кучета - и вие, ама от вас искам и нек'ви историйки/tips за бала
Мо'е и снимки, ако ви се рови.
Re: Свърши, неговата мамка ! /post hi-school end thread
Tip за бала: това, че бялото вино никой не го пие не е причина да го изпиеш сам всичкото, независимо колко добра изглежда идеята на момента.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... 11... 12... ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!
Тази година е мой ред да пиша в тези теми!
Тази година е мой ред да пиша в тези теми!
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
-
Steel
- Обратна връзка:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAADJASHDJASHDADALSDKALVFDH
Един идиот от класа ми реши да ни полее всите с шампанско, помислих си слънчевите очила за свършени, неговата мамица.
Иначе, освен да се снимаме и да ревем друго не сме правили засега. Истинското размазванье ще е довечера
Един идиот от класа ми реши да ни полее всите с шампанско, помислих си слънчевите очила за свършени, неговата мамица.
Иначе, освен да се снимаме и да ревем друго не сме правили засега. Истинското размазванье ще е довечера
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Der Meister
- Обратна връзка:
И аз преди малко се върнах. Кефя се общо взето, че свърши. Няма да виждам вече противните даскали и съученици, няма да си губя времето с даскало, ще имам повече време за учене за изпити. Ако не си мразех толкова даскалото може би щеше да ми е малко мъчно. Иначе днеска нищо особено - снимахме се, пийнахме няколко бири с малкото приятели от класа и си тръгнахме. Занапред най-вероятно само с тях ще се виждам и така.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Особено, ако го смесиш с няколко твърди алкохола и шампанско за затапка...Sentry написа:Tip за бала: това, че бялото вино никой не го пие не е причина да го изпиеш сам всичкото, независимо колко добра изглежда идеята на момента.
Да, първото ми безпаметно напиване бе на бала, малееее...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Свършвам чак на 11, ей ся тръгвам за репетиция за "празненството"... Пак мен ме спипаха да съм водещ, верицата им. 
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Това.Der Meister написа:И аз преди малко се върнах. Кефя се общо взето, че свърши. Няма да виждам вече противните даскали и съученици, няма да си губя времето с даскало, ще имам повече време за учене за изпити. Ако не си мразех толкова даскалото може би щеше да ми е малко мъчно. Иначе днеска нищо особено - снимахме се, пийнахме няколко бири с малкото приятели от класа и си тръгнахме. Занапред най-вероятно само с тях ще се виждам и така.
Negative Frequency Entity.
-
долу_админа
- В момента играе: Игрътъ
А неко да знае как се свири солото на Inner Self :р
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
Ти хвани един "Ærie Descent", па те initiate-ваме веднага! ;Дreadonly написа:А неко да знае как се свири солото на Inner Self :р
Negative Frequency Entity.
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
За мен още миналата година свърши ;с
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Дади
- В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
- Обратна връзка:
Язе сом догодина
На завършилите - честито !
На завършилите - честито !
"Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
На мен изпращането ми е чак на 24ти. Доста ми е гадно че завършвам. Даскалото си беше супер оферта...
zip0 написа:На мен изпращането ми е чак на 24ти. Доста ми е гадно че завършвам. Даскалото си беше супер оферта...
Бруталната истина!!! Като отидете в университета ще видите колко много ви липсват френдовете и как хората очакват от вас даже и да знаете простотийте дето ви ги казват, а не като в даскало - ами той си знае, малко се обърка, ама айде 5...
I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Ооо колко ми липсва даскало, искам да се върна пак там...Stan40_San написа:zip0 написа:На мен изпращането ми е чак на 24ти. Доста ми е гадно че завършвам. Даскалото си беше супер оферта...
Бруталната истина!!! Като отидете в университета ще видите колко много ви липсват френдовете и как хората очакват от вас даже и да знаете простотийте дето ви ги казват, а не като в даскало - ами той си знае, малко се обърка, ама айде 5...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
12ти клас най-яката година,деба как ще ми липсва всичко.Без коментар за хората,които бълват злоба,както се казва на кривата ракета космоса и е крив,адски ми е гадно в момента,че ми свършва безгрижния живот и ме чакат много по-сериозни неща.
BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
-
Steel
- Обратна връзка:
Че във ВУЗ-овете няма такива, нали?The Chameleon написа:
Ооо колко ми липсва даскало, искам да се върна пак там...![]()
Да, бе, да. Другия път.
![]()
При смотаните фешъни, курвенските чалгарки и тъпотиите дето се учеха. Не, мерси.
(fubar)
Стилян.
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Не много.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- Обратна връзка:
Зависи от ВУЗ-а и от специалността, предполагам...
Моята група е бааси яката.. ;Д Метъли, пънкарки, дръм ен бейсъри, хард техно маниаци и прочие..
Смисъл - сносни, големи хора. 
天皇陛下万歳。。!
Съжалявам хората на които им се завършва. За мен това бяха най-хубавите и безгрижни години. Явно или не са случили на клас, или класа не е случил на тях