Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 19:53

Pentagram написа:
Бахти детинщината; мно'о тъпо. Загрозява форума, няма никаква нравствена прогресия, изпълнено с детски цинизми и въобще отсъства всякаква магия и някакво чувство, което стои вътре в комикса и чака да бъде открито. Направено единствено с целта да бъде индикатор, че авторът иска внимание и респект. И какво се кефите всички, сякаш сте в първи клас. Прочетете една руска класика и тогава пишете каквото и да било. Ебати дебилите сте, честно. То вече от нямане какво да оценявате - промили сте си сами мозъците и давате положителна оценка за подобни буламачи. Аре аман от лиготии, как няма кой да ви стисне за топките...

Комиксът го правя защото ми доставя някакво извратено удоволствие и фън един вид изразявам себе си и го правя за себе си,причината поряди която го поствам тук е че някой може да му е забавно и да се посмее,както аз съм се смял много пъти на други комикси,разкази и тн просто като видя Турски Бор или Прочета враг през прокстито ми оправя настоението монетално,реших че мойта простотия може да размее някой и го постнах.
Казваш няма"нравствена прогресия,отсъства всякаква магия и някакво чувство, което стои вътре в комикса и чака да бъде открито"имай в предвид че това е 1епизод койдо дори не е целия(остава още 2-3 сцени)цялата история и тн съм ги измислил като смятам да ги разкрия в няколко епизода,не казвам че ще има чувства и тн,но неказвам и че няма да има.
Казваш че не ти харесва еми хубаво,чети си руската класика,btw руска фантастика рулзз(Аркадий и Борис Стругатски)...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 20:03

Това, че ти доставя удоволствие, не означава, че не е глупост.
Интересно как след всички коментари, дето те фалиха дотук, нищо не каза, а сега аз ти дръпнах една безчестна литургия и ти реши да се направиш на (недостижим) творец. :D Само като видях съзвездието "Хуй" и си представих що за въображение притежаваш.

Какво ли се хабя - "творческият форум е празен, та нека да го запълня с комикс-форма на моята инфантилност", на този принцип се постват творби тук напоследък, а понеже няма какво да друго да се чете/гледа/слуша, форумците просто се "радват", защото сърце не им дава да си споделят (искрено) мнението. Пък така и така няма кой да се съгласи с мен, че комиксът е тотална изгъзица, "хубаво, ще си чета там руската класика". :D

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 20:12

А защо трябва всичко да е толкова сериозно :? Аз и сега като го чета и се хиля на простотиите, без вобще да се замислям има ли творчество или не.Да не би твоя творчески гений да е недостижим, о, велики :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 20:29

R@Z0R написа:
без вобще да се замислям има ли творчество или не

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 20:40

aXAXAXAXAXaxaxa толкова е дебилско, че чак кефи :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL: :ROFL: ОЩЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 09 Дек 2007 21:44

Мале и ас сиа ши вида прес прузорца дал няя видя съзвездието "Хуй"

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2007 15:12

Аз мисля че подобни творения са неизменна част от чара на форума. Не съм съгласен че творческия е празен откъм стойностни произведения, даже напоследък има доста. Според мен има място за всички.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com