Автор |
Съобщение |
junglist*
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 09:23
5. По-колко време прекарвате през деня на PC? 6. По-колко време прекарвате през деня във форума на PCMania?
Matt Stifler написа: 5. 30 минути 6. Около 1 час
Ебати тъпото копеле е тоя...
___________________________________ +++
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 11:53
The Nightmare написа: 5. По-колко време прекарвате през деня на PC? 6. По-колко време прекарвате през деня във форума на PCMania?Matt Stifler написа: 5. 30 минути 6. Около 1 час Ебати тъпото копеле е тоя...
Сега ли разбра
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 18:05
Steel написа:
Голям бисер е тази тема няма що 
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2006 22:13
Поредната изцепка на една форумна издънка:
hk_Vlady написа: Ей High_voltage да не ми станеш само на Low_voltage  Edit: Темата за вампири и върколаци: - TiLL - написа: На чия страна сте аз лично съм за върколаците тези сладки кученца така безмилостно пребивани от кръвопийци по филмите а вие за кой сте? hk_Vlady написа: ...пък и като Те Оправят Го Правли животински верно че ще ти е за последен път ама поне ще е като хората ... [/quote]
|
|
|
|
 |
Adanos
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2006 01:00
Soul-hunter написа: :arrow: Начи хора знаетели некои кодова дет се пишат в конзолата? но само за ботове на за нета Например тва дет гледаш през стените или невидимоста, но тва с гравитациата (sv_graviti и там число)
___________________________________ Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2006 18:02
hk_vlady написа: по глупави постове не бях слушал дори и мойте не са 4ак толкоз тъпи ам браво ГАЙЗ ВИЕ МЕ УБИХТЕ ОТ СМЯХ 1:0 За Ибрахима Та*ак
weird  Аз не мога да слушам постове 
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2006 18:16
hk_vlady написа: Оо Ти Мистериозни от заплка зипо каква е тази тъй странна тема моляте поясни защото май само ти си я разбираш или ние просто не сме чували нещо тъй мистериозно и загадачно  :OMGOMG:
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
junglist*
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2006 23:26
eTNiEs написа: Тая тема според мен е малко...нз...
Мда, и за мен е малко...нз...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2006 12:43
Да се смее ли човек, да плаче ли , да го кълне ли тоя ...
Oblivion, оставяйки дъмбелите от по 50кг на земята написа: Бог на всички пичета,който ми хващат окото,за да мога да ги накарам да ми вържат.
Бисер .. едва ли. По-скоро жалко изказване, което доказва някои неща за личността му 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2006 19:16
The Chameleon в тема за Дон Кихот написа: Момче.. радвам се, че си стигнал до 10 клас.. ама за к'во ти е да четеш тая простотия, а? Ае отивай да си играеш УОУ-а и не върши тъпи действия като да пишеш и да четеш.. и без това хич не ти се отдават.
Гхаха, pwned by tEh Chameleon 
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Яну 2006 21:13
Wanted' написа: кюомбон с нея не може цванцер такъв  Извънземни във форума на PC MANIA!  Soul_Hunter написа: В апартамента ми върлува полтъргайст.  Soul-hunter написа: Супер подребител съм

|
|
 |
Myкcата
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2006 17:03
...
___________________________________ Мукси е тукаааа...
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2006 17:13
Matt Stifler написа: The Nightmare написа: 5. По-колко време прекарвате през деня на PC? 6. По-колко време прекарвате през деня във форума на PCMania?Matt Stifler написа: 5. 30 минути 6. Около 1 час Ебати тъпото копеле е тоя... А на теб ли ти беше умряла сестра ли,братовчедка? OmegaDarkon написа: Става въпрос за един доклад по физика за училище.Ако можете да ми намерите доклад на темата: Ток в полупроводници ще съм ви много благодарен.Надявам се да има достатъчно добри хора които да ми помогнат.А пък след време може и всеки друг който търси помощ за такива работи да постне.Само има едно малко проблемче:темата трябва да е готова до утре,така че ви благодаря предварително.Търсих в google.com там нямаше и в referati.com също а ако знаете друг сайт или имате линк към търсената от мене тема,моля дайте.
Момче, препоръчвам ти да загасиш компютъра и да отидеш да се гръмнеш. За разлика от теб, няма да демонстрирам познания по нецензурни думи, просто защото си толкова низък, смешен и жалък, че даже не трябваше да си губя времето да пиша тук, а да ти тегля една и да те оставя да се оправяш както можеш. Престани с тоя дебилизъм, защото лично ще пратя ЛС на admin с искане да бъдеш баннат за 4ти път. Вярвам, ще има достатъчно хора, които да ме подкрепят.
едит за долния пост : видиш ли, него го баннват, но той е пич и се връща...Недей да се нервиш заради него, просто най-тъпото копеле, което съм виждал 
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2006 17:14
Matt Stifler написа: А на теб ли ти беше умряла сестра ли,братовчедка?
Абе ти наистина си адски тъпо копеле знаеш ли  Просто се чудя колко може да е изпаднал един 12-годишен пикльo.Просто не знам.Само наи-долните и изпаднали хора се шегуват със смъртта.Но нищо,един ден ще умре някой твой роднина и тогава ще видиш какво е истинска мъка.ТЪП КЕЛЕШ
Хора аре тоя идиот да се банне перманентно-просто вече минава всякакви граници
|
|
 |
SummerBeat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Яну 2006 23:02
Това е най-голямата смешка във форума.Само като се види профила (имам предвид ник+аватар+подпис) става ясно, че детето няма навършени 11.
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 13:58
Mat къв беше там... как може СИ ТОЛКОЗ ГНУСЕН БЕ 
|
|
 |
junglist*
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 14:06
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 14:16
Стифчо ти си бил голям ненормалник. Айде заобиколен съм от такива но е търпимо. Но това твойто да се гавриш със смъртта на близък човек който е роднина на някой който дори е юзър тук и да го разгласяш публично... незнам.
Вероятно си доста инфантилен малък нещастник. Nightmare, човек ако ходиш да го срещаш този побърканяк пише едно лично да дойда и аз. Въздържам се от псувни но ти мойто момче си недoразумение и грешка на родителите ти. Незнам какво ти е възпитанието но е доста бедно. По добре със удебелен шрифт се извини на човека и то тук пред всички защото иначе майка ти да ти е на помощ.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Яну 2006 15:03
Caleb написа: Стифчо ти си бил голям ненормалник. Айде заобиколен съм от такива но е търпимо. Но това твойто да се гавриш със смъртта на близък човек който е роднина на някой който дори е юзър тук и да го разгласяш публично... незнам. Вероятно си доста инфантилен малък нещастник. Nightmare, човек ако ходиш да го срещаш този побърканяк пише едно лично да дойда и аз. Въздържам се от псувни но ти мойто момче си недoразумение и грешка на родителите ти. Незнам какво ти е възпитанието но е доста бедно. По добре със удебелен шрифт се извини на човека и то тук пред всички защото иначе майка ти да ти е на помощ.
Не си хаби думите.Той си е копеле,ясно е.Обаче проблема е,че няма как да го намерим.Просто няма.Иначе досега да не е жив 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|