Stealth написа:
Даа, това го писах набързо и наистина има ръбове за изглаждане, но:
greeny, правилно си разбрал - интрига няма. Това не е разказ за събитие, а описаниена събитие - тоест пиша какво (според мен) мислят и чувстват геройте, а не какво са направили. Как се е чувствал младежът, който цял живот е чакал да получи мечтаното (заради дядо си) съветско гражданство, а когато го получава вижда, че светът който си е представял не съществува?
А за Фрийдъм Файтърс - ще се постарая, но трябва да дадете някакви критики (различни от "ми нещо не ме кефи, но не знам какво"
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
). Ще го оценя високо, защото не искам да се излагам.
Ами за този разказ след като е бил моментно творение мисля че беше доста добър,впечатли ме и смея да твърдя че си постигнал всичко което си искал с този разказ.
Сега за Фрийдъм файтърите - еми мисля че 2 страници с мнения и идеи за продължението(тука пропускам това с негъра,защото така и хванах смисъла) са достатъчни,критики за онзи разказ и да искаш не може да получиш, така че имаш каквото поиска.
И отново ще ти кажа - не бързай.По-добре за Коледа,но да е най-добрата част досега,отколкото утре но все едно гледам нискобюджте американски филм.