Stealth написа:
Даа, това го писах набързо и наистина има ръбове за изглаждане, но:
greeny, правилно си разбрал - интрига няма. Това не е разказ за събитие, а описаниена събитие - тоест пиша какво (според мен) мислят и чувстват геройте, а не какво са направили. Как се е чувствал младежът, който цял живот е чакал да получи мечтаното (заради дядо си) съветско гражданство, а когато го получава вижда, че светът който си е представял не съществува?
А за Фрийдъм Файтърс - ще се постарая, но трябва да дадете някакви критики (различни от "ми нещо не ме кефи, но не знам какво"
). Ще го оценя високо, защото не искам да се излагам.
Ами за този разказ след като е бил моментно творение мисля че беше доста добър,впечатли ме и смея да твърдя че си постигнал всичко което си искал с този разказ.
Сега за Фрийдъм файтърите - еми мисля че 2 страници с мнения и идеи за продължението(тука пропускам това с негъра,защото така и хванах смисъла) са достатъчни,критики за онзи разказ и да искаш не може да получиш, така че имаш каквото поиска.
И отново ще ти кажа - не бързай.По-добре за Коледа,но да е най-добрата част досега,отколкото утре но все едно гледам нискобюджте американски филм.