Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 00:34

Значи разказа е перфектен,просто нямам какво да кажа.Но две неща ме очудват.Първо историята е малко странна,не успях да уловя някаква дълбока сюжетна линия и въобще ще има ли продължение след този малко объркан край?И второ ами "Фрийдъм файтърите" - толкова хора те дебн... така де чакаме продължението на един от разказите на годината.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Той се роди на 14 август 1971г
Публикувано на: 05 Ное 2004 12:04

Stealth написа:
На 31 декември 1991г. Съветският Съюз престана да съществува.

И светът престана да е такъв какъвто е,дойде времето на тъпите Американци и тяхнат демокрация...... :x Вече световен ред-НЯМАШЕ!!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 12:17

И къде е интригата? На мен много много не ми стана ясно! Не е толкова впечатляващо...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 12:32

greeny написа:
И къде е интригата? На мен много много не ми стана ясно! Не е толкова впечатляващо...

Ще видиш ти, то това е само пролог, ще има продължение естествено.
Браво Стелт, ти найстина имш патриотичен дух и потенциял да бъдеш един нов Ботев.
п.с. не можах да измисля по-различен пост, който да не прилича токова на мазнене :(

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 16:26

И така да е Stealth, мисля, че не си описал толкова много добре чувствата на героя. Може би ти е по рефлекс заради "Бойци на Свободата"... или нещо такова... Някак си не си успял да го уловиш толкова подробно или художествено... Просто сообщаваш какво чувства героя и толкова... Акцента ти върху чувства и мисли дори не го усетих!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 18:06

Stealth написа:
Даа, това го писах набързо и наистина има ръбове за изглаждане, но:
greeny, правилно си разбрал - интрига няма. Това не е разказ за събитие, а описаниена събитие - тоест пиша какво (според мен) мислят и чувстват геройте, а не какво са направили. Как се е чувствал младежът, който цял живот е чакал да получи мечтаното (заради дядо си) съветско гражданство, а когато го получава вижда, че светът който си е представял не съществува?
А за Фрийдъм Файтърс - ще се постарая, но трябва да дадете някакви критики (различни от "ми нещо не ме кефи, но не знам какво" :D ). Ще го оценя високо, защото не искам да се излагам.

Ами за този разказ след като е бил моментно творение мисля че беше доста добър,впечатли ме и смея да твърдя че си постигнал всичко което си искал с този разказ.

Сега за Фрийдъм файтърите - еми мисля че 2 страници с мнения и идеи за продължението(тука пропускам това с негъра,защото така и хванах смисъла) са достатъчни,критики за онзи разказ и да искаш не може да получиш, така че имаш каквото поиска.

И отново ще ти кажа - не бързай.По-добре за Коледа,но да е най-добрата част досега,отколкото утре но все едно гледам нискобюджте американски филм.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 18:26

greeny, не бъди толкова агресивен. Не критикувай Стелт, той е вътрешен :) .
Не знам как си представяш чувства, описани в книга, но човекът е написал разказ и според мен е успял да изпълни целите си. Много добре, както винаги.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 18:52

Аз не съм агресивен! Sealth пише супер яко спор няма ама... Давам си мнението и ако той види правота в думите ми ще се поправи! Вътрешен, мътрешен не ме Е** аз като гледам отговорите на неговите теми... "Много добре, Много добре, Много добре, Много добре, Много добре"!!!... абе има и не толкова добри неща!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 19:15

Гриини когато стигнеш нивото на Стелт спокоино ще се слушваме в думите ти . Човекът не веднъж доказа че е достатачно здържан и достатачно надарен че да напише нещо и то да стане хит във форума . Не е нужно всичко да прелива от мелодрами и екшани ( със скрити замисли ) за да е добро . Тук се разглежда напразната мечта на един човек която от утопия се превръща в реален кошмар . Човекът губи целият си живот в гонене на тази утопия и когато най-накрая стига до нея тя се оказва просто мираж ! Когато не си способен да разбереш нещо не деи да говориш ! Разбира се имаш право на мнение но не и право да се опитваш даже автора да убеждаваш че нещо не е както трябва ! Абе разбра ме вярвам !

Стелт както обикновенно обширното ми мнение на ЛС !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 19:32

Много добре разбрах замисъла от самото начало! А бе нали аз си знам!

ПП
Може би щеше да знаеш колко струвам като автор, ако си беще направил труда да прочетеш това:http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=27648

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 19:57

Дма видях разказа ти и не беше нужно да даваш линк мога да се похваля с завидна памет . Помня и какво съм казал в мнението си ! Не се възгордяваи ! Каквото и да казваш това няма да извини факта че говориш непотготвен защо е очевадно че не си разбрал драмата във разказа - драма близка до мен и моя брат и за всички с няколко годинки в задният джоп ( не че съм на толкова години но е достатачно близо до мен ) !

Да не замърсяваме темата с тези разговори !

Стелт като се появиш и прочетеш поста ми моляте изтрииго заедно с другия ! Не е нужно да има флуд !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2004 20:15

EviL написа:
Стелт като се появиш и прочетеш поста ми моляте изтрииго заедно с другия ! Не е нужно да има флуд !

Скромни сме, а? Да не замърсяваме форума. Тежко е...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2004 01:06

greeny написа:
И така да е Stealth, мисля, че не си описал толкова много добре чувствата на героя. Може би ти е по рефлекс заради "Бойци на Свободата"... или нещо такова... Някак си не си успял да го уловиш толкова подробно или художествено... Просто сообщаваш какво чувства героя и толкова... Акцента ти върху чувства и мисли дори не го усетих!

Чудех се дали изобщо да пиша...
Грийни, а ти какво искаш? Да напише "Героят Беше Много Разочарован От Видяното"? Или "Майката беше Оскърбена И Наранена Морално От Неебателния Говорител"? Тези неща не се пишат, те се разбират от читателя, отпусни малко въображението си!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2004 16:55

А дядо Вазов сърдито гледа отгоре и не верва , че може да бъде засенчен . Мисълта ти е леко хаотична ( като малко бременна ) , но мисля че с времето ще се изглади и ще пожънеш успехи .
/off И аз пиша нещо като книга и може да ви го представя като го завърша :D

...SILENT HILL...
Приятел

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com