Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Заглавие: Компа ми стърже
Публикувано на: 01 Сеп 2010 14:13

Компютърът ми напоследък започна да стърже много здраво. По-мощно и от моторна резачка. Като си пусна браузъра, той мисли(стържейки зверски) в продължение на 10-ина секунди и после зарежда. А когато започна да пиша адреса на сайта, отново започва да стърже, сякаш е двигател на болид от F1. Друго интересно е, че когато си пусна филм и после затворя плейъра, отново издава този гаден и дразнещ звук. Старите игри насичат(последно пробвах Carmageddon 3 от 2000-ната), а след като изляза от тях - познайте - стърже като камион, който пренася 2 БТР-а.

Възможно ли е това да се дължи на ниските му характеристики? Все пак компа ми е бая стар:

Intel Celeron 2Ghz
512 MB Ram ddr
128 MB Video Ati Radeon 9200

Флаш реклламите в сайтовете насичат.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Компа ми стърже
Публикувано на: 01 Сеп 2010 14:32

Стърженето принципно е индикация, че е време да си смениш компа. Кат ти гледам характеристиките още одавна е трябвало да го напраиш

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 01 Сеп 2010 18:29

Къркорещия звук произлиза от хард диска, когато той чете някаква информация. Съветвам те да го смениш или да поразгледаш компа вътре за нещо като слушалчица и да и кръцнеш жичките :D , но не е за предпочитане. По-добре земай един нов хард.

Профил

Публикувано на: 02 Сеп 2010 01:12

Моя преди така стържеше като го включвам и като го удрях са оправяше.Като си зех нов хард спря да ръмжи ся сичко си е идеално.

Профил

Аватар
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387
Публикувано на: 03 Сеп 2010 10:53

Харда ти дере :) то е разбираемо де :) на толкова години е вече. Сменяй харда и няма да имаш проблем :) ако си купиш и нови вентилатори хептен няма да го чуваш :) Не ги слушай не режи никакви жички на говорители, това няма да спре стърженето :) лесен и ефтин начин да се отървеш от шумът докато си сабереш пари за ново ПЦ ако ти трябва разбира се :) А иначе сеченето на флаш анимацийте се далжи на видето :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com