Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кое е наи доброто ММОРПГ на 2005-2006 год.(засега)

World of Warcraft    48%  48%  [ 32 ]
 Lineage 2    18%  18%  [ 12 ]
 Guild Wars    34%  34%  [ 23 ]
Общо гласове : 67
Автор Съобщение

Заглавие: Гилд Уарс срещу Света на Варкрафта срещу Лаинеиг 2
Публикувано на: 06 Апр 2006 21:01

Аве хора аре да гласуваме за ММОРПГ на годината-тое е ясно или Света на Варкрафта или Гилд Варс или Лаинеидж 2.
Парвото и последното се играеха от си4ки БГ фенове в разни скапани ''свободни'' сарвари.Гилд Варса бе6е друго оба4е.Тряа6е да си плати6 за да го играе6.Затова на БГ саита на играта се тарсеха доста такива ама те на-НЯМА ГИ!Заожа според мен ГИлд Варса не се играе6е доста в на6та скромна балгария......Е стига толкова и 3те игри са мн добри таи 4е ГЛАСУВАИТЕ ГЛАСУВАИТЕ ГЛАСУВАИТЕ!
P.S.Ако искате да играете вси4ко БГ и родно играите Опасни Времена-МНОГО е добра!www.opasnivremena.com

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 21:57

Аз гласувам за почишаване на качеството на българското образование :idea:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 22:03

Ще бъде почишено.

//ontopic - too fucked, didnt read

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 22:36

само така!нека да покажем 4е и ние балгарите можем да играем Якия но все пак скап Гилд Варс!Долу Нефелин и L2extreme!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 22:41

Защо всяко нуубче си мисли, че има само 3 прилични MMORPG-та?
Аз в момента се опитвам да играя две - Silkroad Online и Flyff Online. Ако имам време мисля да опитам и A3 Online, което също изглежда много добро. Преди играех още една много готина игра - Gate to Heavens, но я оставих, защото ми омръзна, или по-скоро защото си бях прецакал героя без да разбера и оставах няколко точки назад в развитието, а пък беше доста трудно.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 22:49

еми тва е положехието-ИМА само 3 яки ММОРПГ които са яки ама мн яки и се играят в БГ-Л2,ВоВ и ГВ!Тва е положението!
АКо ви се играе БГ ММОРПГ вижте http://www.opasnivremena.com

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 22:53

а и не се мисли за мн добар-НЕ СИ!Никои не е добар за да нари4а другите нуубове!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 22:54

*прозява се отегчено*
Не говори преди да си опитал. Skill системата в Silkroad е много по-добра от тази в L2 и в WoW, GW не съм играл, но предполагам, че и там е боза. Същото важи и за Flyff, там не е толкова системата, колкото идеята за сериите от скилове, където има започващи, междинни и завършващи умения.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 23:07

Clone_Commander написа:
а и не се мисли за мн добар-НЕ СИ!Никои не е добар за да нари4а другите нуубове!
по това колко грамотно пишеш си личи какъв си. Силкроуд - много добро mmorpg, наистина добра е системата за скиловете. Не знам какво му липсваше за да ме задържи. По скоро какво ми липсваше - може би търпение :) УоУ - невероятна атмосфера. А и все пак един от най комплексните светове създавани някога в игра...но твърде опасна за социалния живот на играещите :lol: другите 2(lineage, gw) не съм пробвал, но се съмнявам че изобщо са толкова добри колкото няколко човека в този форум не пропускат да отбележат при всяка възможност(този път се забавиха очаквах цяла страница възхвала на lineage/gw). Ако можех да избирам - уоу. Не бих се поколебал. Но нямам време а и ако съм финансово обвързан, няма да играя просто за удоволствие. Автора на темата нямаше да е лошо да провери колко такива анкети е имало до сега :finger: за кво изобщо писах и аз не знам :? допринасям за флъъда

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 23:07

Clone_Commander написа:
еми тва е положехието-ИМА само 3 яки ММОРПГ които са яки ама мн яки и се играят в БГ-Л2,ВоВ и ГВ!Тва е положението!
АКо ви се играе БГ ММОРПГ вижте http://www.opasnivremena.com

Не съм се смял така от много време! Пич това че ти си толкова задрямъл в сферат на MMORPG-тата не значи, че има само 3 такива... Аз съм върл фен на LineAge II, но такова изказване като твойто никаде няма! Ако вземеш да се разровиш някъде ще разбереш, че има много MMORPG-та и някои даже с много по-готини хрумки от изброените 3 заглавия... Ае вземи се пообразовай малко!

П.С. Напълно съм сагласен с Eaville...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 23:12

Clone_Commander, нууб идва от noobie, което пък идва от newbie - буквално преведено "новак". И ако не се смяташ за новак, извини ме, но за мен си, а и за форума.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 23:15

Оф тьп ли си какво разправяш там за някакви скапани игри които никои неги е чувал даже World of Warcarft,Lineage2,Guild Wars това са наи известните и играни игри в своя жанр факт

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 23:20

Ами EVE online 1 i 2? Ами ROSE Online? Ами Mu Online(колкото и да е тъпа за мен, пак е много известна)? Ами Ultima Online(класика :D)?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 23:20

А3 - 4 милиона играчи всеки месец за миналата година.
Silkroad - 6 сървъра, които са ПЪЛНИ по всяко време на денонощието и едва може да се влезе да се играе. Знаеш ли колко човека принципно издържа един сървър за ММОRPG?
Flyff - 8 сървъра, разделени на две нива(височини) - въздушно и земно. Влизаш и се кефиш как не можеш да видиш нищо от имена.
Не мисля, че аз съм тъпия.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2006 23:55

Хей къде са верните фенове на Linage,a? :wink: От тези трите изброени в анкетата - всичко съм играл в оригинален сървър, и в пиратски и мога да направя много сравнения...Но не съм играл само тези заглавия в MMORPG жанра.Любимият ми жанр игри е това и много заглавия са ми минали през ръцете.И от много време до сега моят избор остава...Lineage 2.Защо ли атмосверата е такава, че почвам да играя в 9 сутринта и забравям, че вече е станало 1 през нощта?Графика...да!Най - старата игра от изброените тук и по нищо не отстъпва на графика от "конкурентите" си които са сравнително по-нови и би трябвало да я превъзхождат.WoW, не ми се говори - детска рисувана комерсиална идиотщина.Guild-а става, но лично на мен бързо ми писна и в roleplay-a и в PvP-то, големият и плюс е, че плащаш за играта 1 път и това си е за разлика от Lin i WoW (не да се налага да спестявам от закуски :P ).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 01:39

Чудя се и немога да го измисля ... виждате го че автора на темата е 10 макс 12 годишен идиот дето и капка не разбира от ммо-та и се разправяте с него ...не виждате ли че тоя е некъв дето сигурно е пипнал уоу или л2 за 2 минути в некой пиратски сървър и си мисли че знае сичко?По добре /игноре и тва е.

п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 08:25

Извод-внимавайте с ММОРПГ-тата да не станете като автора :lol: :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 08:27

"Santa™"]Чудя се и немога да го измисля ... виждате го че автора на темата е 10 макс 12 годишен идиот дето и капка не разбира от ммо-та и се разправяте с него ...не виждате ли че тоя е некъв дето сигурно е пипнал уоу или л2 за 2 минути в некой пиратски сървър и си мисли че знае сичко?По добре /игноре и тва е.

п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.[/quote]

Ми като не ти харесва КАК пиша и ЗА какво пиша защо изобщо влезе тук?И защо си мислиш че не сам пипвал Масова Мултиплейър Онлайн ролева игра?Мое и да съм на 13 НО това не означава че не играя игри.Първото MMORPG играх беше Mu Online.Излезе през 2001,купих си го.СЕГА то е безплатно но това не ме интересува.Когато направих тази анкета НИКОГА не сам мислил че ще се стигне ДОТУК!Имам и 3те игри за по средно 70 лв.Плащам си да играя WoW и L2 и тва е.Играл съм само в НЕпиратски сървари.Тва че на тебе ти харесва да ме критикуваш НЕ означава че на мен ми пука.
ЕМИ ДОБРЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ СИ АНКЕТКА И СИ СЛОЖЕТЕ ТАМ ВАШИТЕ ММОРПГта И СЕ КЕФЕТЕ! ТОВА ЧЕ НЕ САМ ГИ ВКАРАЛ В ТАЯ АНКЕТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАМ!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 08:35

Авторе, нямаш си представа колко си тъп..

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Апр 2006 08:37

Clone_Commander написа:
ЕМИ ДОБРЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ СИ АНКЕТКА И СИ СЛОЖЕТЕ ТАМ ВАШИТЕ ММОРПГта И СЕ КЕФЕТЕ! ТОВА ЧЕ НЕ САМ ГИ ВКАРАЛ В ТАЯ АНКЕТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАМ!

Тогава ти как наричаш това:
Clone_Commander написа:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com