Gipo написа:
В офиса на няколко компа работя с Vista... просто ми се присира, само като се сетя за него и проблемите му.
На мен ми се присира като седна пред какъвто и да е компютър, освен моя.
Всеки човек си поддържа и реди компютъра по много различен начин, и като не си свикнал е дискомфорт братче...
Гаранция ти давам, че ако поработиш на моята машина (която е с Vista Home Premium x64 SP2) ще откриеш огромна разлика с онези от "офиса", които пак са с "гадната" Vista. Всичко си зависи от поддръжка, конфигурация и настройки на операционната система и т.н. Като знам какви са 99% от системните администратори и подобни, ясна ми е картинката.
Аз лично съм маниак на тема всякакъв вид чистота и подреденост, чак стигаща до психични отклонения - стайна и всякаква там друга, включваща и компютъра и операционната система. На всеки 4-5 месеца се прави пълен backup на хард диска (върху външен хард диск), следва пълен формат и чист ре-инстал на операционната система. Всичко което инсталирам се свежда до минимум необходимият софтуер, няма никакви излишни и измислени програмки със съмнителен произход.