XP, Glista или 7 ?

Проблеми, съвети, ъпгрейд

Кой Windows предпочитате ?

1- XP
20
48%
2- Vista
9
21%
3- 7
13
31%

Общо гласове: 42

Аватар
Вuddy

Re: XP, Glista или 7 ?

Мнение от Вuddy »

Gipo написа:В офиса на няколко компа работя с Vista... просто ми се присира, само като се сетя за него и проблемите му.
На мен ми се присира като седна пред какъвто и да е компютър, освен моя. :wink: Всеки човек си поддържа и реди компютъра по много различен начин, и като не си свикнал е дискомфорт братче...

Гаранция ти давам, че ако поработиш на моята машина (която е с Vista Home Premium x64 SP2) ще откриеш огромна разлика с онези от "офиса", които пак са с "гадната" Vista. Всичко си зависи от поддръжка, конфигурация и настройки на операционната система и т.н. Като знам какви са 99% от системните администратори и подобни, ясна ми е картинката. :P

Аз лично съм маниак на тема всякакъв вид чистота и подреденост, чак стигаща до психични отклонения - стайна и всякаква там друга, включваща и компютъра и операционната система. На всеки 4-5 месеца се прави пълен backup на хард диска (върху външен хард диск), следва пълен формат и чист ре-инстал на операционната система. Всичко което инсталирам се свежда до минимум необходимият софтуер, няма никакви излишни и измислени програмки със съмнителен произход.
Аватар
R7KWHR3k
В момента играе: всичко

Мнение от R7KWHR3k »

Слагай Виста! :wink:
Алминатора`
В момента играе: Poker Stars

Мнение от Алминатора` »

На лаптопа на наще има Виста и честно да си призная досега разлики между ХР и Виста не съм открил :shock:

Общо взето,имам чувството че не съм с нова операционна система,а с Уин ХР с нов скин.
Като си купя нов процесор и харддиск (80 гигабйта ми е сегашния),може би ще мина на 7,но дотогава и дума не може да става.Пък и не ми трябва,новите игри не ми харесват въобще,основно играя дота.уоу и чат-пат CS :)
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Вuddy написа:На мен ми се присира като седна пред какъвто и да е компютър, освен моя. :wink:
Компютрите в офиса кажи речи аз ги поддържам, за това и са си все едно "пред моя компютър" :lol:.

@apaunchev - супер, защото за офиса се взимат оригинални уиндоуси
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Виста :D
Публикувай отговор