Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кой Windows предпочитате ?

1- XP    48%  48%  [ 20 ]
 2- Vista    21%  21%  [ 9 ]
 3- 7    31%  31%  [ 13 ]
Общо гласове : 42
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: XP, Glista или 7 ?
Публикувано на: 18 Юли 2009 18:16

Gipo написа:
В офиса на няколко компа работя с Vista... просто ми се присира, само като се сетя за него и проблемите му.
На мен ми се присира като седна пред какъвто и да е компютър, освен моя. :wink: Всеки човек си поддържа и реди компютъра по много различен начин, и като не си свикнал е дискомфорт братче...

Гаранция ти давам, че ако поработиш на моята машина (която е с Vista Home Premium x64 SP2) ще откриеш огромна разлика с онези от "офиса", които пак са с "гадната" Vista. Всичко си зависи от поддръжка, конфигурация и настройки на операционната система и т.н. Като знам какви са 99% от системните администратори и подобни, ясна ми е картинката. :P

Аз лично съм маниак на тема всякакъв вид чистота и подреденост, чак стигаща до психични отклонения - стайна и всякаква там друга, включваща и компютъра и операционната система. На всеки 4-5 месеца се прави пълен backup на хард диска (върху външен хард диск), следва пълен формат и чист ре-инстал на операционната система. Всичко което инсталирам се свежда до минимум необходимият софтуер, няма никакви излишни и измислени програмки със съмнителен произход.

Профил

Аватар
В момента играе: всичко
Публикувано на: 18 Юли 2009 21:06

Слагай Виста! :wink:

Профил

Публикувано на: 18 Юли 2009 21:48

На лаптопа на наще има Виста и честно да си призная досега разлики между ХР и Виста не съм открил :shock:

Общо взето,имам чувството че не съм с нова операционна система,а с Уин ХР с нов скин.
Като си купя нов процесор и харддиск (80 гигабйта ми е сегашния),може би ще мина на 7,но дотогава и дума не може да става.Пък и не ми трябва,новите игри не ми харесват въобще,основно играя дота.уоу и чат-пат CS :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Юли 2009 22:19

Вuddy написа:
На мен ми се присира като седна пред какъвто и да е компютър, освен моя. :wink:

Компютрите в офиса кажи речи аз ги поддържам, за това и са си все едно "пред моя компютър" :lol:.

@apaunchev - супер, защото за офиса се взимат оригинални уиндоуси

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Юли 2009 09:04

Виста :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения