Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Смятате ли че темата ще е полезна?

Да.Ще имам нужда от малко консултация    78%  78%  [ 435 ]
 Не.Мисля че и сам ще се оправя    22%  22%  [ 126 ]
Общо гласове : 561
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2006 12:07

Абре Quadro...Това са карти за дизайнери и хора които си изкарват парите с графина обработка.Просто обикновен човек нема смисъл ( а както виждате - и пари :) ) да си взима такава карта.Недейте се заглеждайте по тея карти, игрите на тях тръгват по-трудно просто производителите на игри не ги поддържат ( хихи ама игрите се прават на тях )

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2006 12:16

The7omahawk написа:
Абре Quadro...Това са карти за дизайнери и хора които си изкарват парите с графина обработка.Просто обикновен човек нема смисъл ( а както виждате - и пари :) ) да си взима такава карта.Недейте се заглеждайте по тея карти, игрите на тях тръгват по-трудно просто производителите на игри не ги поддържат ( хихи ама игрите се прават на тях )
Ми то тва е логично ве! :D Те нарочно не ги поддържат,за кво ще ги правят за техните карти,те нито са бързи нито нищо,само си бацат там в некви режими и тва е :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2006 17:57

Еми добре разбрах, че всъщност това е карта за програмиране, ама ако може някой по навътре в тези неща да ми обясни дали графично тази карта (или по-нови от Quadro серията) е по-мощна от да речем ГФ7800ГТХ или РАДЕОН Х1800ХТ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2006 18:31

*BLinD_Sho7* написа:
Еми добре разбрах, че всъщност това е карта за програмиране, ама ако може някой по навътре в тези неща да ми обясни дали графично тази карта (или по-нови от Quadro серията) е по-мощна от да речем ГФ7800ГТХ или РАДЕОН Х1800ХТ.

Не твърдя че съм навътре в нещата но като погледнете този линк ще видите че с хард мод може да направите 6800 на Куадро...Разликата е някакви транзистори...Иначе чисто производително са еднакви картите защото са и еднакви като устройство...Поне при игрите като тръгнат...При профи приложенията има оптимизаций и промени както се вижда и производителността е различна...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2006 20:51

Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000 :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2006 20:57

*BLinD_Sho7* написа:
Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000 :roll:

Абре...аз не се интересувам от куадро а и мисля че много малко хора в тоя форум ( ако изобщо има такива ) също ги грее.И пак след като моднеш получаваш почти същата производителност за мнооооого по-малка цена...Да не сме нахални :)

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2006 23:46

The7omahawk написа:
*BLinD_Sho7* написа:

Абре...аз не се интересувам от куадро а и мисля че много малко хора в тоя форум ( ако изобщо има такива ) също ги грее.И пак след като моднеш получаваш почти същата производителност за мнооооого по-малка цена...Да не сме нахални :)

Аз като гледам и не четеш и смислените постове . Ако беше прочел моя , мисля че нямаше да ги напишеш тези 3 безмислени твои .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2006 01:09

LegalPower написа:
The7omahawk написа:
*BLinD_Sho7* написа:

Аз като гледам и не четеш и смислените постове . Ако беше прочел моя , мисля че нямаше да ги напишеш тези 3 безмислени твои .

Щом след като си обяснил пак питат значи не си обяснил достатъчно като за малоумни и не са те разбрали...Аз съм обяснил по-разбираемо и са ме разбрали...Но щом казваш че мойто постове са безсмислени хуу пич...Не спора с теб...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2006 20:06

Еми чесно да ти кажа не схванах точното преимущество на ФХ Куадрото, ама все едно - прав си не ме грее мноо щот нема да си вземам в скоро време такава карта, а май наистина и другите са така :o . Нема мужда от спорове :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2006 18:44

Имам още един въпрос - някъде по-назад в темата стана дума за кловане на процесори, и така и не видях точен отговор. Да сега пак да питам как става тази процедура, трябва ли някакъв специален софтуеър или други неща. Намерих една статия за овърклока на П4 от 3.6Гхз до 5.2Гхз :shock: :shock: :shock: :shock:, ама не ми стана ясно от там. Някой може ли да ме светне как става тази магия :)

Ето го и линка : http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1787/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2006 21:46

*BLinD_Sho7* написа:
Имам още един въпрос - някъде по-назад в темата стана дума за кловане на процесори, и така и не видях точен отговор. Да сега пак да питам как става тази процедура, трябва ли някакъв специален софтуеър или други неща. Намерих една статия за овърклока на П4 от 3.6Гхз до 5.2Гхз :shock: :shock: :shock: :shock:, ама не ми стана ясно от там. Някой може ли да ме светне как става тази магия :)

Ето го и линка : http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1787/

Начина по-който аз овърклоквам е - качвам по 5 шина(fsb)и тествам , ако има някаква нестабилност на честотата , коята съм фиксирал дигам напрежението на порцесора със 0.25 или повече . Другият вариянт е дигане на множителя паралелно със шината , ако процесора е включен и пак тестване за стабилност . Общо взето не е много трудно , но заначало ти препоръчвам да влезнеш в страницата на HWBG http://www.hardwarebg.com/ и да прочетеш всичко за овърклока , ако имаш намерения да го прилагаш на твоята машина .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2006 12:25

имам 80 лв и се чудя какво да си взема
компа ми е 2.4 celeron 512 ram 9600 xt asus ..дъното е шибано(agp 4x) та въпросчето ми е
да си взема ли дъно(заради 8x) памет или dvd записвачка

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2006 18:18

kosjo написа:
имам 80 лв и се чудя какво да си взема
компа ми е 2.4 celeron 512 ram 9600 xt asus ..дъното е шибано(agp 4x) та въпросчето ми е
да си взема ли дъно(заради 8x) памет или dvd записвачка

Ако можеш да продадеш дъното и проца и да си вземеш някое дъно за AMD с едно Semрron-че ще е най-добре според мен...Иначе РАМ или записвачка - зависи от какво според теб имаш повече нужда.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2006 19:04

абе аз честно казано нямам време за игри и затова се насочвам към нещо което директно ще се отрази на скоростта (памет) ...а възможно ли е да са съвместими една noname(май така се наричаха) памет и тази която аз искам kingmax

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2006 19:11

kosjo написа:
абе аз честно казано нямам време за игри и затова се насочвам към нещо което директно ще се отрази на скоростта (памет) ...а възможно ли е да са съвместими една noname(май така се наричаха) памет и тази която аз искам kingmax

Ами може и да тръгнат може и да не тръгнат...Не е сигурно така че ако взимаш попитай дали ако има някаква несъвместимост може да я смениш...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2006 19:23

Мерси за съветите,ако има нещо пак ще питам :lol: >

Профил

Аватар
Заглавие: Radeon 9550 GE 128-128
Публикувано на: 11 Яну 2006 08:55

Питането ми е дали си струва да си взема само видеокарта От гереспоменатия вид, ако процесора ми е Дюрон 750 мхц и съм с 640 ДДР памет? И дали с тази видеокарта ще се повиши производителността в игрите (играя уъркрафт) или пак ще насича?

пп старото ми видео е Радеон 7000

higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Яну 2006 15:50

Бихте ли ми казали дали е за предпочитане "Athlon 64" 3200+ 512 Kb cache пред "Pentium" 4 LGA 775 3.2 Ghz, 800FSB, 2Mb cache? Също кажете някое добро дъно от $90 до $150(с ддс).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2006 18:36

А,искам да ви питам кое е по добре:да си взема памет 1gb или една 512mb.В момента съм с 512.Питам ви защото незнам дали си заслужава да пусна паметта в двуканален режим или направо да взема 1gb и да станат 1,5gb.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2006 23:19

Попринцип най-добре е да си с 2х1 гб , ама ... не всеки може да си го позволи . Според мен ще ти върви добре компа в дуал ченъл отколкото със 1х1 гб и 1х512 мб , но както си решиш . Ако смяташ , че няма да ти стигнат 1гб общо рам , си вземи 1х1гб да ти станат 1,5 гб.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com