Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 12:07
Абре Quadro...Това са карти за дизайнери и хора които си изкарват парите с графина обработка.Просто обикновен човек нема смисъл ( а както виждате - и пари ) да си взима такава карта.Недейте се заглеждайте по тея карти, игрите на тях тръгват по-трудно просто производителите на игри не ги поддържат ( хихи ама игрите се прават на тях )
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 12:16
The7omahawk написа: Абре Quadro...Това са карти за дизайнери и хора които си изкарват парите с графина обработка.Просто обикновен човек нема смисъл ( а както виждате - и пари ) да си взима такава карта.Недейте се заглеждайте по тея карти, игрите на тях тръгват по-трудно просто производителите на игри не ги поддържат ( хихи ама игрите се прават на тях ) Ми то тва е логично ве! Те нарочно не ги поддържат,за кво ще ги правят за техните карти,те нито са бързи нито нищо,само си бацат там в некви режими и тва е
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
$pB
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 17:57
Еми добре разбрах, че всъщност това е карта за програмиране, ама ако може някой по навътре в тези неща да ми обясни дали графично тази карта (или по-нови от Quadro серията) е по-мощна от да речем ГФ7800ГТХ или РАДЕОН Х1800ХТ.
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 18:31
*BLinD_Sho7* написа: Еми добре разбрах, че всъщност това е карта за програмиране, ама ако може някой по навътре в тези неща да ми обясни дали графично тази карта (или по-нови от Quadro серията) е по-мощна от да речем ГФ7800ГТХ или РАДЕОН Х1800ХТ.
Не твърдя че съм навътре в нещата но като погледнете този линк ще видите че с хард мод може да направите 6800 на Куадро...Разликата е някакви транзистори...Иначе чисто производително са еднакви картите защото са и еднакви като устройство...Поне при игрите като тръгнат...При профи приложенията има оптимизаций и промени както се вижда и производителността е различна...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
$pB
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 20:51
Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 20:57
*BLinD_Sho7* написа: Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000
Абре...аз не се интересувам от куадро а и мисля че много малко хора в тоя форум ( ако изобщо има такива ) също ги грее.И пак след като моднеш получаваш почти същата производителност за мнооооого по-малка цена...Да не сме нахални
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
LegalPower
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 23:46
The7omahawk написа: *BLinD_Sho7* написа: Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000 Абре...аз не се интересувам от куадро а и мисля че много малко хора в тоя форум ( ако изобщо има такива ) също ги грее.И пак след като моднеш получаваш почти същата производителност за мнооооого по-малка цена...Да не сме нахални
Аз като гледам и не четеш и смислените постове . Ако беше прочел моя , мисля че нямаше да ги напишеш тези 3 безмислени твои .
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2006 01:09
LegalPower написа: The7omahawk написа: *BLinD_Sho7* написа: Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000 Абре...аз не се интересувам от куадро а и мисля че много малко хора в тоя форум ( ако изобщо има такива ) също ги грее.И пак след като моднеш получаваш почти същата производителност за мнооооого по-малка цена...Да не сме нахални Аз като гледам и не четеш и смислените постове . Ако беше прочел моя , мисля че нямаше да ги напишеш тези 3 безмислени твои .
Щом след като си обяснил пак питат значи не си обяснил достатъчно като за малоумни и не са те разбрали...Аз съм обяснил по-разбираемо и са ме разбрали...Но щом казваш че мойто постове са безсмислени хуу пич...Не спора с теб...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
$pB
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2006 20:06
Еми чесно да ти кажа не схванах точното преимущество на ФХ Куадрото, ама все едно - прав си не ме грее мноо щот нема да си вземам в скоро време такава карта, а май наистина и другите са така . Нема мужда от спорове
|
|
|
|
|
$pB
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2006 18:44
|
|
|
|
|
LegalPower
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2006 21:46
*BLinD_Sho7* написа:
Начина по-който аз овърклоквам е - качвам по 5 шина(fsb)и тествам , ако има някаква нестабилност на честотата , коята съм фиксирал дигам напрежението на порцесора със 0.25 или повече . Другият вариянт е дигане на множителя паралелно със шината , ако процесора е включен и пак тестване за стабилност . Общо взето не е много трудно , но заначало ти препоръчвам да влезнеш в страницата на HWBG http://www.hardwarebg.com/ и да прочетеш всичко за овърклока , ако имаш намерения да го прилагаш на твоята машина .
|
|
|
|
|
kosjo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2006 12:25
имам 80 лв и се чудя какво да си взема
компа ми е 2.4 celeron 512 ram 9600 xt asus ..дъното е шибано(agp 4x) та въпросчето ми е
да си взема ли дъно(заради 8x) памет или dvd записвачка
___________________________________ само левски, ман.юнайтед и безделието
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2006 18:18
kosjo написа: имам 80 лв и се чудя какво да си взема компа ми е 2.4 celeron 512 ram 9600 xt asus ..дъното е шибано(agp 4x) та въпросчето ми е да си взема ли дъно(заради 8x) памет или dvd записвачка
Ако можеш да продадеш дъното и проца и да си вземеш някое дъно за AMD с едно Semрron-че ще е най-добре според мен...Иначе РАМ или записвачка - зависи от какво според теб имаш повече нужда.
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
kosjo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2006 19:04
абе аз честно казано нямам време за игри и затова се насочвам към нещо което директно ще се отрази на скоростта (памет) ...а възможно ли е да са съвместими една noname(май така се наричаха) памет и тази която аз искам kingmax
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2006 19:11
kosjo написа: абе аз честно казано нямам време за игри и затова се насочвам към нещо което директно ще се отрази на скоростта (памет) ...а възможно ли е да са съвместими една noname(май така се наричаха) памет и тази която аз искам kingmax
Ами може и да тръгнат може и да не тръгнат...Не е сигурно така че ако взимаш попитай дали ако има някаква несъвместимост може да я смениш...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
kosjo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2006 19:23
Мерси за съветите,ако има нещо пак ще питам >
|
|
|
|
|
KuR.Dark_LorD
|
|
|
|
Заглавие: Radeon 9550 GE 128-128 Публикувано на: 11 Яну 2006 08:55
Питането ми е дали си струва да си взема само видеокарта От гереспоменатия вид, ако процесора ми е Дюрон 750 мхц и съм с 640 ДДР памет? И дали с тази видеокарта ще се повиши производителността в игрите (играя уъркрафт) или пак ще насича?
пп старото ми видео е Радеон 7000
___________________________________ RandoM GoSu ===>
higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Яну 2006 15:50
Бихте ли ми казали дали е за предпочитане "Athlon 64" 3200+ 512 Kb cache пред "Pentium" 4 LGA 775 3.2 Ghz, 800FSB, 2Mb cache? Също кажете някое добро дъно от $90 до $150(с ддс).
|
|
|
|
|
OmegaDarkon
|
|
Мнения: 46 Местоположение: California,Orange County Choppers
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Яну 2006 18:36
А,искам да ви питам кое е по добре:да си взема памет 1gb или една 512mb.В момента съм с 512.Питам ви защото незнам дали си заслужава да пусна паметта в двуканален режим или направо да взема 1gb и да станат 1,5gb.
|
|
|
|
|
LegalPower
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2006 23:19
Попринцип най-добре е да си с 2х1 гб , ама ... не всеки може да си го позволи . Според мен ще ти върви добре компа в дуал ченъл отколкото със 1х1 гб и 1х512 мб , но както си решиш . Ако смяташ , че няма да ти стигнат 1гб общо рам , си вземи 1х1гб да ти станат 1,5 гб.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|