Хардуер:Какво да си взема за тея пари?
- Макс Пейн
- В момента играе: на сигурно...
- Обратна връзка:
Абре Quadro...Това са карти за дизайнери и хора които си изкарват парите с графина обработка.Просто обикновен човек нема смисъл ( а както виждате - и пари
) да си взима такава карта.Недейте се заглеждайте по тея карти, игрите на тях тръгват по-трудно просто производителите на игри не ги поддържат ( хихи ама игрите се прават на тях )
"Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Ми то тва е логично ве!The7omahawk написа:Абре Quadro...Това са карти за дизайнери и хора които си изкарват парите с графина обработка.Просто обикновен човек нема смисъл ( а както виждате - и пари) да си взима такава карта.Недейте се заглеждайте по тея карти, игрите на тях тръгват по-трудно просто производителите на игри не ги поддържат ( хихи ама игрите се прават на тях )
Яко подписи...х
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Не твърдя че съм навътре в нещата но като погледнете този линк ще видите че с хард мод може да направите 6800 на Куадро...Разликата е някакви транзистори...Иначе чисто производително са еднакви картите защото са и еднакви като устройство...Поне при игрите като тръгнат...При профи приложенията има оптимизаций и промени както се вижда и производителността е различна...*BLinD_Sho7* написа:Еми добре разбрах, че всъщност това е карта за програмиране, ама ако може някой по навътре в тези неща да ми обясни дали графично тази карта (или по-нови от Quadro серията) е по-мощна от да речем ГФ7800ГТХ или РАДЕОН Х1800ХТ.
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Абре...аз не се интересувам от куадро а и мисля че много малко хора в тоя форум ( ако изобщо има такива ) също ги грее.И пак след като моднеш получаваш почти същата производителност за мнооооого по-малка цена...Да не сме нахални*BLinD_Sho7* написа:Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- LegalPower
Аз като гледам и не четеш и смислените постове . Ако беше прочел моя , мисля че нямаше да ги напишеш тези 3 безмислени твои .The7omahawk написа:Абре...аз не се интересувам от куадро а и мисля че много малко хора в тоя форум ( ако изобщо има такива ) също ги грее.И пак след като моднеш получаваш почти същата производителност за мнооооого по-малка цена...Да не сме нахални*BLinD_Sho7* написа:Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Щом след като си обяснил пак питат значи не си обяснил достатъчно като за малоумни и не са те разбрали...Аз съм обяснил по-разбираемо и са ме разбрали...Но щом казваш че мойто постове са безсмислени хуу пич...Не спора с теб...LegalPower написа:Аз като гледам и не четеш и смислените постове . Ако беше прочел моя , мисля че нямаше да ги напишеш тези 3 безмислени твои .The7omahawk написа:Абре...аз не се интересувам от куадро а и мисля че много малко хора в тоя форум ( ако изобщо има такива ) също ги грее.И пак след като моднеш получаваш почти същата производителност за мнооооого по-малка цена...Да не сме нахални*BLinD_Sho7* написа:Eми до колкото разбрах от статията 6800 серия е малко под нивото на Куадро ФХ4000
Все агенти сме!
Все агенти сме!
Имам още един въпрос - някъде по-назад в темата стана дума за кловане на процесори, и така и не видях точен отговор. Да сега пак да питам как става тази процедура, трябва ли някакъв специален софтуеър или други неща. Намерих една статия за овърклока на П4 от 3.6Гхз до 5.2Гхз
, ама не ми стана ясно от там. Някой може ли да ме светне как става тази магия
Ето го и линка : http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1787/
- LegalPower
Начина по-който аз овърклоквам е - качвам по 5 шина(fsb)и тествам , ако има някаква нестабилност на честотата , коята съм фиксирал дигам напрежението на порцесора със 0.25 или повече . Другият вариянт е дигане на множителя паралелно със шината , ако процесора е включен и пак тестване за стабилност . Общо взето не е много трудно , но заначало ти препоръчвам да влезнеш в страницата на HWBG http://www.hardwarebg.com/ и да прочетеш всичко за овърклока , ако имаш намерения да го прилагаш на твоята машина .*BLinD_Sho7* написа:Имам още един въпрос - някъде по-назад в темата стана дума за кловане на процесори, и така и не видях точен отговор. Да сега пак да питам как става тази процедура, трябва ли някакъв специален софтуеър или други неща. Намерих една статия за овърклока на П4 от 3.6Гхз до 5.2Гхз![]()
![]()
![]()
, ама не ми стана ясно от там. Някой може ли да ме светне как става тази магия
![]()
имам 80 лв и се чудя какво да си взема
компа ми е 2.4 celeron 512 ram 9600 xt asus ..дъното е шибано(agp 4x) та въпросчето ми е
да си взема ли дъно(заради 8x) памет или dvd записвачка
компа ми е 2.4 celeron 512 ram 9600 xt asus ..дъното е шибано(agp 4x) та въпросчето ми е
само левски, ман.юнайтед и безделието
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Ако можеш да продадеш дъното и проца и да си вземеш някое дъно за AMD с едно Semрron-че ще е най-добре според мен...Иначе РАМ или записвачка - зависи от какво според теб имаш повече нужда.kosjo написа:имам 80 лв и се чудя какво да си взема
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- Макс Пейн
- Обратна връзка:
Ами може и да тръгнат може и да не тръгнат...Не е сигурно така че ако взимаш попитай дали ако има някаква несъвместимост може да я смениш...kosjo написа:абе аз честно казано нямам време за игри и затова се насочвам към нещо което директно ще се отрази на скоростта (памет) ...а възможно ли е да са съвместими една noname(май така се наричаха) памет и тази която аз искам kingmax
Все агенти сме!
Все агенти сме!
- KuR.Dark_LorD
Radeon 9550 GE 128-128
Питането ми е дали си струва да си взема само видеокарта От гереспоменатия вид, ако процесора ми е Дюрон 750 мхц и съм с 640 ДДР памет? И дали с тази видеокарта ще се повиши производителността в игрите (играя уъркрафт) или пак ще насича?
пп старото ми видео е Радеон 7000
пп старото ми видео е Радеон 7000
RandoM GoSu ===>
higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu
higgglhfstfukknplol10xn00bucanleavenowcuzusuxbyefu
- OmegaDarkon
- LegalPower