Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Със самолетчета :)
Заглавие: Re: The Expendables 2
Публикувано на: 11 Сеп 2012 11:52

Алоу, жалките претенциозни копеленца, този филм не е за вас, така че не се пънете да го обиждате...

Иначе филма беше ЕПИКЦ! Особено в бара... Или въобще българските простотии, както и сцената в киноцентъра с Чъки...
Определено добра ретро екшън-комедия... Жалко че няма повече такива филми...

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn

а.к.а. Багериста

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2012 12:20

Теб живота не те е жалил никак(като те е създал толкова зле), че да имаш претенции към филм.
При нас обаче не се е получило така и имаме по-високи изисквания за каквото и да било. В случая с тоя филм, изискванията не бяха никак високи все пак, но той и тях не оправда.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 12:41

гипо, осираш се с мненията си за филма.
точно тва, че има от чара на старите екшъни(дето ги даваха по диема) от сорта на Tango & Cash, Terminator, Escape from LA и тн прави филма толкова неангажиращ и забавен. ходи си гледай здрач като си толко претенциозен

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2012 13:47

Точно тия три филма, които спомена са на толкова светлинни години пред TE2, че ми е трудно да го опиша.

Профил

Аватар
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 13 Сеп 2012 21:06

Аве кво толкова се карате за един филм който нито цели да бъде някъв шедьовър на киното нито да е някъв модерен екшън. Единствената му цел е да върне спомените за филмите от 80-те които наистина си струваха. Слай сам си каза че този филм не е текущо поколение филми. За мен тва беше един филм за разпузкане с аверчета, на който постоянно се смях макар и тъпите лафчета.

Профил

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2012 10:13

Снощи го гледах и беше точно това, което очаквах т.е. доволен съм :) Филма не цели да има интересен сюжет, а и едва ли някой е очаквал да има такъв. То даже ако имаше сериозен сюжет въобще нямаше да е толкова култов :D Имаше си супер много яки моменти, имаше здрав екшън, култови актьори, комедийни моменти, шегички, яки ефекти, препратки към олдскуул екшъните от 80-те и изобщо всичко, което трябваше да има. Хареса ми повече от първата част :)

Иначе не мога да ви разбера тия дето плюете филма - какво сте очаквали? То само като видиш кои актьори участват и кой е режисьора е повече от ясно какво ще представлява филма. Още повече ако сте гледали и първата част ще е още по-ясно. Явно не се кефите на такъв тип филми, няма лошо. Защо тогава изобщо сте си дали парите да го гледате?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Сеп 2012 10:48

Аз лично, защото очаквах качествен екшън филм като от едно време. Получих рандъм екшън и напъни за смешки.
Отидох да го гледам, защото чух, че е по-добър от първия, който беше безобразен.

Профил

Публикувано на: 16 Сеп 2012 15:24

Ако очаквате екшън, ще го получите, но като цяло е средна работа филма.. :)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 24 Сеп 2012 22:07

мега добрия, мн се смях на моменти :D :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Публикувано на: 05 Окт 2012 15:24

Ето и моето скромно мнение относно този филм - не съм се смял толкова много от Just another Pandora's box :lol: Много екшън (за олд скул старчоци като мен), много лафове и заигравки с различни култови екшъни от миналото, очаквах да бъде приличен, а се оказа доста над средното ниво, което само ме радва :)

Жалко, че Джет Ли го разкараха малко след началото, един спаринг между него и Скот Адкинс щеше да бъде добре, но явно насилието му е дошло в повече, а той като заклет будист е решил да го раздава пацифистично. И последния бой между ван Дам и Сталоун можеше да бъде една идея по-дълъг, но това са бели кахъри.

Спечели ме със суровата си визия, хумора и отделните закачки между героите, сцените с трепане бяха отработени и макар и сниман в БГ, не беше чак толкова евтино изглеждащ Откриващата сцена беше натъпкана с толкова адреналин, че чак изревах от кеф - добре че не бях сам в тази реакция Определено един от топ екшъните на годината - излязох от салона с усмивка, нещо което не се беше случвало от години :)

За мен е стабилно над средата - 8/10 (понеже съм израснал с филмите на всеки един от главните действащи лица и се кефя на безмозъчни екшъни) :)

Профил WWW

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 31 Окт 2012 19:14

Кво правите тук бе ей, изроди мръсни, искате ли да фана да ви изнасила и двамата? :!: :!:
:lol: :lol: :lol: Направо се пръснах, филма кърти :rockon:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com