iddqd написа:
Играл съм игри с хубава история, но историята е важна за куест или някое по изциклило рпг, ама да игареш 3д шитер или ртс заради историатя си птостотия. Иначе лиюбимата ми игра с хубава история е Outcast то можеби се води адвенчър. Twinsens odisey беше яка ама незнам дали историята и е била тоиз интригуваща аз докато я играех бях малак и горе доло неразбирах много кои кво ми говори ама си цъках щото ме кефи. Изкефи ме историята на Феибъл 2 в началото, ама напред в играта се разводи историята. Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история. Бих играл яко рпг за да изследвам терените а не да се чуда какво ще стане напред. Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти.
Жанра куест замря понеже разчита на история а хората се светнаха че игрите се играят за да цъкаш копчета а не да четеш романи пред монитора. Има си книжни романи дето е много по лесно да си легнеш на леглото и да си четеш и вместо да те натоварват да се взираш в монитора те разтоварват
"Играл съм игри с хубава история, но историята е важна за куест или някое по изциклило рпг, ама да игареш 3д шитер или ртс заради историатя си птостотия"
ГЛУПОСТИ...... starcraft, warcraft 1 ,2 ,3 , act of war, dune 2, много добра сюжетна линия.
"Даже за рпг споредмен е по важно да има хибави интересни терени които да изследваш отколкото увлекателна история. "
Още по големи глупости.... фабеле 2 пък е със епетем плтика история разочероващо заглавие само графиката си струваше...
"Още повече че когато предвъртиш една игра която я играеш заради историята нямаш стимол да я превъртиш 2 ри път защото вече знаеш какво става и елемента с инетерсната история отпада. Затова на игрите им е нужна графика, геимплеи и яки карти."
Това е върха на глупостите графиката не прави играта геймплея също е само част...
Ти май една книга 2 пъти никога не си чел в живота си а