Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re: Bioshock 2
Публикувано на: 19 Фев 2010 14:13

the_presator написа:
Някой от тук играе ли мулти? Аз много се зарибих и вече съм ранг 9, но нямам много време за игра :D

Нямам я оригинална за мулти :С Пък и не мисля че мултито й е толкова добро.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 21 Фев 2010 11:19

Невероятна. Онзи ден я превъртях, от три часа до 11 беше готова, като имах няколко часа навъртяни преди това. Може би наистина е малко кратичка, въпреки че тия дни 11 часа си е ок за игра. Може би на последната трудност излиза малко повече :Р

Anyways, сравнена с първата няма много нови неща. Усещането е доста различно обаче и още от самото начало имаш ясното усещане, че почти нищо не може да ти се опре, което разваля трудността на играта, но пък със сигурност те вкарва в пътъците на Големия татковец :Д Сценаристите отнов заслужават аплодисменти за историята - Ламб със сигурност застава рамо до рамо по качество с Раян и Фонтейн, но за мен най-впечатляващите образи бяха Метцер, който търсеше дъщеричката си, и ученият Гил Алекзандър, който беше невероятен. Малко съм разочарован от Синклер, който в началото започва много добре и някои аудио дневници намекват за много тъмното минало, но в крйна сметка някак не успява персонажът му да се развие докрай.

Мисията с малките сестрички обаче . . . просто уау. Дори и играта да беше слаба до този момент, това едно ниво отнесе всичко останало като пиян делфин - шамандура. На ниво геймплей играта е по-скоро полирана версия на първата. Алтернативната стрелба на плазмидидите е гениална идея и като прибавим възможността да стреляш с плазмид и оръжие едновременно - :twisted: Единствената ми критика тук е, че за spear gun-ът не намерих никаква употреба, а гранато/ракето/минометът го ползвах само за последното меле. Рисърч камерата беше доста по-удобна, макар че щеше да е най-добре, ако се включваше със съвсем различно копче, а да не като оръжие. Просто щеше да е по-удобно :Р Хакерското уредче обаче има нужда от мощен нърф :lol: Не само, че патрони за него имаше навсякъде, където щяха да ти трябват, но и малките кулички, които мята, многократно олесняват защитата на малките сестрички (което обаче във никакъв случай не ги прави съвсем елементарни ). Най-трудни със сигурност бяха големите сестри, въпреки че към края една не прави особено голямо впечатление и последната сама сестра пак я отнесох като гореспоменатия делфин :Д Обаче битката с двете едновременно - бах, на последната си плюнка кръв успях да довърша втората, бая тежко си беше :D

Колкото предизвикателни бяха сестрите обаче, толкова лесни бяха големите татковци и алфа сериите. В тази връзка - алфите, заедно с големите сплайсъри бяха единствените нови противници в играта, което го пиша като твърд минус. Малко повече разнообразие нямаше да навреди, момчета :wink: А иначе татковците си бяха направо елементарни и трябваше поне към end-game-a да им надънят малко трудността.

Истината е, че я въртях на втората трудност, която при първата игра за мен беше перфектно и беше нацелен онзи баланс между трудност и enjoyability, които превърнаха играта в абсолютен хит за мен. Тук може би ще трябва да пробвам как е на Hard 8)

ПП

:icq27:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2010 11:26

Мда сестричките много оунваха.На мен лично ми достави огромен кеф да видя как виждат те Рапчър :)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 21 Фев 2010 11:27

Аз сега я започнах на hard и на първата голяма сестра едвам се отлепя кръв :D Буквално ме остави на 1 удар и я наточих достатъчно за да се махне :lol: Сплайсърите също са по-трудни.

П.С +1 за коментара на Vermic. Това ниво беше много интересно.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: BioShock 2
Публикувано на: 24 Фев 2010 21:37

Превъртях я втори път и то на hard! :D Но пак завърших с лош край! :? Пощадих всички Сестрички освен една... Да не би тя да е прецакала нещата?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2010 21:45

Зависи дали си убил NPC-тата.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2010 23:24

Е то май само синклер не можеш да пощадиш :С

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Фев 2010 23:25

Като пощадиш всички получаваш лош край. :wink:
Аз избих народа освен негърката и ми даде най-добрия край.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2010 13:44

Аз не убих никой и спасих всички сестри= най- добрият край.
Сега на hard ще harvest-на всички сестри и пак няма да убия NPC-тата, че да видим какво ще стане :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2010 20:03

Spoonkiller написа:
Като пощадиш всички получаваш лош край. :wink:
Аз избих народа освен негърката и ми даде най-добрия край.

И аз така, но завърших с лошия край. Не е честнооо. :lol: Ама за най-добрия край трябва ли да се пожертваш накрая или трябва да оцелееш?

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 25 Фев 2010 21:02

E, трябва да се пожертваш. :wink:

Иначе аз спасих абсолютно всички сестрички, пощадих негърката, ама останалите ги избих кат пич, та накрая си ми даде слънчевия край със сестричките и куклата, която хвърлят в океана след като пукна.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 27 Фев 2010 18:32

Spoonkiller написа:
E, трябва да се пожертваш. :wink:

Иначе аз спасих абсолютно всички сестрички, пощадих негърката, ама останалите ги избих кат пич, та накрая си ми даде слънчевия край със сестричките и куклата, която хвърлят в океана след като пукна.

Еми аз пожертвах всички Сестрички освен една, а също избих всички освен Грейс. Тоест почти както ти си направил. Но накрая се пожертвах и ми даде онзи край, където Еленор ми казва, че съм я превърнал в чудовище, след което тя ме довлече близо до морето и ми каза, че съм ѝ дал най-големия подарък от всички и т.н :D

П.П. Мисля, че разбрах как е. Ако пожертваш всички Сестрички или поне повечето, получаваш най-лошия край. Ако спасиш повече, получаваш добър край и най-накрая, ако спасиш абсолютно всички, получаваш най-добрия край. Всеки от тези 3 края се разклонява на 2 заради възможността да избереш дали да се пожертваш или да оцелееш. Сега пак трябва да я превъртам, за да ми се падне най-добрия край. :o

П.П.2 Да, оказах се прав. Спасих всички Сестрички до една и ме се падна най-добрия край. Също така всички загинаха освен Грейс. :) Но накрая мислех, че ще ме попита дали да се пожертвам или не, а пък то не било така. :notfair: Значи все пак имало 6 края. От тях ми остават само още 2. :D

П.П.3 Някой да знае нещо за тайната на Dionysus Park?

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2010 18:37

Ton4o написа:

За какво точно става въпрос?
Btw в мулти има плазмид за телепорт. Чудя се дали и в сингъл го има :?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 28 Фев 2010 19:14

the_presator написа:
Ton4o написа:

Btw в мулти има плазмид за телепорт. Чудя се дали и в сингъл го има :?

Има го, но е по-скоро Easter egg :wink: Като цъкнеш да го вземеш и той се телепортира на друго място и ако продължиш да го гониш и цъкаш накрая те телепортира при Vendind Expert 2 тоник, мисля :)

Тайната на Парк "Дионис" - убития голям татко и капанът за жълтоокото момиченце или нещо друго? :?

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2010 21:17

Дади написа:
Тайната на Парк "Дионис" - убития голям татко и капанът за жълтоокото момиченце или нещо друго? :?

Нямам представа - просто видях в интернет, че има такъв Secret Achievement - Uncovered the secret of Dionysus Park.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Фев 2010 21:41

Цитат:
Nose for News 20 G
Uncovered the secret of Dionysus Park.

Това е да разбереш какво е станало там. Демек нали онзи наводнява мястото и след това се изпокрива. Разбираш го точно преди да решиш дали да го убиеш или не.
Това е :)

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com