Автор |
Съобщение |
Fa1rPlAy3rZ|Pagane
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 20:12
епа сега се играе капитан vs капитан ! КОйто победи побеждава клана му!
___________________________________ Най - Добрите Турнири По - Фифа 2007!Заповядайте при нас.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 20:16
Бахти , ай ся ще играем с пагането както не съм играл,ужас
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 20:30
tanasi написа: tanasi - plamen 4:0 tanasi - plamen 2:2 Не че беше слаб пича, просто имаше доста лаг, към който по-бързо се приспособих, а и в първия мач той излезе с напълно грешна схема. Втория път игра с Челси и ме поведе 2:0 като играеше дори по-добре в една част от мача от мене, но като цяло бяхме равностойни... Добър е определено, просто имах и голям късмет и така Сега равен ли завършваме или ще се играе още един мач?
Брао,танаси.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Fa1rPlAy3rZ|Pagane
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 20:51
Fa1rPlAy3rZ|Pagane (капитан) 4-2 PC|Marin (капитан)
Добър мач стана той също имаше положения както и аз . Благодаря за хубавите мачове които изиграхме заедно !Вие сте добър клан и скоро ако искате можем да направим реванш успех момчета
___________________________________ Най - Добрите Турнири По - Фифа 2007!Заповядайте при нас.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 20:55
pagane - marin_007 4:2
Еми да аз отново прецаквам работата на танаси и другите
а иначе по каръшки мач съм нямал,незнам как не го бих просто не е истина,почваме 1вия мач и още във 2рата минута някво разбъркване и 1:0 за него след което мача прекъсна след като пуснахме центъра,това не беше от мен естествено и бях засипан с обиди, и така се ядосах , и реших да го бия. Втория мач почна добре за мене имам предвид продължението на 1вия,поведох с 1:0 и изпуснах 2 положения сам срещу вратаря , направо незнам какво да говоря,след това той изравни , просто някви извнземни голове ми вкарваше от някакв неверотно малък ъгъл я залепяше в сглопката на врата направо незнам,направих 2:1,след което ме изравни , и накрая няква хипер смешна дузпа за него , въобще не съм искал да го спъвам , както го уцелих незнам.
В заключение мога да кажа , че пагането е много добър играч , може би един от най-добрите,но мисля че този втория мач който играхме просто си го надиграх,просто се спаси от минимум равен мач,ако бях по концентриран пред неговата врата, сега щеше да е друго
Иначе мача беше много добър,красота , но нямам оправдание за това кето направих
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 20:59
незнам как се получават толкова равностойни мачове, но като цяло според мен ние нямаме дори 1 играч който да прави некви космонавтски изпълнения, голове Отвсякъде и тем подобни и точно това ни пречи!
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 21:09
Не мисля че това ни пречи .Според мен трябва да имаме едни 6 човека които просто да могат да спират тея изпълнения.
Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит.
Сега първо предлагам Марин да си остане капитан на клана.И второ предлагам да играем със (сателитния ни ) клан на Ван и после с който и да е друг Защото при тях е най-голям шанса за победа и ще си вдигнем самочувствието
бтв : Как се казва тоя клан на Ван
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 21:22
FiFa_MaN1A
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 21:34
Споко бе нашите!Все пак играта е за развлечение и такива отрицателни емоции просто са излишни.Те като ни биха не спечелиха нищо и обратното ние падаме ,но не губим нищо!Просто това са си приятелски мачове и турнири в интернет ,където има десетки неща ,които може да прикрият реалните качества на играещият.Най-малкото начина по ,който е направена фифита не заслужава пристрастряване от висока степен (каквото имах примерно на 00 и 06) или още по-малко да се става Про на нея!Доста хора се отказаха от слаба форма или от разни такива спадове на самочувствие ,което просто не си заслужава ,най-малкото заради тази игра!
|
|
Fa1rPlAy3rZ|Pagane
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 22:56
Krissan написа: Не мисля че това ни пречи .Според мен трябва да имаме едни 6 човека които просто да могат да спират тея изпълнения. Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит. Сега първо предлагам Марин да си остане капитан на клана.И второ предлагам да играем със (сателитния ни ) клан на Ван и после с който и да е друг Защото при тях е най-голям шанса за победа и ще си вдигнем самочувствието бтв : Как се казва тоя клан на Ван
Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит.
Напълно вярно играхте много достойно а на марин искам да му кажа че и двамата имахме еднакъв късмет и той имаше положения както и аз а и ако искате момчета да трупате опит можете да се запишете във Феноменалния турнир на форума Иначе отново играхме много достойно и малко не ни достигна.Важното е да трупаме опит. Напълнов вяррно играйте много достойно даже и скоро ще има реванш ако искате а на марин ще му кажа да не се претеснява че има и такива мачове Просто аз днеска не бях и у форма да си кажа и имахме равни положения бих казал и двамата а ако искате да трупате опит можете да запишете клана в новия турнир на форум Феноменалния бих казал Clan Fight Се казва турнира между кланове ще съберем най добрите кланове и затова каним и вас защото сте добър клан ето ви линк нека капитана да ви запише ако решите чакаме ви с нетърпение ! Линк: http://fifa.d3-design.net/forum/index.p ... 2643dda98b
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 23:03
Аз съм съгласен да се запишем в този тур между кланове , понеже изпуснахме записването в форума на алиенс,сега ни се отдава възможност да се запишем , и да трупаме опит срещу други кланове.Аз съм ЗА,иморталити май и той е за ,нека и другите кажат
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 23:05
Ми и аз съм за но участието ми е под въпрос тъй като ще отсъствам от 7ми до 11ти.
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 23:08
А , то това ще се играе сигурно 3 месеца пък записването ще е седмица сигурно няма проблем ,и да отсъстваш,май като гледам повечето сме за , все пак и другите да кажат
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Фев 2007 23:28
Аз също съм за да се запишем за този междукланнен турнир
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2007 00:33
5 човека....+резерва
|
|
Fa1rPlAy3rZ|Pagane
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2007 00:53
да точно записването ще бъде 2 3 дни някъде а иначе турнира ще се играе дълго време тъй като ще е дълго много !И затова ви каниме защото сте добър клан а в тоя турнир ще играят най добрите кланове !
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2007 09:07
Значи , аз разбрах че 5 човека отбор,като примерно може да запишем няколко резерви,оишем сега 5 човека и примерно 3 резерви като за различните мачове ще подбираме 5те най-добри
П.П Значи,ако иска крисан да ни запише може мене няма да ме има до неделя вечерта,и сега нямам време аи там вижте кой ще сме,да не би да заемат местата до неделя
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2007 09:20
Еми и аз подкрепям идеята ама ,като цяло в бг сме 4-5 аматьорски и 1 професионален клан.Колко горе долу ще се запишат.
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Фев 2007 09:25
4-5
Сигурно има поне 100 клана,който не ги знаем,аз лично знам към 15
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|