Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Очаквате ли с нетърпение Sacred 3?!

1. Да, много!    20%  20%  [ 4 ]
 2. Не!    45%  45%  [ 9 ]
 3. Не ме интересува!    35%  35%  [ 7 ]
Общо гласове : 20
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
Заглавие: Re: Sacred 3
Публикувано на: 01 Авг 2014 21:16

Като заклет фен на Поредицата Sacred, мога да кажа че ми харесва играта, въпреки че е различна от предните части...
Като че ли НЕ е стил " още от същото" което я прави различна от предишните!
С удоволствие ще си я закупя.... но нека като поевтинее!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2014 21:37

изненадваш ме с това изказване. Въздържах се да я тегля понеже всички я нахраниха, но заради теб ще я пробвам

Профил

Публикувано на: 01 Авг 2014 21:43

BaronZlovon написа:
Nreth написа:
Аз се отказах дори да я тегля.Супер зле я описват.Ся ако и Risen 3 е някъв боклук...хептен ще се откажа от RPG-тата :D

fifa 2014 = fuck dragon age, fuck sacred 3, fuck risen 3... :lol:

fixed

Профил

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Публикувано на: 01 Авг 2014 22:00

DarkAvenger89 написа:
Ако имах място на харда, щях да си я изтегля просто щото ми стана интересно да видя колко точно се се осрали с нея, но за щастие нямам.
Интересно, наистина ли имаш някакви очаквания към Risen 3, при положение, колко зле бяха миналите 2 игри ? Айде първата, ако си някакъв заклет фен на пираните може, ама 2 беше просто тооолкова зле.

Как Risen 1 ще е била зле? Ще те набия бе ЕЙ!

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2014 22:01

Excess написа:
изненадваш ме с това изказване. Въздържах се да я тегля понеже всички я нахраниха, но заради теб ще я пробвам

Виж, Excess, не си налагам мнението, просто намирам играта за по различна от предните части, това че авторите са решили да я направят различна, съвсем не означава че е по безсмислена или тъпа. Все пак това си е въпрос на вкус, разбирания, гейм култура, логика, познания, иновативност и популярност!
Избора е голям и всеки може да избере това което му харесва!
Както казват хората... цял живот на Боб не можеш да караш ( същата максима важи и за жените) така е и при игрите ако няма нещо различно, еднаквото омръзва бързо!
Икономиката на света се крепи на основната максима да се произвежда това което е иновативно(ново-модерно), популярно или това което се търси!
Стига сме дъвчили една и съща дъвка...
Има много игри-поредици който в много малка степен се различават... а това ги прави скучни и непопулярни.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2014 22:08

Сумати неща изреди,но не каза какво ти харесва :D

Профил

Аватар
В момента играе: junglist
Публикувано на: 01 Авг 2014 22:18

moroel написа:
BaronZlovon написа:

fifa 2014 = fuck dragon age, fuck sacred 3, fuck risen 3... :lol:

fixed

don't fix if it's not broken. :king:

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2014 22:24

Nreth написа:
Сумати неща изреди,но не каза какво ти харесва :D

Отговарям ти....

+ Харесва ми историята, визията ( макар, че не съм привърженик на анимационните игри, стил Boarderland) по скоро ми се вижда леко фентъзи...
+ Харесват ми ефектите и саунда и магиите, диалозите, противниците... например като "Beastmen" > http://s15.postimg.org/3l7bua1vv/sacred ... sokd_d.jpg )
+ Яко е че можеш да се гавриш с противниците си по няколко начина...
+ Картата е дооооста обширна... нищо,че зоните са затворени! Интелекта на противниците е на добро ниво.
+ Харесва ми че някой от противниците използват атаки/магии който е добре да ги избягваш, вместо да се засилват към теб само и само да те млатят монотонно.
+ Харесват ми крайпътните опасности които трябва да избягваш.

- Не ми харесва това, че не можеш лично да си обираш предметите(златото) от земята.
- Липсва разнообразие от екипировки и оръжия.
- Липса на куести.
- Липса на отворен свят
- Липса на Свобода на действие
- Нетрадиционно управление
- Играта не отговаря на поредицата "Sacred".

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2014 23:28

Kirilicata написа:
DarkAvenger89 написа:
Ако имах място на харда, щях да си я изтегля просто щото ми стана интересно да видя колко точно се се осрали с нея, но за щастие нямам.
Интересно, наистина ли имаш някакви очаквания към Risen 3, при положение, колко зле бяха миналите 2 игри ? Айде първата, ако си някакъв заклет фен на пираните може, ама 2 беше просто тооолкова зле.

:shock: :shock: :shock:
На мен лично не можа да ми хареса особено. В началото ми беше интересно, ама след това здравата ми отъпя, особено като отидох в манастира. Куестовете ми бяха скучни, броните и оръжията също. кат се отвори онзи затвор и наизлязаха гущерите почна да ми става интересно, ама и това не продължи дълго. Just not my type of game probably...
Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Авг 2014 23:28

Kirilicata написа:
DarkAvenger89 написа:

:shock: :shock: :shock:
На мен лично не можа да ми хареса особено. В началото ми беше интересно, ама след това здравата ми отъпя, особено като отидох в манастира. Куестовете ми бяха скучни, броните и оръжията също. кат се отвори онзи затвор и наизлязаха гущерите почна да ми става интересно, ама и това не продължи дълго. Just not my type of game probably...
Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Авг 2014 14:34

[/quote]Revive, надявам се, че наистина намираш нещо стойностно в играта, а не фенбойстваш...[/quote]

Дори не знам как се прави това! :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Авг 2014 19:08

Ся я пробвах(изненадах се колко бързо се изтегли) и наистина не е толкова лоша колкото я изкарват.Заслужава си сегашната оценка в Metacrtick(даже по-висока трябва).Целият хейт идва от това,че хората очакваха Sacred игра.Ако имаше някво различно име от Sacred 3 със сигурност щеше да се приеме по-добре.За тея пари не си струва, но на някое изгодно намаление ще си я зема.Ако харесвате Dead Island epidemic,почти съм сигурен,че и Sacred 3 ще ви допадне и най-важното -абстрахирайте се от името.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Авг 2014 19:03

има ли някакъв шанс тази игра да се подкара на XP.
well i guess no

“If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Авг 2014 21:35

http://hategame.com/sacred-3-%d0%be%d1% ... %bf%d0%be/

ouch.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения