Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: на компютъра
Заглавие: Re: Какво му е толкова хубавото на The Witcher?
Публикувано на: 25 Май 2011 21:35

Sabaka написа:
Diablo > all

WOW > Diablo > all

Профил

Аватар
В момента играе: Квот фана
Публикувано на: 25 Май 2011 21:43

Super Mario > WoW > Diablo > all

:rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 25 Май 2011 21:48

Billy Wonka написа:
Sabaka написа:
Diablo > all

WOW > Diablo > all

Guild Wars 2 > WoW > Diablo > all

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 23:34

Dr.Falus написа:

Не бе,не това.Имам впредвид дали като си сложиш нова броня и визуален ефект никакъв. :lol:

да, че и панталони може да му слагаш, че и ботушки, визуална промяна има. Сега стига си задавал тъпи въпроси ми бягай да играеш играта :lol:

Профил

Публикувано на: 26 Май 2011 22:18

Ок почнах пак играта и сега е доста по интересна само не разбирам едно нещо. Кой ИДИОТ я е мислил тази итем система? Единствените итем ъпгрейди са ми тези от руните и това е. Дори не мога да разбера колко демидж ми правят мечовете. например сега гледам 2 стоманени меча. Единият е meteorite sword:+5% damage, 16% critical effect:pain. Другият е Illegal sword:-20% damage, critical effects pain, precise hit, bleeding 30%. Вторият изглежда доста по добре от гледна точка на бонус ефекти, но това -20% демидж ме побърква. На какъв принцип се определят тези -20%? Дали това е 20% по-малко от демиджа на 2рия меч? Може би пък и 2та меча имат еднакъв бейс демидж и един от ефектите на този меч е да бие 20% по-малко от стандартния бейс демидж? Просто не мога да разбера... Напънах единствената си мозъчна клетка колкото можах, но не мога да го измисля... Рових се из стари форуми обаче пак не можах да разбера кой от двата меча е по-добър.

Профил

Публикувано на: 26 Май 2011 22:27

Единствените мечове, които те интересуват, са Meteorite Sword (каквито и да са метеорити), Harvall, Gwaihir, D'yaebl и най-добрия стоманен меч в играта - Mahakaman Rune Sihill.

Всичко друго е допълнителни орени в кесията.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Май 2011 13:33

Danisimo написа:
Ок почнах пак играта и сега е доста по интересна само не разбирам едно нещо. Кой ИДИОТ я е мислил тази итем система? Единствените итем ъпгрейди са ми тези от руните и това е. Дори не мога да разбера колко демидж ми правят мечовете. например сега гледам 2 стоманени меча. Единият е meteorite sword:+5% damage, 16% critical effect:pain. Другият е Illegal sword:-20% damage, critical effects pain, precise hit, bleeding 30%. Вторият изглежда доста по добре от гледна точка на бонус ефекти, но това -20% демидж ме побърква. На какъв принцип се определят тези -20%? Дали това е 20% по-малко от демиджа на 2рия меч? Може би пък и 2та меча имат еднакъв бейс демидж и един от ефектите на този меч е да бие 20% по-малко от стандартния бейс демидж? Просто не мога да разбера... Напънах единствената си мозъчна клетка колкото можах, но не мога да го измисля... Рових се из стари форуми обаче пак не можах да разбера кой от двата меча е по-добър.

Ами тая система всъщност ми допадаше доста - един вид те оставя да се съсредоточиш върху играта а не върху предметите който влачиш.
Относно мечовете - те всъщност нямат демидж. Всичко зависи от талантите който си взел - те всъщност са тези който качват демиджа. Мечовете са по скоро служат за умножител. Такаче ако сложиш тоя с -20% щети това значи че като го извадиш от канията персонажа ти нанася -20% от щетите който обикновенно би нанесъл.
Относно кой меч е по добър - зависи. По принцип -20% щети е кофти наказание но от друга допълнителните ефекти са чудесни срещу бронирани врагове но не толкова положителни срещу слабо бронирани врагове. Аз лично бих го ползвал докато си изкова някакъв приличен меч или докопам един от яките такива от обикаляне по пещерите или от куест.

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Публикувано на: 27 Май 2011 13:50

Ок. Благодаря.

Профил

Публикувано на: 27 Май 2011 13:53

EviL написа:
Danisimo написа:

Ами тая система всъщност ми допадаше доста - един вид те оставя да се съсредоточиш върху играта а не върху предметите който влачиш.
Относно мечовете - те всъщност нямат демидж. Всичко зависи от талантите който си взел - те всъщност са тези който качват демиджа. Мечовете са по скоро служат за умножител. Такаче ако сложиш тоя с -20% щети това значи че като го извадиш от канията персонажа ти нанася -20% от щетите който обикновенно би нанесъл.
Относно кой меч е по добър - зависи. По принцип -20% щети е кофти наказание но от друга допълнителните ефекти са чудесни срещу бронирани врагове но не толкова положителни срещу слабо бронирани врагове. Аз лично бих го ползвал докато си изкова някакъв приличен меч или докопам един от яките такива от обикаляне по пещерите или от куест.

Принципно и аз не искам да е като някое ММО, защото най-дразнещото е да гледаш 2 почти еднакви предмета и да се чудиш кой е по добър, но можеше да има нещо поне в края на всеки чаптър.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com