Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:14
Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Nhaz'Ul
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8403.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:16
Jamaican Herbman написа: Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
word
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Vermic
|
![Аватар](http://skandalno.net/wp-content/uploads/2012/05/Glassy_Swastika.jpg) |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:16
ЕВАЛА!!!УРААА!!!
Ура за края на стачката!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
12dasd
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9030_1252706268.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:20
Nhaz'Ul написа: Jamaican Herbman написа: Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) word
Excell
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:26
Днес бях на даскало...
3 часа Право...
живота е гаден...
УЧИТЕЛИ, КАК МОЖЕТЕ ДА ПОЗВОЛЯВАТЕ ТАКАВА ГАВРА С ВАС, С ЛИЧНОСТТА ВИ КАТО НАРОДНИ БУДИТЕЛИ? ВЕДНАГА МАРШ НА СТАЧКА!!!!
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:27
ся един авер обяснява, че уикенда щели да решават още нещо
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
12dasd
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:39
Till Lindemann написа: ся един авер обяснява, че уикенда щели да решават още нещо
В истинския живот научавам по-малко неща, отколкото тука @_@ Тва е Извора на Истината!
И винаги в най-гадната ситуация, от която няма измъкване, ще има малка надежда, наречена нещо ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
MAsTeR DeViL
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5027.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:40
Jamaican Herbman написа: Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскало ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
12dasd
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:45
MAsTeR DeViL написа: Jamaican Herbman написа: Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскало ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
С елхъта направо в отверстието, роар!
http://www.seekcodes.com/images/gay/gay.jpg - Тия двамата ги пращат да проверяват дали още някой стачкува... И ако стачкува... :Д
Ако на вас само ще ви скъсат гъзовете от учене, на нас гъз за късане няма да ни остане :S
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 17:46
MAsTeR DeViL написа: Jamaican Herbman написа: Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскало ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Екстра напушем и пиян в даскалото ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) даскалите нема да могат да поверват
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
---
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7817_1218619424.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 18:00
Jamaican Herbman написа: MAsTeR DeViL написа: Jamaican Herbman написа: Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскало ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Екстра напушем и пиян в даскалото ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) даскалите нема да могат да поверват
loool .. и тая теорема така нали я записахте .. честита нова годинаааааа .. да продължим със задача номер 2 от страница 50 ..
нз, аз съм ваканция от 21.12 до 8-9.01 .. може и 14 ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Canis Lupus
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6834.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 10:23
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
VALEN7INVS
|
Цар |
![Аватар](https://i.imgur.com/LaDkIl1.png) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 10:35
Jamaican Herbman написа: MAsTeR DeViL написа: Jamaican Herbman написа: Бе кво се шашкате бе едното даскало мене па ми е кеф,че ше вида кретените от моя клас :P макар че на 2 пъти имаше такива фалшиви тревоги :roll: Ся ще ни скъсат гъза от учене,на Нова година на даскало :lol: Екстра напушем и пиян в даскалото :D даскалите нема да могат да поверват
Аз и така или иначе всеки ден на даскало се грижа да съм много напушен, а да не говорим за на Нова Година...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DeViL
|
![Аватар](http://img384.imageshack.us/img384/9135/art10ka8.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 11:26
Аз написа: Ще ми е интересно да чуя от нашите учители какво мислят по въпроса и дали резултатите ги удовлетворяват, че са спрели стачката си. ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Найстина ще е интересно... (и аз ша питам наще (и ще докладвам тука ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) ))
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 12:09
Аз написа: Ще ми е интересно да чуя от нашите учители какво мислят по въпроса и дали резултатите ги удовлетворяват, че са спрели стачката си. ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
не бе, човече, друга е едеята
просто с приемането на бюджета, с което забиха тотално всякакви учителски надежди, те бяха смачкани и накрая, за да излязат все пак с някакво достойнство, казват, че ще бъдат в тачна готовност ...
и какво ще направят като са в стамна готовност, на ко му пука, те за един месец при искани 100 процента им дават 18, после какво ще направят...
и пак щели да стачкуват в деня на гласуването...
а то всъщност кога е
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sashakiss®
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7653.jpg) |
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DeViL
|
![Аватар](http://img384.imageshack.us/img384/9135/art10ka8.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 15:44
У мойто даскало понеделник няма даскало ! Чак вторник на даскало ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MAsTeR DeViL
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5027.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 20:30
DeViL написа: У мойто даскало понеделник няма даскало ! Чак вторник на даскало ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Ми то всички са така бе ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ Едва когато наистина узнаем и проумеем,че времето на земята ни е ограничено и че няма начин да разберем кога ще изтече-ще започнем да изживяваме всеки ден пълноценно сякаш е единственият с когото разполагаме.
С.Доневски
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dr Zombayo
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9669.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 20:50
MAsTeR DeViL написа: DeViL написа: У мойто даскало понеделник няма даскало ! Чак вторник на даскало ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) Ми то всички са така бе ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Аз утре съм... и май така е в по-голямата част на София.[/i]
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Loopmaster
|
![Аватар](http://blog.tecnovm64.com/wp-content/uploads/2007/05/anti-communism.thumbnail.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2007 20:53
И на мен ми се ходи на училище ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|