Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Airsoft Темата
Публикувано на: 01 Апр 2009 22:18

ае мене ми е интересно ся верно че пейнтбола топчета дето болят, обаче ако стрелнеш някой в главата от упор с такова нещо кво може да стане

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2009 22:31

Nqma da mu se zabie v glavata pone do sega ne e imalo takuv slu4ai no ot upor sus snaiper ili po silna pu6ka moje6 mnogo golqma rana da napravi6 ako e v slepoo4ieto e vuzmojno da mu pukne6 4erepa. Za tova iam opredeleni metri pod koito s opredeleni orujiq ne se strelq za6toto e opasno.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2009 22:36

е то има и някви маски предполагам се, но все пак

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 01 Апр 2009 22:37

Till Lindemann написа:
ае мене ми е интересно ся верно че пейнтбола топчета дето болят, обаче ако стрелнеш някой в главата от упор с такова нещо кво може да стане

Особено в турнирния пейнтбол се стреляме от секви разстояния по секви места. Свиква се. Болката при еърсофта не може да се сравнява с тая от удар с пейнтбол-топче.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 01 Апр 2009 23:10

Тия позьорчета в еърсофта се имат са важни, обаче.
Единственото ви предимство е, че изглеждате далеч по-реалистични към истински войници отколкото към рекреационен спорт. Да, ние си носим бутилките, лоудърите, и най-вече - МАСКИТЕ. Сети се защо в еърсофта сте с очилца, а в пейнтбола сме с маски покриващи половината ти глава.

В турнирния пейнтбол се стреляме от'секъде. Safety killподобни глупости съм практикувал единствено като абсолютно начинаещ. И честно да ти кажа, отдавна спря да ми пука дали ше ми се насини гъзо. Пука ми да насиня този на отсрещния.

Пейнтбола е много далеч от аркадна игра. Всъщност, точно в пейнтбол вариант много по-добре се пресъздават разни военни масовки. Та вервай, има далеч по-реална военно-симулационна игра. Еърсофта сте манекенчета с готини пушчици, които приличат на истински. И къде си тръгнал ти да се обясняваш на Warbringer как се мисли за Рамбо, ще издържи позиция и след 2 секунди е умрял? Точно аз и той играем на малки игрища, и вервай, знаем как да се крием и да стреляме в пъти по-добре от теб. Точно затова и за първи път да хвана еърсофт пушкало, пак ше ти скъсам гъза.

Айде стига глупости. Еърсофта е повече да си почувстваш пишката с няколко санта повече, щот' изглеждаш като истински войник, отколкото да играеш нещо.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 01 Апр 2009 23:18

Кво се хабиш, най-добре направо да го поканим на някоя игра, да му боядисаме фейса и да разбере къде е разликата ;)

И самият факт, че една игра се играе само рекреационно, а друга има и турнирна форма, говори много за втората ;)

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 02 Апр 2009 11:04

От коментарите на Грим ми се играе все повече пейнтбол ;(

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 11:17

Ror@ - Нещо не ми стана ясно. Тези правила за безопасност ги има не поради това ,че някой го е страх да не му насинят газа ;) Имаги защото играта е реално опасна, ако не се играе внимателно. Еърсофт е официална тренировачна игра за Германската Американската и Японска Армии, извода ,че се правят на интересни мисля ,че отпада.
Маски за Еърсофт има но не са задължителни защото не се пръскаме със цветна вода за да има нужда да се крием под тях ако се сещаш. Всеки желаещ е поканен да дойде на Еърсофт игра ако си навит нямам против да ти пусна от упор изстрел със 550 fps оръжие после оперативно ще ти махат съчамата , никакви грижи. Пейнтбола си остава просто аркадна игра , която е идеята да правиш фрагове а не да симулираш военни действия. Всичко което играете на тези тесни пространства е CQB което също го има във Еърсофта но не се практикува толкова ,често защото просто оръжията (повечето са доста силни и един удар от 5 или 10 метра може да бъде твърде болезнен и опасен за здравето на човек от това разстояние.

Не схванах идеята на цялото ти изказване защото темата още от пърият пост е специфично определена като такава за Еърсофт а не пейнтбол. Без офтопици и жалки опити за защитаване на някаква друга игра за която изобщо не става дума.

Dist@ - Да си чувал за Бергет ? Най-голямата Европейска Еърсофт игра във Франция със около 2500 състезатели ?

http://www.shooter.hu/b6/ - Някакви снимки от Бергет 6 сега предстои Бергет 7 идният месец.

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 11:37

Van Zan написа:
Ror@ - Нещо не ми стана ясно. Тези правила за безопасност ги има не поради това ,че някой го е страх да не му насинят газа ;) Имаги защото играта е реално опасна, ако не се играе внимателно. Еърсофт е официална тренировачна игра за Германската Американската и Японска Армии, извода ,че се правят на интересни мисля ,че отпада.
Маски за Еърсофт има но не са задължителни защото не се пръскаме със цветна вода за да има нужда да се крием под тях ако се сещаш. Всеки желаещ е поканен да дойде на Еърсофт игра ако си навит нямам против да ти пусна от упор изстрел със 550 fps оръжие после оперативно ще ти махат съчамата , никакви грижи. Пейнтбола си остава просто аркадна игра , която е идеята да правиш фрагове а не да симулираш военни действия. Всичко което играете на тези тесни пространства е CQB което също го има във Еърсофта но не се практикува толкова ,често защото просто оръжията (повечето са доста силни и един удар от 5 или 10 метра може да бъде твърде болезнен и опасен за здравето на човек от това разстояние.

Не схванах идеята на цялото ти изказване защото темата още от пърият пост е специфично определена като такава за Еърсофт а не пейнтбол. Без офтопици и жалки опити за защитаване на някаква друга игра за която изобщо не става дума.

Dist@ - Да си чувал за Бергет ? Най-голямата Европейска Еърсофт игра във Франция със около 2500 състезатели ?

http://www.shooter.hu/b6/ - Някакви снимки от Бергет 6 сега предстои Бергет 7 идният месец.

Ама си и малоумен.
Засегнах правилата за безопасност, защото ти сам заобяснява колко опасен бил еърсофта. Пейнтбол маските не са, за да се пазиш от боята. Всъщност видях на снимките ти човек с пейнтбол маска. Огледай колко дупки има по нея. От упор и ние не се стреляме, но ако искаш да си разменим по едно. Ти педерастката ти сачмичка с 550fps, която ше ми вадят оперативно, аз моето топче с 300fps, което ще ти изкърти зъбите и ще ти извади сливиците докато си със затворена уста.

Дори нямам желание да ти коментирам глупостите.

Профил ICQ

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 11:43

Много добре ,че не искаш както и аз да чета твойте. Можеш да преминеш към някоя друга тема и да не се занимаваш с глупости.

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 11:51

Кретен.
Нямаш понятие от пейнтбол, но тръгваш да ми вадиш разлики. Като не искаш - не ми чети "глупостите". Ама и лайната с "офтопика" можеш да си ги върнеш отзад. Направи темата, за да се похвалиш, че си дришльо еърсофтаджия и си имаш ново пушкало. На кого му пука? Всяка пейнтбол тема е правена с цел да се поканят желаещите от форумците на някое пейнтбол събитие. Ти какво? Покани ни да ви гледаме дебелаците в Строежа?

Аз ще спра да пиша, и тази тема ще потъне.

Профил ICQ

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 11:54

Благодаря ти ,че ще помогнеш да потъне :D Много си прост ей :D Ама не се очудвам айде другият път земи чети какво се пише преди да говориш ;)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 12:26

Van Zan написа:

Тва пак не е турнирна форма. Точно обратното - просто един голям сценарии. Уау. 2500 човека? Отвори чичо ти гугъл и пиши "Paintball island", да видиш кво е истинско масово сценарио. Или пък някои от руските операции, които са всяка седмица и има по 1000-1500 човека.
Ти май не разбираш какво имам предвид под "Турнирна форма". http://www.millennium-series.com/ Ей тва е турнир. Отбори с по 5 човека, ясно дефинирани правила, бол съдий и награди за победителите, които се изразяват или във спонсорство, или във чек за спонсорство. А тва кои армии с кво тренират най-малкото има значение :) Просто защото пейнтбола няма нищо общо с военните действия. Тва, че искаш да се правиш на войниче си е твоя работа. Стреляйте си се със пластмасовите съчмички. Обаче ако аз със моя маркер те оцеля с 550 fps ше ти счупя всички ребра. Единственото яко в страйкбола са очилата, каквито мисля да си купя за лятото :Р

И аз спирам да пиша, щото очевидно никога през живота си не си и виждал пейнтбол маркер. Ела на някоя тренировка, ще ти дам моя маркер, а аз ще играя с рентал. Просто да усетиш тръпката, нали, поне да не пишеш наизуст.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 13:31

Ще се радвам :) Кажи ако има Някоя Неделя игра да се постреляме, ще се радвам и след това да дойдеш и на Еърсофт такава :)

Btw има една маска на която попаднах и е нещо уникално ставащо и за Пейнт и за Еърсофт ...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 20:28

Ще ти пратя лично като се разбере нещо.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 02 Апр 2009 21:29

Пейнтбола е дебилна игра и няма НИТО ЕДНО предимство пред еърсофта. Може би като изключим факта, че ти се посинява "гъзо", но това може да се счете като екстра само ако имаш хомосексуални наклонности. :wink:

Он Топик, Ван Зан бих се включил, но вероятно не от този месец. Искам да попитам правите ли събирания в дни различни от събота и неделя, защото в тези дни съм на тренировки и няма как да дойда. Петък примерно би било супер.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 21:39

Andrey358 написа:
Пейнтбола е дебилна игра и няма НИТО ЕДНО предимство пред еърсофта. Може би като изключим факта, че ти се посинява "гъзо", но това може да се счете като екстра само ако имаш хомосексуални наклонности. :wink:

Абе я и ти си еби майката проста...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 21:47

хъхъхъ

ае целене с въздушна пушка №1

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 02 Апр 2009 21:49

Warbringer написа:
Andrey358 написа:

Абе я и ти си еби майката проста...

Застреляй се в гъза с пейнтбола да ти стане готино и си лягай :wink:

Профил ICQ

Шефа на Кенефа
Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2009 22:15

Andrey358 написа:

Не си от най-умните, виждам.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost