Цитат:
И това което вие наричате дрифт без даже да си имате и на представа за какво става въпрос си е лично ваш проблем
Ти изобщо знаеш ли с кого говориш на тема автомобили? Да, приятелите ми, които са правили донъти и ги наричат дрифт може и да не знаят, ама точно аз не бъркам, повярвай ми...
Цитат:
И онези състезателчета за които говориш са точно онези които са видяли това което правят от друг.
То по тая логика, дай да забранят F1, че някой може да пробва да ги имитира? Разсъжденията ти са глупави, защото разликата между това да качиш още 2ма души и да се силиш по главен столичен булевард и да въртиш колата в кръг на някакво запустяло паркингче са...огромни? Проблемът е в това,че някой хора си мислят, че умеят нещо, като всъщност - не го.Оня си е повярвал, че може да кара, при това бързо.Ако беше решил да прави това, което правят моите приятели, най-вероятно щеше момичето да е живо.Имитирал е някой друг, който не знае къде е писта и къде - улица.
Цитат:
Никога няма да го направя на колата която карам в момента не защото не може а защото трябва да съм яко прост
Разбрахме, че не ти харесва.Може би и колата ти не е подходяща за този тип изпълнения.Но това не значи, че това е простотия.Има шампионати, има купи, има дисциплини в този спорт - и ти наричаш всичко това "яко просто" ? Ами да, ако решиш да го правиш, излизайки от М Луиза на Сливница с вратите напред в прекъсвач на 1ва с около 60км/ч ( реален случай с едно лилаво Е36 М3, което се продава в момента, добре, че бяхме в лява лента ) тогава си яко прост.Ако идеш на писта "Дракон" и почнеш да въртиш, пак ли ще си прост?