Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Грам злато за парче хляб - Зимбабве
Публикувано на: 18 Мар 2009 14:14

TenHornedBeast написа:
Андрейчо, ако има някой изпъкващ с инфантилност и наивност тук, това ще да си ти и никой друг. Не че не е вярно, че по-голямата част от властимащите в България днес са бивши партийни дейци, но що се отнася до Русия и управляващата я в днешни дни политическа върхушка - вземи попрочети и спри да се излагаш (не че има накъде повече де).

Не знам кой е този който се излага.Ако ти можеш да заявиш ,че в момента управлението на Русия(а и на България) не е пълна мафиотщина значи ти си този който трябва да се осведоми.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 18 Мар 2009 17:51

Само в България си купувам хляб и отместо 1 лев ресто получавам 1 евро :D Продавача никога няма да разбере колко се е преебал :D

Профил Skype

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 18 Мар 2009 18:06

Grish написа:
Цитат:
Путин, който изкара два мандата като президент и сега е министърпредседател не беше ли полковник от КГБ?

Служил е в "Алфа", кариерата му в разузнаването е под въпрос. Спек от страна на Запада по-скоро. Много лесно говорите (поплювковците, потенциалните емигрантчета) за ДС, за агенти и лесно слагате всички под общ знаменател, а очевидно изобщо не сте наясно какви са били структурата и функциите на Държавна Сигурност.

Да бе, знам, те са Ангели тия от ДС, те са служили на родината... повръща ми се от подобни разсъждения.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 18:09

kgb22 написа:
Абе има толкова развити страни(Русия, САЩ, Германия...) и никой да не помага на закъсалите :?: САЩ само за войни харчи бюджета :!:

Това фактологически не е вярно. Западните държави, като част от хуманитарни мисии на ООН наливат средства и човешка сила за да се пдобри положението в Африка (понеже темата все пак е за Африка). Друг е въпроса до колко тези усилия са ефективни.

Профил ICQ

Публикувано на: 18 Мар 2009 18:13

Така е, Андрей - уви, САЩ и някои западни страни не могат да оправят Африка само с кондоми и военна сила. Трябва и ноу хау, както е модерно да се казва, преки инвестиции, образование и още много неща.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 18:20

САЩ така оправи анално всички на планетата че сега точно и през космите за африка.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 18:36

Vermic написа:
САЩ така оправи анално всички на планетата че сега точно и през космите за африка.

Какво рабираш под "оправи анално" ? Стимулира икономическото и технологично развитие на света? Свали един диктатор който убиваше милиони и гореше петролни кладенци?Създаде стабилна валута и прати хора на луната?

Профил

Публикувано на: 18 Мар 2009 18:42

Abendmann, в цялата тема ръсиш глупости, спри се малко, седни почети, поинтересувай се, не става само с баба каза така, дядо каза иначе.
САЩ цицаха от целия свят, защото много държави буквално издържаха американската икономика, обаче нещата се преебаха (случайно или умишлено) и всички по веригата лапнаха големия - това имаше предвид предполагам. Самият сигнал за настъващата криза бе даден отдавна. С банковите пирамиди и борси тръгна всичко. Очаквано беше.

ЕДИТ: Колкото за свалянето на диктатора - на САЩ им е през кура за иракския народ, както и за угнетените африкански такива, само дето в Ирак има пачка, в Зимбабве - не. Стабилността пък на щатския долар е единствено обезпечена с военната мощ на американците. Това за хората на луната ме кара да се усмихвам леко, няма да коментирам това, че ставаш смешен.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 18:52

Abendmann написа:
Vermic написа:

Какво рабираш под "оправи анално" ? Стимулира икономическото и технологично развитие на света? Свали един диктатор който убиваше милиони и гореше петролни кладенци?Създаде стабилна валута и прати хора на луната?

Америка убиха невинен човек.Обесиха го да те обесят в арабския свят е нормално НО да ти се откъстне главата при обесването е означава че ще се случат лоши неща.
Стимулира икономическото и технологичното развитие и го прати в девета дупка с тази криза.Валутата на Америка е нищо и скоро даже биха си сменили валутата като тази на зимбабве.Пратили хора в холивуд не на луната!
Америка докара на света най-големите страдания.
И това със стимулирането на икономиката е хвърляне пари на вятъра.Наливат пари в нещо което трябва да фалира днес но те като дадът пари то ще фалира утре не днес.Какъв е смисъла?!Сами си го докараха дано да се сринат и да почнат война с Китай за това че комунизма ги победи за пореден път.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 19:10

Vermic написа:

Америка убиха невинен човек.Обесиха го да те обесят в арабския свят е нормално НО да ти се откъстне главата при обесването е означава че ще се случат лоши неща.
Стимулира икономическото и технологичното развитие и го прати в девета дупка с тази криза.Валутата на Америка е нищо и скоро даже биха си сменили валутата като тази на зимбабве.Пратили хора в холивуд не на луната!
Америка докара на света най-големите страдания.
И това със стимулирането на икономиката е хвърляне пари на вятъра.Наливат пари в нещо което трябва да фалира днес но те като дадът пари то ще фалира утре не днес.Какъв е смисъла?!Сами си го докараха дано да се сринат и да почнат война с Китай за това че комунизма ги победи за пореден път.

Ъъъ ... прощавай но кога беше първия път когато комунизма ги победи ? Когато в Китай започнаха да ядат трева или когато в края на Студената война Русия фалира?
И да питам ,ако може, какво му беше невинното на въпросния човек ?
А за ГУЛАГ чувал ли си ? Там колко невинни умряха ...
А Дюк също така не става и с доверието на всякакви спекулации без да ги пуснеш през мисловния филтър.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 19:14

Duke написа:
Abendmann, в цялата тема ръсиш глупости, спри се малко, седни почети, поинтересувай се, не става само с баба каза така, дядо каза иначе.
САЩ цицаха от целия свят, защото много държави буквално издържаха американската икономика, обаче нещата се преебаха (случайно или умишлено) и всички по веригата лапнаха големия - това имаше предвид предполагам. Самият сигнал за настъващата криза бе даден отдавна. С банковите пирамиди и борси тръгна всичко. Очаквано беше.

ЕДИТ: Колкото за свалянето на диктатора - на САЩ им е през кура за иракския народ, както и за угнетените африкански такива, само дето в Ирак има пачка, в Зимбабве - не. Стабилността пък на щатския долар е единствено обезпечена с военната мощ на американците. Това за хората на луната ме кара да се усмихвам леко, няма да коментирам това, че ставаш смешен.

Почти толкова зле си в разбиранията за света колкото и Вермик. Остава само и ти да изкрещиш, че Комунизма ще победи за пореден път. :lol:

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: World of Warcraft
Публикувано на: 18 Мар 2009 19:16

Vermic написа:
Abendmann написа:

Ест,Садам е светец,приживе лекуваше слепи сирачета в детските болници.Вчера даже го видях на икона в църквата.Гадни,тъпи,мръсни Щати да убият такъв велик човек!Единственото,което Садам обичаше повече от това да подслонява бездомните,беше да раздава хляб на бедните...Използването на химическо оръжие върху цивилни градове е просто кал,хвърлена от САЩ върху светлият му,мъченически лик.

Профил

Публикувано на: 18 Мар 2009 19:19

Andrey358 написа:
Почти толкова зле си в разбиранията за света колкото и Вермик. Остава само и ти да изкрещиш, че Комунизма ще победи за пореден път. :lol:

Вярно ли бе, смешко? :lol: Точно пък ти ще го кажеш това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 19:21

Вярно! На мен звездите ми го говорят :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 18 Мар 2009 19:22

Няма нищо случайно значи.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 18 Мар 2009 21:21

Andrey358 написа:
Да бе, знам, те са Ангели тия от ДС, те са служили на родината... повръща ми се от подобни разсъждения.

Дядо ми е бил агент на ДС.Ако искаш, след време мога да ти направя сканировки на книгата му, да ти дам, да почетеш.Заради работата му в САЩ като разузнавач, сега леля ми е глуха и е инвалид.Така че, като не знаеш кой с какви мотиви и последици е работил в ДС, може просто да си задържиш шибаното "компетентно" мнение за теб, щото ми е омръзнало от дървени философи, дето всичко знаят.Със сигурност в ДС е имало боклуци, както и навсякъде по всяко време, но си залагам главата, че дядо ми е повече патриот от ВСИЧКИТЕ "родолюбци" , дето сте в тоя форум :!: Щото ако вие можете да седите на протести с неясни искания, човека е отдал целият си живот, за да служи с каквото може на България, и е бил уволнен на 49 години, защото не е бил удобен на партията, поради нежеланието му да предаде принципите си! Мога да ти разкажа и как е стигнал до тази си позиция, мога да ти разкажа и за други негови колеги, при които ситуацията е подобна.Но няма да го направя, щото ти си тъпо ограничено копеле, което мисли в стереотипи!

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 21:35

Squiz написа:
Andrey358 написа:

Дядо ми е бил агент на ДС.Ако искаш, след време мога да ти направя сканировки на книгата му, да ти дам, да почетеш.Заради работата му в САЩ като разузнавач, сега леля ми е глуха и е инвалид.Така че, като не знаеш кой с какви мотиви и последици е работил в ДС, може просто да си задържиш шибаното "компетентно" мнение за теб, щото ми е омръзнало от дървени философи, дето всичко знаят.Със сигурност в ДС е имало боклуци, както и навсякъде по всяко време, но си залагам главата, че дядо ми е повече патриот от ВСИЧКИТЕ "родолюбци" , дето сте в тоя форум :!: Щото ако вие можете да седите на протести с неясни искания, човека е отдал целият си живот, за да служи с каквото може на България, и е бил уволнен на 49 години, защото не е бил удобен на партията, поради нежеланието му да предаде принципите си! Мога да ти разкажа и как е стигнал до тази си позиция, мога да ти разкажа и за други негови колеги, при които ситуацията е подобна.Но няма да го направя, щото ти си тъпо ограничено копеле, което мисли в стереотипи!

Това което казваш е от части вярно. Много от агентите на ДС са били направени такива насила.Никой не би рискувал живота си и този на семейството си като бъде обявен за враг на народа ако откаже на властта.Въпреки това има и много които не са толкова невинни.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 18 Мар 2009 21:46

Никой не е карал дядо ми да прави нищо насила, правил го е за родината.Заради това и когато се е наложило да я ощети, той отказал и е бил уволнен.Сега човека тъгува, че това, за което се е борил, всъщност са били усилия на вятъра и всичко е рухнало, че даже и го наричат "мръсен агент и предател" , но такъв е живота...Идеалите са гадно нещо, когато те разочароват...

Не всички агенти на ДС са такива, не го отричам.Някои са се подчинявали от страх за семействата си, някой по други причини, трети за били боклуците, за които Андрей мисли цялото ДС.Но и там, както във всяка държавна структура има различни хора, и не е коректно да се плюят по този начин.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 22:06

Oрк Паладин написа:

Ест,Садам е светец,приживе лекуваше слепи сирачета в детските болници.Вчера даже го видях на икона в църквата.Гадни,тъпи,мръсни Щати да убият такъв велик човек!Единственото,което Садам обичаше повече от това да подслонява бездомните,беше да раздава хляб на бедните...Използването на химическо оръжие върху цивилни градове е просто кал,хвърлена от САЩ върху светлият му,мъченически лик.

Абе прав си в Ирак има оръжие за масово унищожение

Андей ти си промит мозък аз не мога да ти помогна но някой профисионален психолог би могъл.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2009 22:24

Squiz написа:
Никой не е карал дядо ми да прави нищо насила, правил го е за родината.Заради това и когато се е наложило да я ощети, той отказал и е бил уволнен.Сега човека тъгува, че това, за което се е борил, всъщност са били усилия на вятъра и всичко е рухнало, че даже и го наричат "мръсен агент и предател" , но такъв е живота...Идеалите са гадно нещо, когато те разочароват...

Не всички агенти на ДС са такива, не го отричам.Някои са се подчинявали от страх за семействата си, някой по други причини, трети за били боклуците, за които Андрей мисли цялото ДС.Но и там, както във всяка държавна структура има различни хора, и не е коректно да се плюят по този начин.

Малката грешка която допускаш е ,че Андрей не се изказа против хората в ДС ,а против самата система на действие на определената организация.Поне аз така мисля.
Както и да е ,тази тема става вече банална.Малко време съм присъствал като член на форума и вече ми писнаха и на мен тези дискусии за САЩ и Русия. Няма какво да се спори с хора които викат ан черното бяло. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost