Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 16:10
копеле тоа тхц е уникален случай ного ги обичам теа , с самочувствие до небето , покритие под масата батко ти си решил , че си некъв ЯКО УМЕН , честно , а и се обясняя на сички в сека тема абе приятелю , тука надали ше намериш некой , който да не разбира елементарните ти разсъждения бе .. изумени сме от простотата ти , цепиш ? бахти неадекватния тип. млъкни малко , почети 2-3 месеца .. и после ако се престрашиш , ти позволявам да пишеш в некоя тема за ГТА5 , където да обсъдиш графиката с некой другар с 4 поста и да го затапиш с научена от досегашния си престой в форума РЕПЛИКА. друго не дотогава тихо и толко
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 19:25
Txc, аз не разбирам почти нищо от биология - нито се занимавам с нея като хоби, нито професионално. Всъщност последно съм чел нещо свързано с областта сигурно преди три-четири години. И пак знам повече от тебе - училищния гений. И всъщност бас хващам, че повечето хора тука са така като мен. Препоръчвам ти да зарежеш нарцисизма, да си седнеш на гъза и да помислиш над това, което другите ти казват.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 19:29
Още ли я дъвчете тази тема -.-
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 10:40
Не се правя на умен , просто няма нужда . Това , че почти всеки във форума знае повече от мен е дълбоко заблуждение . Няма нужда да чета 2-3 месеца и да чакам да ''поумнея'' за ващия ''форумо''. Sentry като направиш 1 добро изказване , защо след това държиш веднага още със следващото да изръсиш някоя простотия ? И не знаеш повече от мен по въпроса , виж какво съм ти писал в оня пост.
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 11:12
И какво точно си написал в онзи пост, което си мислиш, че не знам? Това, че вирусите са undead ли?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 11:26
Писах ,че са почти undead ,по точно между живота и смъртта , всички микроорганизми са в 1 царство и че царствата са 4 (ти знаеш кои ,може би) . Между другото ти си в 10 или 11 клас сега,нали ?
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 11:31
пени каза: ”Американски форум. Задаваш въпрос, после ти отговарят. Израелски форум. Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос. Български форум. Задаваш въпрос, после дълго ти разказват какъв си тъпак.” Е аз съм в български форум поправете ме ако греша? Макар и в случая да не питам , случаят е същия. 
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 11:49
Txc написа: Писах ,че са почти undead ,по точно между живота и смъртта , всички микроорганизми са в 1 царство и че царствата са 4 (ти знаеш кои ,може би) . Между другото ти си в 10 или 11 клас сега,нали ? Ама ти и ирония не усещаш, а? Казах ти, че не съм поглеждал никакви материали по биология от три-четири години. Ако бях в училище може би щях да имам биология и щеше да ми се наложи да се занимавам поне малко с нея, не мислиш ли? Въпреки трябва да призная, че ме забавляваш с опита си да ме затапиш с аргумента "аз съм по-голям от теб, разбирам повече". Колкото до царствата - микорорганизмите, за които говориш са царство протисти. Заедно с животните, растенията и гъбите това са четирите царства, които принадлежат на надцарство Еукариоти, което значи организми с клетки с обособени ядра. Има и надцаство прокариоти. Това са организмите, чиито клетки са нямат същински ядра. Това надцарство има две царства. Те са бактерии и колонии от едноклетъчни.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 12:03
Сентри, не че не ми е забавно да ви чета, но някак си не усещаш ли, че е пълна загуба на време да се опитваш да му обясниш каквото и да ? То това ни приема, ни предава... едно си знае- едно си бае.
Аз само за вашия спор искам да вметна, че още по мое време в 7 клас се учеха нещата, за които говори Сентри, което ме навежда на идеята, че или Тхс прекалено много е спал ( въпреки, че на дете 10 - 11 клас може и да му е скучно в тези часове и да изперква съвсем, както явно е случая) или образователната ни система се е сринала тотално, а поне за биологията знам, че не е. Тхс, или аз съм зле или ъндед значи нещо, което е не мъртво, но и не би трябвало да е живо. Значи твърдението "малко ъндед", което използваш е толкова абсурдно, колкото и "леко бременна", за сметка на това е много сладко. Имах един такъв дървен философ като тебе на времето в класа, той пък описваше бактериите като "картофки от МакДоналдс" и "С много пипалца, като октоподче". Така, че явно простотията не ходи по гората, но защо малоумщината налази у форумово, е друга тема. Сега, моля ти се, ако си решил да спориш на някоя тема, запознай се по обстойно с нея, а не минавай с номера "ти се сещаш кои са", защото така направо крещиш "Ма си нямам и грам идея какво правя, ма дай да се бутам, щом мога" и не забравяй, че има хора много по на пред от теб дадени области и изглеждаш не смешен ми направо жалък.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 12:45
Сентри! Кралице! Точно вие ли решихте, да се занимавате с новодошлите? Хайде сега, мисля си че сте над тези неща. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Виждате го че е бездарен като шамандура, оставете го да си живее живота. Той като изгуби вниманието, което получава, ще му омръзне тука. Ако не му омръзне, винаги можете да се лишите от присъствието му, чрез опциите на форумо. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 12:58
А бе и аз се чудих защо EviL храни ламерите, ама след няколко години ще видиш 
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 13:10
Е, то и мен ме дразнят такива образи, но знам че са си упорити. Не можеш да му помогнеш, примири се. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: ReГлупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 13:45
Sentry написа: А бе и аз се чудих защо EviL храни ламерите, ама след няколко години ще видиш  Да но тънката разлика се корени в факта че нуубо-вете и "ламерите",които EviL хранеще бяхме ние. и въпреки ниското ми мнение за интелектуалния материал от който е съставен форума..."а на времето какви нуубове имаше"...а и по негово време я нямаше опцията за пълно игнориране на даден потребител.. Която с оглед на тази безпрецедентна инвазия, продена вероятно от упоменаването на ФОРУМА НА ДВЕ СТРАНИЦИ, В МЕДИЯ , КОЯТО СЕ ЧЕТЕ ОСНОВНО ОТ 12 ГОДИШНИ, предлагам да осъществим някаква синхронизрана форма на въвеждане и използване... По темата не възнамерявам да се изкажа...Сатирата и агресивната ирония изведена до абсурд отдавна са били инструмент от инвентара на Ледник...В областа на биологията никога не съм претендирал да имам особенни познания...В областта на химията и физиката също...И заради това ще се огранича в проявата им до това да нарека Тхс "Загуба на въглерод и пространство" В последствие след този си извод и позиция по всички закони на екзистенциализма ще го лиша от право на съществуване в контекста а моята реалност, поради простата причина че не виждам практическата интелектуална или материална полза от наличието на съответния в системата на моите ценности и представи за окръжаващия ме свят....
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: ReГлупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 13:48
Раскольников написа: Да но тънката разлика се корени в факта че нуубо-вете и "ламерите",които EviL хранеще бяхме ние. и въпреки ниското ми мнение за интелектуалния материал от който е съставен форума..."а на времето какви нуубове имаше" Точно така, но освен нас имаше и безбожно много малоумни неспасяеми.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци Публикувано на: 17 Мар 2009 13:49
State of Mind написа: Ледник написа: Не, мома не е намесена, искрено казано. ОБАЧЕ! Разбирам защо решихте да търсите в жените обяснение за това защо соча с пръст, вместо да погледнете самите себе си. Но вие тъй или иначе не сте важни. На пръсти се броят хората тук, които очаквам да признаят сами глупостта си с хубави червени букви и да превъзмогнат себе си. Останалото е театър. Чакай малко! Да съм отрекъл, че съм глупак ? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Напротив глупак съм...аз лично не познавам човешко същество, което малко или много да не е глупаво.Не виждам смисъла в това, което правиш, но важното е, че ти явно го виждаш  ВИе сте ЕМОТА 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 14:10
Глупаци!
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 15:25
iddqd написа: Глупаци! 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 15:36
iddqd написа: Глупаци! Оксиморон.
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 17 Мар 2009 15:58
Старите нуубове хранят новите нообове и така в един безкраен кръговрат,поне да бяхте избрали да го правите в някоя друга тема,а не в най-тъпата,на Зубро Зубрев вгз.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 18 Мар 2009 13:09
Обичам да дразня , факт , особено такива като вас , които нищо не разбират , не го осъзнават и са достатъчно упорити да продължават да продължават да говорят без да разбират като само се правят . Дебилизма е нещо забавно  . Забавлявам се много като ви подигравам. IceQueen не разбираш от философия , то си личи . Изрази от рода на ''ти знаеш кои'' имат за цел да не повтарям нещо ,което вече е казано ,не друго , малоумен ли си или има друга причина даискаш да ти се говори като на такъв по някаква странна причина..... Този, можеше да се сетиш за какви undead-и говоря, това е аналогия с цел ,ти ,Sentry и подобните ''умници'' да се сетите на достъпен за вас език ,за какво иде реч. Sentry , стой поне за малко на 1 мнение ,ли знаеш или не . А ти биология определено не знаеш. Когато ми опонирате в тази тема неусетно си признавате(не пряко, разбира се)какви глупаци сте. И да моята глупост е различна от вашата. ХаХа , дразнете се радвам се ,че ви е тъпо. ОБИЧАМ ДА СЕ ''ХРАНЯ'' С ВАШИТЕ БЕЗМИСЛИЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|