Автор |
Съобщение |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 14 Мар 2009 19:43
Има, ама не е сигурен, че си пълнолетен.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци Публикувано на: 14 Мар 2009 20:15
One Vision написа: Ей, обаче ме убедихте, че сте глупаци. Не е истина какви рибоци сте..  Всички сте глупаци. БАН за всички! ДО ЕДИН!
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 14 Мар 2009 20:24
Хърф написа: Има, ама не е сигурен, че си пълнолетен. Ooooh, nice. +1 point respect XD
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 14 Мар 2009 20:32
абе тоа хълк яко скорост набира скоро ше е форумен великан и ще има правото да усмива форумни новаци пръв , без да чака други ветерани да започнат преди него рестекпа е налице , дай газ и продължи с невероятните бъзици , буташ ме от стола 2 до три пъти средно на час почети още малко теория , ше те следя изкъсо , не стъпвай накриво и не пиши в теми на ледниГ(джи)
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
DR
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 14 Мар 2009 23:35
Ледник написа: ...
Аз съм ГЛУПАК!
...
Аз съм ГЛУПАК!
...
Аз съм ГЛУПАК!
^ Щом му се вържете на тоя... значи той с право ви кара да си признаете липсата на мозък 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 14 Мар 2009 23:48
Брех, комплексирах се... Въй! 
___________________________________ Трева в котенцата...
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
В момента играе: Urban Terror най-вече http://urbanterror.info/
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 09:15
Е, трябва ли в прав текст да се казва , че дадена тема е философска ??? А темата може да се разглежда и от друг ъгъл , в крайна сметка , едва ли някой може да ме обеди ,че греша независимо какво пише, тъй че се тая ..........
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 10:36
Txc написа: едва ли някой може да ме обеди ,че греша независимо какво пише,
И какво, това е нещо хубаво според теб, така ли?
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 10:52
Най - накрая 1 добър отговор , похвално е това ,че разбираш от Биология !!! Но нямаше и да е зле да разбереш какво казвам , както и да е . А за класификацията кралствата са 4 (вече писах предишния път кои ),тия протисти за първи път ги чувам ,не знам дали се учат в училище сега ,ама навремето когато учехме класификацията май нямаше протисти в учебника и даскалката не е споменавала. Всички едноклетъчни са обединени в 1 царство - микроорганизми . Не знам ако има по нова класификация !? Не съм чувал , сори. Вирусите са по-особени , те се водят че са между живота и смъртта(нещо като undead-и , ама малко по-живи, по-жив термина е малко не особено логически правилен ,но така е по-лаконично). Те са над химични комплекси най-вече , общовзето взето , репродуцират се по по-особен начин , може би знаеш ,няма да го описвам. Те дефакто май не се хранеха(че не поемат орг. в-ва имам предвид ) и само се възпроивеждаха в др жив организъм , махнизъм за размножение дефакто.
Латинската дума virus означава отрова , от там идва и наименованието , междувпрочем и англ. дума venom идва от там. Вирусите са с мн. малки размери (по малки много кратно от бактериите) => мн. трудно се изучават (оптичния микроскоп увеличава само до 2000 х , за жалост , а електронния има др. недостатъци , сигурно знаеш ....... ) ;
Така че са слабо изучени и се водят големи научни спорове по въпроса . Няма да коментирам остатъка от изването ми , съветвам те пак да прочетеж миналия ми коментар .
___________________________________ ''If you had... 1 shot or 1 opportunity, to seize everything you ever wanted... in 1 moment. Would you capture it... or just let it slip ? ''
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 13:05
Наи-много се кефя когато един гении с коефициент на интелигентност 1 000 каже че е глупак. Ако наи-умният човек на света си признае че е глупак,останалите хора какво са. Ако бях милиардер бих издирил наи-умният човек на света.Бих му отделил една шоу програма в която всеки ден да казва. Аз наи-умният човек на света съм глупак,тъпанар. Това ми е мечтата да накарам наи-умният човек на света да повтаря на останалите че е глупак. Ще съм невероятно щастлив. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 13:20
А ако решат да издирят най-тъпия човек, всички единодушно ще посочим теб.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 13:26
Txc знае какво говори , знаем се от училище , учителите ги прави на смешни . Не казвам ,че аз му разбирам , но определено знае какво говори .
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 13:32
АХАХАХАХХАХАХХАХАХА по всичко личи, че сте учили в училище за умствено изостанали  . Всеки пост е доказателство за това.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 13:34
Gipo написа: АХАХАХАХХАХАХХАХАХА по всичко личи, че сте учили в училище за умствено изостанали  . Всеки пост е доказателство за това. +1 Ма пък като се замислиш, са доста забавни....
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 13:44
Txc написа: Ще разберете какви болки може да изпита 1 ''дърво'', когато тези в белите одежди опражняват върху му много силен физически ''натиск'', ще разберете ,че дърво може не само може да говори, но и да пищи. ти за какъв си се взел и ти бе, дърво ? пишеш с гъза си, през 10 думи казваш, че сигурно никой нямало да разбере какво имаш предвид, използваш възможно най-малоумните словоред, пункуация и неподходящи термини, за да се изразиш - кой ще те вземе за сериозен ? за да искаш да те разбират хората, ще се научиш да се изразяваш като нормален човек; не си мисли, че си толкова ексцентричен, уникален и абстрактен и никой не те разбира заради това - напротив, дърво, достатъчно си тъп, че да кажеш нещо, дето след известно време и ти няма да си го разбираш; не можеш да подбираш думите си, а се намираш на място (форум, да оточним, за да няма неразбрали), където имаш колкото време си искаш да напишеш повест в отговор на нечие писано. въобще, кого си тръгнал да наричаш маймуна, луд, дърво, неразбрал и т.н. след като имаш силно натрапващ се първичен изказ, неподредена мисъл на луд, дървен правопис и не разбираш другите какво ти казват, още повече не разбираш и това, което ти казваш. айде да млъкваш и стига си натискал тоя ентър на всеки 5 думи, не те прави нито по-умен, нито да изглеждаш такъв.
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 14:48
Не аз нямам проблеми с разбирането  Тука зе да става мн. забавно не мислите ли ? И стария ми съученик пешката се намеси  Ко ста е Пешка ??? Nocturno не ми се ''дърви'' на правописа pls ,e както желаеш,като няма на какво друго,ха . И с предника си ще пиша ако искам , това си е моя работа ,няма да ти се обяснявам. Споко аз знам ,че никой не може ме разбра(мислех ,че не ползвам не чак толкоз сложни метафори) ,в училище поне си признаваха ....... анонимността има и лоши страни . Всеки от вас би признал ,ако беше на живо ,факт, колкото и да не ви се вярва. Колкото темата за даскалото , това ''училище за умствено изостанали''(както казва Гипчо) е същото , в което и вие сте учили .Не е тайна ,че образователната система е доста зле , направо за ''умствено изостанали'' е , но и даскалите не си дават зор да даскалят , те и те нямат на какво да научат. Прости папагали , с претенции ,че знаят нещо и били интелигенция ?! Знам ,че истината боли , затова хората не я обичат особено. В училище не се ходи , за да се научи нещо , ходи се да се отбие номера.Пример : в училище на Айнщайн са писали само 2-ки и 3-ки по физика и математика . В случай ,че не знаете било е в Германия, а какво да говорим в България(в наши дни) , където + това образователната система от 20 години се разваля.Сега ако знаехте какви работи има в 1 Германско ,затънтено, селско , малко училище ....... Е , на мен са ми казвали. Ще се изненадате.Ако задължително е малоумен ,този който учи в малоумно училище следователно и вие сте , не ме гледайте така . Между другото леднико няма ли да се включиш в дискусията ?
|
|
|
|
 |
Txc
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 14:50
Заяждайте се само с мен ,оставете пешката на мира !
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 14:54
Txc написа: Nocturno не ми се ''дърви'' на правописа pls ,e както желаеш,като няма на какво друго,ха. Има за какво друго да ти се дърви... На това че си тотално тъп.
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 14:55
Тхс, принципно бих ти отделила 5 минути от времето си да ти обясня още 2-3 истини, но някакси ми е много рано сутринта, за да ти се връзвам на малоумщината, за това ще ти дам още 1 безплатен съвет и ще оставя истините на някой друг, за твое щастие. А той е: Използвай "редактирай" бутона, знам че е просто и сам да се сетиш, ама явно не ти идва това прозрение, можеби "гениалността" ти ти пречи ... знам ли.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Глупаци [броитба в първи пост!] Публикувано на: 16 Мар 2009 15:11
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|