Автор |
Съобщение |
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Фев 2009 18:54
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
autosvet
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 24 Фев 2009 20:06
Сандро нещо искаш да се изкажеш, но не ти се получава.
|
|
|
|
|
MillionLies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Мар 2009 03:12
Някои снимки са адски добри, отказват ме от живота. Май не е много удачно да качвам, каквото и да било, поне от старите ми снимки. :Д На Leach конкретно съм му фенка от известно време, какво да допълвам... той си знае колко много харесвам снимките му. (:
___________________________________ "¿Cuándo le he faltado yo el respeto a la gente? ¿Eh, gilipollas? ¿Cuándo?"
69 - Черни лалета
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Мар 2009 20:14
MillionLies написа: На Leach конкретно съм му фенка от известно време, какво да допълвам... той си знае колко много харесвам снимките му. (: Благодаря много за което.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 07 Мар 2009 20:25
Тая чернобялата е много добра браво ето една и от мене да не е офтопик снимката е стара ии е правена със сапунерката :Д Edit: Докато слушах Mad World разгледах едни стари снимки ии се получи това (лично мене ми хареса как се получи може би защото за първи път си играя с програма за редакция )
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
MillionLies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 08 Мар 2009 13:55
State of Mind написа: Тая чернобялата е много добра браво Same. <3 Между другото, първата, която си сложил/а, State of Mind, много ми харесва. Започвам да се вкарвам в собствените си филми като я гледам. ;д Ако не възразявате, ще включвам някои от снимките ви в личната ми колекция от фаворити. ^^
___________________________________ "¿Cuándo le he faltado yo el respeto a la gente? ¿Eh, gilipollas? ¿Cuándo?"
69 - Черни лалета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Мар 2009 22:14
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
|
|
|
|
|
MillionLies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Мар 2009 23:20
^ Имам една подобна фотосесия. Първата ти снимка ми харесва много между другото.
69 - Черни лалета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 09 Мар 2009 23:22
State of Mind, това на фона южния парк ли е?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 10 Мар 2009 00:29
Steel написа: State of Mind, това на фона южния парк ли е? Не в Перник са правени снимките MillionLies радвам се, че ти харесват
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 23 Мар 2009 20:20
Ето една от преди малко Бтв какъв статив ше ми препоръчате за канон еос 400д (ако може да не е много скъп)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 03 Апр 2009 21:57
Аре бе момци само аз ли снимам ето 1 нова от мене то е цяла серия ма отново ме мързи да пускам всичко
|
|
|
|
|
Leach
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 03 Апр 2009 22:44
State of Mind написа: Аре бе момци само аз ли снимам Никакъв шанс, просто ми излизат калпави и не качвам. Ето две нови де: Твоята се е получила доста добре. Това Канончето в действие ли е? П.П.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 03 Апр 2009 22:50
Е как калпави бе мене и двете много ме кефят иначе да с канона са снимани
|
|
|
|
|
MillionLies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 04 Апр 2009 19:08
Браво за хубавите снимки. (: Не съм качвала нищо досега, защото по принцип снимам някакви глупости за собствен кеф и като цяло не са сполучливи. Все пак ето "малко" снимки и от мен. За момента прецених, че тия не са чак толкова зле. 1.; 2.; 3.; 4.; 5.; 6.; 7.; 8.; 9.
69 - Черни лалета
|
|
|
|
|
MillionLies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 04 Апр 2009 19:13
Благодаря. (:
У наше (валенсианско) село на плажа.
69 - Черни лалета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 05 Апр 2009 00:16
Единствената снимка,която ми хареса беше тази със силуета на човека дето пие кафе
|
|
|
|
|
MillionLies
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 05 Апр 2009 00:42
Тя е единствената "нагласена" в интерес на истината. ;д Другите са тип "вървя си, нещо ми харесва за момента и го щракам". (: Както и да е, де, благодаря за коментара.
69 - Черни лалета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 05 Апр 2009 22:12
|
|
|
|
|
хора
|
|
|
|
Заглавие: Re: Има ли тук любители фотографи? Публикувано на: 06 Апр 2009 08:32
Това със слушане ли го постигна?
___________________________________ Summoning his cosmic powers And glowing slightly from his toes His psychic emanations fly
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|