Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 16:23
130hp Баща ми ми подари един оригинален анцунг адидас, но ми стои акто чувал.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 17:00
Пише се анцуг, не анцунг 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 17:06
Gipo написа: Vermic написа: Иначе от голфа по-тъп автомобил няма :Д Излагация на макс :Д
Да, много е тъпо да караш евтина кола, която е и доста здрава в същото време. А пък ако се развали нещо, можеш да го покриеш едва ли не с джобните си. Много е яко, като някой голфаджия си купи чисто нови амортисьори, които струват едва колкото накладките на АУДИ пр. същата година  . Ако не ти харесва на визия или хората в твоя град ги карат само с пробито гарне - това не прави колата лоша  . Dacia Logan също е евтина и здрава и ако се развали нещо няма смисъл да си купуваш части направо нова можеш да си вземеш без пари е :Д И какво му е евтиното на голфа?Г6 начална цена 46 000 ?!? !?!?!? ?! ?ОМГ ОМГ ОМГ Ю!!!!!Чисто нов Авенсис струва толкова в средна класа а това за голфа е най-ниската класа с изключения на много екстри!!! Gipo написа: Пише се анцуг, не анцунг  Да ама в Северна България така му викат.Кого би обвинил?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 17:35
Това на голфа са гъзарските TDI модели с минимум 2.0l volkswagen.bg
В момента продават на безценица голф 5 (за около 20бона), щото имат много останали на склад.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 17:36
Нямам нито едно от тия :Р Чувствам се нормален!
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 18:10
Vermic написа: Г6 начална цена 46 000 ?!? !?!?!? ?! ?ОМГ ОМГ ОМГ Ю!!!!!Чисто нов Авенсис струва толкова в средна класа а това за голфа е най-ниската класа с изключения на много екстри!!!
Да ама в Северна България така му викат.Кого би обвинил? Ако искаш можеш и Yugo да си вземеш. Ама да сравниш Голф с Дачия...  . Да, Jay Kay го каза... Защото то цената не се определя само от екстрите, а и от обема на двигателя. Toyota също правят много здрави коли, с тая разлика, че частите струват майка си и баща си  . Какво значение има, че е в Северна България? Нали все е България, езикът е български.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 19:55
Никой не забеляза italic-а на думата 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 20:11
Имам яки очила.  А на адидас имам само баскетболни маратонки и екип и още един потник(пак за баскет).  Но за тия които живеят в столицата е пределно ясно, че AND 1 носи много повече точки.  п.п. винаги ме е кефело да нося качулка, но с тази коса не мога 
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 20:23
човeк написа: Имам яки очила.  А на адидас имам само баскетболни маратонки и екип и още един потник(пак за баскет).  Но за тия които живеят в столицата е пределно ясно, че AND 1 носи много повече точки.  п.п. винаги ме е кефело да нося качулка, но с тази коса не мога  Ти к'во...харст ли си отглеждаш на главата, че не можеш? оО
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 20:30
Овошки.
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 21:05
Нищо от гореизброените. Значи съм тотъл ноу батка 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 21:06
Имам часовник Q&Q за 20лв от "Илиенци" и го нося 6та година вече, това колко точки ми дава ? 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 21:10
Progressor написа: Имам часовник Q&Q за 20лв от "Илиенци" и го нося 6та година вече, това колко точки ми дава ?  Батка, аз моя Q&Q го носих 4 години преди да го оставя до едни магнити и после да го размажа в стената. Струваше 16 лв.
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 04 Мар 2009 23:12
Vermic, млъкни бате ... Когато видиш Логан на 2 години, изгнила отдолу като Опел Аскона '88 тогава говори. Това че нови са 15-тина бона и всичките бакшиши са ги накупували не ги прави "здрави, хубави и евтини за поддръжка", което се отнася и за корейските коли. Голф 2 и 3 GTI (а и да не са ГТИ) са едни от най-добрите възможни оферти за парите на които отиват и ако можеш ме опровергай, но взимай впредвид цени на части, цялостното качество на колата, периода за смяна на основните консумативи, комбинирано с пъргавината която имат, за кола която не е от вчера. Това че са популярни не е случайно глупако, останаха малко смотльовци като тебе които не са го разбрали. А иначе - земи си Дачиа Логан да ти е добре или по-добре от ония по старите - Соленца - да се върнеш набързо в 70те, ама в кола от това десетилетие. ПС - Нямам Голф 2 и не мисля да си взимам  ПС2 - Споря за коли - това ме прави още малко батка, нали ?
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Xayzer
|
 |
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 05 Мар 2009 00:22
100hp
Минус 1000hp за умерен неприязън към хората от тази категория = -900hp
I am the Antibatka.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 05 Мар 2009 00:25
Антишатка? 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 05 Мар 2009 00:30
XAYZER, КОПЕЛЕТА!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Abdominal Pain
|
 |
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 05 Мар 2009 00:36
Jay Kay написа: XAYZER, КОПЕЛЕТА! ВЕРНО! Де беше бре, да не си бил в затвора? 
|
|
 |
Xayzer
|
 |
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 05 Мар 2009 00:57
Jay Kay написа: XAYZER, КОПЕЛЕТА! Къде го? Abdominal Pain написа: Де беше бре, да не си бил в затвора?  Не, просто еволюирах в по-висша форма на живот, изоставяйки материалното си съществуване в полза на безгранично знание и вечен живот във вид на енергия. Но ми домъчня за мръсносините дебри на форума, а за да изпозлваш клавиатура ти трябват пръсти, та реших да се върна в човешката си форма за малко. Временно.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: [Немам кво да правя]Батка ли си? Публикувано на: 05 Мар 2009 00:59
Епа добре дошъл си обратно, Ксайзере, поне и за малко да е. 
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|