Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 17:08
Отвори някоя книга по-добре. Барем нещо ти се набие в кратуната.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 17:19
Ама че си тъп! 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 18:38
Не съм тъп. Тук тъпакът си ти самият. И това, че се смееш накрая показва, че си и неадекватен. А по-лошото от това да си тъп, е именно да си и неадекватен, какъвто ти несъмнено си. Отивай да се кланяш сега на Димитров и другите деятели на комунизма. Гнида.
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 19:28
~Mist написа: Не съм тъп. Тук тъпакът си ти самият. И това, че се смееш накрая показва, че си и неадекватен. А по-лошото от това да си тъп, е именно да си и неадекватен, какъвто ти несъмнено си. Отивай да се кланяш сега на Димитров и другите деятели на комунизма. Гнида. Аз обичам да съм неадекватен но ти колкото и да си сменяш ника си си същия гей 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 19:31
Vermic написа: ~Mist написа: Не съм тъп. Тук тъпакът си ти самият. И това, че се смееш накрая показва, че си и неадекватен. А по-лошото от това да си тъп, е именно да си и неадекватен, какъвто ти несъмнено си. Отивай да се кланяш сега на Димитров и другите деятели на комунизма. Гнида. Аз обичам да съм неадекватен Е тва е интересно хоби
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 21:52
За тъпи парчета хоби. На много интересен се прави Вермич, но си остава гнида. В релания живот е сигурно и по-зле. Добре, че тук има време да мисли лекето.
Вермич, един път съм си сменял "ника"(?). И няма да го сменям повече, но не защото си тъп. Просто така искам.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 21:55
~Mist написа: За тъпи парчета хоби. На много интересен се прави Вермич, но си остава гнида. В релания живот е сигурно и по-зле. Добре, че тук има време да мисли лекето.
Вемич, един път съм си сменял "ника"(?). И няма да го сменям повече, но не защото си тъп. Просто така искам. Аз теб искам да те видя в реалния живот колко си добре.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 21:59
Какво конкретно те интересува - какво работя? Нещо за семейство, приятели, колеги? Не? Ок.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 22:05
Himmler написа: SIEG HEIL!!! ur mum
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 22:12
Himmler написа: Steel тъп си мойто момче  Депресирах се.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 22:23
~Mist написа: Какво конкретно те интересува - какво работя? Нещо за семейство, приятели, колеги? Не? Ок. Да, добре.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 22:40
Да еба и тъпото лапе :Д
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 23:02
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 27 Фев 2009 23:02
Знам кой си :Д
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 28 Фев 2009 11:16
-------- Лол, просто като се ровех из страниците на миналото : viewtopic.php?f=1&t=47951 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 28 Фев 2009 11:19
Бахти, толкова радикално да си промениш мнението за 2 години :О
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 28 Фев 2009 11:34
Е... човек може да се промени по-радикално и за по-малко от месец... уви. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 28 Фев 2009 12:07
Дори и за ден!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 28 Фев 2009 12:27
Дори и за час!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Левски - мерило за храброст, човечност и любов към отечество Публикувано на: 28 Фев 2009 12:29
The Chameleon написа: Дори и за час! Всеки ден, всеки час има матриял за нас! 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|