WidowmakeR написа:
Кога по-точно съм се опитвал да спра човека да прави каквото иска? Просто откоментирвам, че имейлите му са пикня срещу вятъра. Като искаш пращай си ги, не те спирам и никога не съм го казвал. И преди имаше някъф протест свързан със стоителството на Рила (не си спомням точно). И след няколко дена гледах по новините как някви багери копаеха на рила. Ето до това водят протести с имейли(макар че там не протестираха с имейли и по новините го даваха протеста), ако ще се организирате по някакъф начин, то поне го правете както трябва иначе ефектът ще е "Комунистите вече са прибрали парите, каквото и да правите до няколко години турски бизнесмени ще карат джетове в Рилските езера

"
Добре кво ти пречи на тебе,не мога да разбера,че няколко човека са решили да пуснат някаква програмка със съмнителен произход в 9 часа на 3ти март?Кажи ми,това по някакъв начин разваля ли ти плановете за вечерта?
Да не би случайно да те кастрират,заради това което ще направим?Като не те засяга си мълчи и/или няма да участваш си дръж ки(у)рливата лапешка уста (или по скоро наспермени от някой мангал криви пръстчета) затворена (далеч от клавиатурата),защото наистина дразниш.