DennisEverything? написа:
Е разбира се,че знаеш как стоят нещатата,бе Самочет!
Нали все пак повечето юзъри тука се имат за uber beings и know-it-all ppl..
Доста дълъг и описателен пост,в който си изхабил поне 6-7 минути от живота си.Нали знаеш,че ако ще да напишеш още толкова и да повториш нещата,които повтарят повечето хора от тоя форум в постовете си ще ми е се тая.
А тва за стереотипите се уля.Не съм искал да изпъквам нещо,просто се отнесох към въпроса по същия начин както и 'hate_noise.
Ограничена му работа.Ти можеш да казваш като нещо не ти изнася,а другите не могат така ли?Е тва ти е тъпото и снобарско мислене.
Се тая кво ше кажеш,на теб ти излиза пяна от устата.Се ми е тая за банда изсъхнали,дългокоси нърдове,които имат сектантски идеали и грешни представи за живота.
След тези думи,поста дето написа вече може да бъде зачетен.

Кво си тръгнал да се обясняваш?Какво знаеш ти?
П.П.А,да.Да не забравя.Тука е момента,в който трябва да кажа,че само си тролвам и не ми пука какво пиша и какво мислите вие.Правя го само за фън и нямам лоши чувства,щото си нямам друга работа,споко.

Ще те помоля следващия път да се досетиш, че като ми говориш в клишета, само ме улесняваш в нападението.. което ми отнема от кефа, и от още нещо. Чети нататък.
__Аз не съм повечето юзъри, нито повечето хора, нито се стремя към това.
Често се получава, че неща, които на мен ми се струват очевидни, всъщност да принадлежат към едно твърде абстрактно и аналитично мислене, особено като за човек на 18 години. Някой друг по-скоро би се направил на велик с такива качества. Аз признавам, че това е моят кръст и, че ще продължавам да си го нося. Неслучайно бях хамал.
__Тези десет минути преди училище, които отделих на прецизен подбор на настроения и думи, и които твоят, стиснат в ръждивото менгеме на поредното клише (вися в интернет да храня нуубз=> нямам живот) мозък счита за "изхабени", всъщност бяха едни от сравнително ценните в живота ми. Ценя всяка подобна възможност да напрегна разума си в осмисляне и формулиране на позиция. Възприемам го като способ за себеусъвършенстване. Не се боя от грешките (освен ако не ми струват твърде скъпо) и с удоволствие подлагам на изпитание ценностите ми. При това не съм мазохист. В ежедневието ми общо взето не ми пука за тези неща. Държа ги на склад в съзнанието си предимно за случаи като твоя - които ми напомнят защо мразя живота (в моментите, в които не го обичам).
__Разбира се, че идеално знам, че ще ти е все тая. Дори го бях написал, но ти, разбира се, четеш текстовете, които не ти изнасят, направо по диагоналния метод, вместо да се вгледаш в себе си. Намирам за прекалено мисионерско да те поканя да го направиш, не съм шибан месия. Ако ти пукаше, впрочем, щеше да е прекалено тъжно и даже сигурно щях да те съжаля, вместо сега с перверзно удоволствие да редя словесни пъзели с кама върху гърба ти. Все пак, правейки го ексклузивно за себе си, аз се старая с постовете си и ти препоръчвам поне да ги изчиташ целите. Айде ся, остана да те уча да четеш..
__Не съм се
олял аз.
Оля се ти. Твърдиш, че не искаш да изпъкваш, но, е така, както не искаш, от маса време изпъкваш с това какъв олигофрен си.
(искам да кажа, с това, че си жлъчен, безхарактерен, безхаберен, задръстен, скучен и наивен във всеки твой пост).
Ти не се отнесе към въпроса, а към i_hate_noise. Получи се словесна схватка между заблуден, наивен трол и мастър трол.
__Сега оп-паа.. за момент почти ме затапи. Така се получава, когато
не ми говориш в клишета. Което е шибан не-прецедент (най-послееееее!) и ти благодаря. На мен не ми изнася да чета едни и същи тъпни във всеки твой пост. Когато във всеки един твой пост не ти изнася за едно и също нещо, и го изразяваш по един и същ тъп начин, на мен ми се струва съвсем редно да те считам за низш. Ежедневието ми е пълно с такива отрепки като теб, които ме карат, ей така, както не се мисля за нещо особено в сравнение с тези, дето наистина го могат, да се питам, дали аз съм някаква свръхсила, или всички останали са путки ? Явно няма начин, при тези обстоятелства, да се измъкна от чертите на сноба. Ти си прав ! Но уви, продължаваш да си олигофрен.
__Добре направи - за мен и зле - за теб, че с последните ти стихове потвърди тезата ми за теб и стереотипите. Не е истина как, изправен пред нещо обективно, ти просто сам се застрелваш в крака. Жалък си и смешен. И с лазер да си бръкна в гъза, не мога да добавя нещо повече към коментаря.
__Обяснявам ти се с явно удоволствие. За мен е удоволствие да го правя, стига срещу мен да не се поклащат цици.
__Лоши чувства нямал. Да не си някво хипи ? Пълен си с лоши чувства към всичко, което не ти изнася. Както всички нас, между другото. Кофтито е, че на теб не ти изнася истината в очите. Къде по-удобно е да се криеш зад маската на трола.