Автор |
Съобщение |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 20:36
Накрая ги убиват или се женят
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 20:42
ТРУПОНАРЕЗЕНинс написа: Накрая ги убиват или се женят Само ако се пънат в глупотевини, вместо да сторят пачка!
|
|
|
|
 |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 20:50
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 21:02
За да бъдем максимално семантично педантични точния възглас бе: "Ани,кучко, мразя те!!"
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 21:07
Раскольников написа: За да бъдем максимално семантично педантични точния възглас бе: "Ани,кучко, мразя те!!" Отвъд мъглата е само мъгла. В нея понякога вярвам, че съм изгряващо слънце, и мечтите ми гаснат една след друга с всяка следваща крачка, винаги са с една по-малко. Отвъд мъглата е вечна мъгла! В нея понякога виждам десет хиляди години. И си мисля за децата на нашите дечица, които така и си нямаме, които щяхме да си имаме утре, ако бях на двайсет години... Ала аз нямам деца, и не съм вече на двайсет, затова бродя сам, като изгубен полк, който няма какво да завоюва, който е превзел заветния хълм и може само да слиза надолу или да полети! Отвъд мъглата!... И аз проклех Ани, надявам се да я застигне! Сашо, скайпа ми е soleil1412.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 21:09
Аз съм я виждал!
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Creator_
|
Цар |
 |
В момента играе: с чурка
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 21:57
Срещата беше ударна. В зенита но нощта Анди с насълзени очи вдигна тоз и каза, че обича всички ни. Спах до нечий чорап върху някакво тяло. Хареса ми. Искам да бъде все така.
Показах десетта заповеди на Форумния херой на приятелката си. Тя мисли, че не я разбирам.
___________________________________ Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата. Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите. Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 22:07
Аз да вкарам съспенса сега : Някой от спящите четирима на моето легло периодично теглеше по някоя и друга пръдня. Имате куест да разберете кой 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 23:25
Не е бил Ледник, защото ако беше той, чорапът ми щеше да смърди, понеже беше под задника му (беше ми студено на краката  ). [insert random demotivational pederasty poster of Lednik & Active together] ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 23:35
Абе това с високия тон така и не го разбрах. Вермик го е казал, ама кога и по какъв случай ?
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 23:42
Пичове, това с алпийската фирма ако е продиктувано от моето споменаване, то е редно да ви изчерпя по бира в чест на прославата! Иначе, като гледам, добре го раздавате. Някой път требе и аз да дойда, щом има жени ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 19 Фев 2009 23:55
Кире_Гръчата написа: Абе това с високия тон така и не го разбрах. Вермик го е казал, ама кога и по какъв случай ? Нокти: Само внимавайте с високия тон, че съседите се оплакаха. Вермик (заемайки епична пиянска стойка, с уверен глас): Високият тон... е аз! (Излиза от стаята залитайки.)Актив, ти беше под мен, а адаша беше върху мен. Изтръпна ми всичко. За първи и последен път пробвам сандвич.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 20 Фев 2009 00:00
Пърхуц.
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 20 Фев 2009 00:16
Iskam samo da dobavia, che sled epichnata replika na vermik, nokti mahna s ryka i otide da otpusne nervite s edna cigara, sled koeto spria da mu puka za sysedite  Nqkakvi oplakvaniq ot raziareni sysedi, moralisti, sobstvenici na MPS?  I... wtf? Predpolagam imashe i oshte podobni, no ne mi se obilkaliashe. Tova chast ot teatyryt na Antihrista li e ili porednia predpodavatel v UNSS pred prinuditelna pensia? http://i42.tinypic.com/2d9b97b.jpghttp://i43.tinypic.com/af81zo.jpghttp://i42.tinypic.com/118da14.jpg
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 20 Фев 2009 00:18
Домоуправителката ни е бясна, може да ни изхвърлят.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 20 Фев 2009 00:23
Кире_Гръчата написа: Пърхуц. 05:00 сутринта, загасени лампи, всички кочове сме на дивана, завити един през друг, преплели крака, ръце и гениталии един в другиго... И някой се изцепва мощно: "Фирзен има пърхУц!" (с ударение на "у") Иване, защо го направи? Иване, ти имаше всичко! 
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 20 Фев 2009 08:02
Контрол - Мис Каприз
Иначе думите на... ъъъ... някой бяха "емото има пърхУтц". И се басирам, че не му знаете името на тоз иначе толкова симпатичен младеж. Хинт: не е Иван.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 20 Фев 2009 15:25
Кире_Гръчата написа: Домоуправителката ни е бясна, може да ни изхвърлят. 4ovek: ega
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 21 Фев 2009 00:00
Фирзен копеле  Какво ми причини
Високия тон е аз!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кире , Ноктурно - не го биите много - дължи ми пари! Публикувано на: 21 Фев 2009 16:11
Vermic написа: Фирзен копеле  Какво ми причини Аз?  Отричам!
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|