Автор |
Съобщение |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 14 Фев 2009 23:48
Втори и най-важен принцип на Мечо Пух-"shit happens".Малкият явно не осъзнава в какво положение се е поставил.Ба,аз на 13 години играех с лапетата от квартала все още,той тръгнал да прави секс. 
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 15 Фев 2009 18:39
ХАхахаххахахахах Сливен цигански град!Пхахахахаха ох!Ааа в Сливен има 3 махали-една голяма и две малки.И това дето е написано в новината са пълни глупости!О,щях да забравя-единствено в един квартал има повечко цигани-Дружба!Почти всичко друго се зове българин!Освен това до сега не съм чул и видял да се правят вандалщини в града от цигани!А и много е вероятно тия майки на по 17 да са от селата...Та на темата-еми не знам как това момче се е надървило...не и моя работа(само дето като видях майката не повърнах...)Абе все тая-да СА живи и здрави децата и туй то!
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 15 Фев 2009 18:52
Warbringer написа: Mad Hatter написа:
Ти си тегли патрона бе , мръхльо. На 13 щом света е Покемон и Ю-Гей-Хо , то тогава къде са ми тръгнали да се ебат, та чак и деца да правят? Ти прочете ли изобщо първия коментар? На малкия пикльо му се виждало добра идея да си "има едно бебенце". Аре не ми се прави на много толерантен и разбиращ.
За това дете "да си има бебенце" е като да си има бебе кукла, която да храни и с която да си играе на определен час.Точно щото света е Покемон & Шит НЕ може да прецени , че да имаш бебе/дете изисква доста повече отколкото да го храниш и да го дундуркаш. За твое сведение "мръхльо" прочетох 1-вия пост че даже и английския му вариант, просто при 13 годишно хлапе, няма къде да търсиш разсъдък Все пак да е живо и здраво това бебе, и дано има кой да се погрижи за него 
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 15 Фев 2009 18:58
аре стига сте писали в тая тъпа тема бе, дебилчета насрани; да ви еба в гъза, само на някакви световни куриози обръщате внимание, а това, че Zero-Blade е голям акъл в музиката - на кого му дреме ? тъпанари. до утре да сте намерили къде-и-какво за Зиро-Блейд и да ми кажете дали тъпото англичанче ви е по-интересно. тъпанари. ебани в гъза. аман.
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 15 Фев 2009 19:16
Ху да фак ис Zero-Blade ?
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 15 Фев 2009 19:58
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 17 Фев 2009 12:43
"13-годишният Алфи Патън може и да не е баща на бебето" http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1274457"Така или иначе, цялата тази история явно е доста доходоносна, отбелязва "Дейли мейл" - родителите на Алфи дават интервюта само срещу хонорар." Така се става милионер,с невероятни идиотщини, да ви са честити паричките родители. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 17 Фев 2009 13:55
Цитат: След като историята нашумя, още двама тийнейджъри заявиха, че са правили секс с 15-годишната майка на бебето Шантал Стедмън.
...
Не мисля, че е възможно момче на неговите години да направи бебе, казва бащата на Алфи.
Невръстният родител, който е висок само 1,30 м, обаче е сигурен в бащинството си: "Аз съм единственото гадже, което Шантал е имала. Двамата сме заедно от две години, следователно аз трябва да съм баща на бебето".
В подкрепа на Алфи е изказването и на майката на Шантал: "Всичките тези писания по вестниците, че и други били спали с дъщеря ми, са пълни измишльотини. Шантал загуби девствеността си от Алфи". ОМФГ!!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
indigo
|
 |
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 20 Фев 2009 12:07
http://www.livenews.com.au/Articles/200 ... _daughter_Ето още малко инфо за любимата на всички съфорумници мадама  Оказва се доста палава.... ... и да, чувствам се адски зле, задето следя историята. Ще преям по този повод.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 20 Фев 2009 12:22
Из интернет пишат за всевъзможни гадни неща,които са законни и започват да стават като мода. Просто не си разбрал че злото съществува и крои планове да завладее света. 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 20 Фев 2009 15:19
"След като историята нашумя, още двама тийнейджъри заявиха, че са правили секс с 15-годишната майка на бебето Шантал Стедмън."
Абе тея хора нормални ли са бе...1во никога не бих спал с тая ако ще пари да ми дават,2ро никога не бих се похвалил че съм спал с тая.Камо ли пък ако е бременна.Тая ако има възможност да е бременна от мене не само ще отричам че съм спал с нея ми ше замина да живея в чужбина някъде...
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 20 Фев 2009 15:22
Да ви еба, какво толкова пишете в тая тема, наистина.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 20 Фев 2009 15:55
Храним плодовития малък шанаджия и грозното му гадже
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 20 Фев 2009 17:11
indeedhewas написа: ... и да, чувствам се адски зле, задето следя историята. Ще преям по този повод. Made my day Ontopic: OMG, ROFLOL, WTF Ontopic2: Родителите са евреи и всичко това е конспирация за пари ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Да станеш баща на 13... :O Публикувано на: 20 Фев 2009 17:39
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|