Ми аз не слушам cyberpunk и нещата които ме дразнят е възможно да са харектеристики на самия стил, без да знам, но все пак да ти кажа :
1.За електронна музика използваш много малко ефекти. Възможно е да има, но определено са недостатъчни и семпли като звучене. Няма да се учудя просто да си подреждал акорди на готови семпли, без да минават през каквото и да е.
2.Правиш нещата прекалено еднотипни. Тва второто парче е 4:22 без да има един брейк, некво роллче или нещо такова. Бийта си върви, а ти си редуваш със синтчето отгоре 5 звука ... Принципно некви готини ми звучат и дръмовете ти, лийда също не е зле, но нищо не се променя. Същото е и 1вото парче, ама то не е толко дълго. А последното си фанал 3-4 семпъла и си ги наредил в някакъв произволен повтаряем ред ... Некъв извратен амбиент ли тряяше да е тва, така и не разбрах.
3.Периодичната промяна на нивото на звука на всички звуци е мега глупава.
Личи отвсякъде че си седнал да се занимаваш преди сигурно месец, макс 2 (сри за обидата ако греша). На това ниво от музикалното си развитие, хората слушат и се опитват да докарат нещо да звучи като хората. Изкусуряват се грешки, учиш тънкостите на стила който си хванал, а не пускаш EP-та с грозни обложки

Продължавай да си пускаш нещата, но с презумцията че започваш и искаш адекватни оценки и съвети относно това как да подобриш звученето си.