Автор |
Съобщение |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 22:39
Ами 2 пистолета,дали е нормално?
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 22:40
Това е Чък Норис бе... даже трябваше да са две базуки.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 22:40
Прeди малко беше расист,сега стана и милитарист. Накъде отива света.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 22:43
Ахахах... давайте в същия дух, ще се попилея от смях..... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 22:45
"давайте в същия дух, ще се попилея от смях"
Нали това е целта смехотерапия.
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 22:52
?????? написа: Ти също ме дразниш с присъствието си. Е, за съжаление няма какво толкова да се направи по въпроса Аз даже не мога да кажа същото за тебе, защото за да те дразни някого трябва да си му обърнал някакво минимално внимание. А ти не можеш да ме дразниш, защото просто не те знам кой си, не съм те забелязал по никакъв начин. В последните 2-3 поста в тази тема ми направи някакво впечатление, главно заради аватар с това завързано същество и ника написан с иреоглифи ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 22:55
NoName написа: Тая тема е толкова мизерна, че не си заслужава да пиша смислен пост ... дори не заслужава никакъв пост да напиша, ама немога да се здържа да го ебаааааааа .... Много ме дразните с тея азиатки, японки, виетнамки, китаики, туземци ... аре бегайте да лъщите бастуна, не развиваите тука некив псевдо-филосовски аргументи, че видиш ли си ебати интелектуалеца и големия пич като се кефиш на азиатки и техните производни ... Ти си тъпо парче. Откъде накъде ние ще дразним? Ти дразниш, тъй като не приемаш чуждото мнение и го оплюваш. Кой си ти, че да казваш кой какви жени да харесва? По твоята логика ако някой харесва Нокиа, а ти си фен на Сони Ериксон пак ли ще те дразни? Ебати ограниченото изказване беше това. Освен това никой тука не е споменавал, че който харесва азиатки е интелектуалец. Откъде я измисли тая простотия не знам 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 22:59
Der Meister написа: Ти си тъпо парче. Откъде накъде ние ще дразним? Ти дразниш, тъй като не приемаш чуждото мнение и го оплюваш. Тоест точно това, което прави... ъъ.. Брейн? "Вие не се кефите на азиатки, защото сте червеи"? ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:02
Вие пък да не мислите че подкрепям никовете написани на чужди езици и на всичкото отгоре с голи тела?
Просто ги приемам такива каквито са,какво да направя да не съм модератор?
Азиатките са ми смешни,какво лошо има в това? А от българките ме побиват тръпки с каква злоба гледат и какви лоши гримаси имат. И все за пари мислят българките,пустите азиатки се смеят и забавляват, а българката иска да ти свие и последният лев от джоба.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:05
Батка, че те разочаровам, ама всяка жена би ти свила последния лев от джоба ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:06
elfbg написа: Просто обичам грозните жени,какъв е проблема? Ако искаш харесвай грозни педали, не ми пука изобщо. Проблема е в това, че на никого не му пука, а ти продължаваш да ни занимаваш с твойте простотии ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:07
То цялата тема е простотия,ти какво очакваш и си пише.
Asian Cunts FTW! (спам на воля)
Спам на воля,,,,,,,,,,
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:12
Der Meister написа: Ти си тъпо парче. Откъде накъде ние ще дразним? Ти дразниш, тъй като не приемаш чуждото мнение и го оплюваш. Кой си ти, че да казваш кой какви жени да харесва? По твоята логика ако някой харесва Нокиа, а ти си фен на Сони Ериксон пак ли ще те дразни? Ебати ограниченото изказване беше това. Освен това никой тука не е споменавал, че който харесва азиатки е интелектуалец. Откъде я измисли тая простотия не знам  Мерси, че ми спести на мен редовете... не мога да съм по-съгласен с теб.  Личното ми мнение е, че всеки има право да се кефи на квото си иска. Аз се кефя на азиатки, други се кефят на европейки, трети на негърки - ок! Няма проблеми. Никой не е червей от тва ква мацка харесва. Стийл, ако Брейн го казва това, аз не го казвам. А Ноу Нейм, че е тъпо парче, тъпо е!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:14
elfbg написа: А от българките ме побиват тръпки с каква злоба гледат и какви лоши гримаси имат. И все за пари мислят българките Сега, че ти си получавал само негативно отношение от жените и това сериозно те е комплексирало е друг въпрос ... Като пишеш безбрежни простотии в интернет форуми, няма да ти помогне по никакъв начин. Обаче как ми наскачаха всички япончета, като настъпани по мазола ... 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:15
Олиото свърши, момчета, остана само... нали се сещате нататък. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:18
"Като пишеш безбрежни простотии в интернет форуми" Иде ми отвътре да пиша простотии.Къде да ги пиша не знам. Какво да правя като искам да си изливам някъде простотията? 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:21
NoName написа: Обаче как ми наскачаха всички япончета, като настъпани по мазола ...  Е оно кое си е тъй - тъй си е! 
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:43
Знаеш ли какво значи безобразна простотия. Безобразна простотия е когато видиш жена да мислиш само за секс и за оргии. Как може когато гледаш клип и музика с японка да се възбуждаш сексуално? Аз от японците научавам хиляди неща,изпитвам множество нови чувства от азиатците изобщо. Никога не съм казвал че изпитвам любов към някоя японка или азиатка. Възхищавам се на това че те в характера си имат и пазят неща които ние сме загубили. Вие се държите егати първичното в този форум.Все за гаджета и секс мислите. Къде остана изкуството и другите чувства? То по вашата логика наи-добре е нищо да не свалям от интернет защото дори в anime и филмите имало жени и щом имало жени значи си мисля за секс. Дори ще ми кажете че женските образи в WoW също подстрекават към сексуална възбуда. Не знам какво ви става. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 11 Фев 2009 23:45
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Asian Cunts FTW! (спам на воля) Публикувано на: 12 Фев 2009 00:03
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|