Автор |
Съобщение |
Bravo Six
|
 |
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
|
|
Заглавие: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 14:46
Битката за Бастон(част от The Battle of the Bulge) The Battle for Bastogne by Band of Brothers 6 и 7 серии от сериала. Място: Бивша военна база в с. Понор. Дата: 22.02.2009 Час и място на срещата:10:00 часа среща на "Беледия хан". КартаХрана и напитки: На място ще има скара, вино и безалкохолни. Такса за участие: Няма. За повече инфо тук! Само за информация миналата неделя разигавахме операция "Зимна Буря" част от битката за Сталинград и се събрахме 70 човека, половината от който играеха за първи път. ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 15:26
И изхода от битката ли ще е по сценарий, или го има и варианта този път по-добрият да победи?  При всички положения поздрави и успех в начинанието, зарибявката е още по-голяма така 
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 18:00
Екипировка?
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 19:09
Аз съм фен на еърсофта.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 20:11
Здраво много мисля да се включа в мелето  Само се чудя дали да си ползвам PMR-ката или да си наема един типман :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 20:32
Изглежда много зарибяващо.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
Shamancho
|
 |
В момента играе: LoL
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 20:41
Лелелелеллеле искам !!!! Дори знам къде е Понор , баща ми е служил там Проблемът е , че имам изпит тогава за НБУ 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 21:49
Братовчед ми има вила в Понор 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 22:05
Аз ще гледам да се освободя от работа и с няколко приятели да дойдем ... Звучи много добре ! Много ме е яд че съм пропуснал темата за Сталинград (ако е имало такава в този форум). Надявам се да се видим там.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Българина
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 22:06
От Плевен съм, но ако имам възможност, с удоволствие ще се включа. Сигурно ще е голяма зарибявка. Може да взема 2-3-ма души.
___________________________________ "Не е честно!! Те ни замерят с камъни, а ние разполагаме само с картечници!!"
Поздрав за всички левскари
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 22:44
Andrey358 написа: Аз съм фен на еърсофта. Искрени благодарности затова, че изрази мнението си по въпроса "Фен ли сте на някакъв тип военен рекреационен спорт?". Може би мнението ти нямаше да прозвучи толкова тъпо, ако беше хвърлил някоя случайна мисъл към идеята как въобще може да се пресъздаде такова голямо и масово събитие във еърсофт вариант. Не може. От години се занимавам със пейнтбол в по-турнирния и спортен вариант, и това ще ми бъде първата сценарийна игра. Но ще дойда! Много ще се радвам да се засечем там със някои съфорумци. Тези, които не са ме виждали на живо и няма да ме познаят, ще ме различат от тълпата с това, че няма да съм с типично камуфлажно облекло, а абсурдно ще привличам противническо внимание със червено-черната си екипировка. Заповядайте. Не хапя. Само стрелям по много. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 22:49
Ми то освен и аз да си дойда в екипировка :Р Ама ще е тегаво, че няма да се вписваме в сценариото.
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 23:01
Warbringer написа: Ми то освен и аз да си дойда в екипировка :Р Ама ще е тегаво, че няма да се вписваме в сценариото. Криндо разправяше, че нямало да сме единствени. Имало и други болни със airball eкипировки.  Баща ми е ловец, та можех да му навзема камуфлажите, ако не беше с 40 кила над мен... ^^
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 23:04
Е, значи иде-дойде... Аз вече откачам трети месец без да съх хващал маркера О.О Нямам търпение да изляза на игрището, тва сценарио идва като мана небесна :Р
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 23:10
И аз така. Сега ше се разтренираме де, ама нещо гуменетките не ме влекат... Друго си е да изпиташ удоволствието от гледката на прясно разтлалата се боя по дрехите на ония отсреща.  А, да, аз даже снимки съм гледал и имаше разни типове със еърбол дрешки. Само че не толкова ярки като наш'то червено, с което ше привличаме прекалено внимание... ^^
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 23:18
Абе и да ни бият, Криндо поне е писал, че ше има скара и вино, така че всички ще са победители 
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 23:30
The Grim Reaper написа: Andrey358 написа: Аз съм фен на еърсофта. Искрени благодарности затова, че изрази мнението си по въпроса "Фен ли сте на някакъв тип военен рекреационен спорт?". Може би мнението ти нямаше да прозвучи толкова тъпо, ако беше хвърлил някоя случайна мисъл към идеята как въобще може да се пресъздаде такова голямо и масово събитие във еърсофт вариант. Не може. От години се занимавам със пейнтбол в по-турнирния и спортен вариант, и това ще ми бъде първата сценарийна игра. Но ще дойда! Много ще се радвам да се засечем там със някои съфорумци. Тези, които не са ме виждали на живо и няма да ме познаят, ще ме различат от тълпата с това, че няма да съм с типично камуфлажно облекло, а абсурдно ще привличам противническо внимание със червено-черната си екипировка. Заповядайте. Не хапя. Само стрелям по много.  Ти явно си нямаш и представа какво е еърсофта...
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 05 Фев 2009 23:31
А това е тема за сценариен пейнтбол. Ся схващаш ли що нямаш място в тая тема ако няма какво да кажеш по нея? Тва че се кефиш на страйкбол не касае никого.
|
|
|
|
 |
Bravo Six
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 10 Фев 2009 15:52
Не изпадайте в  , моля. Относно желаещите да се включат в голямото меле, но нямат собствена екипировка: Цена за един комплект екипировка е 10 лв. Един комплект включва: Пушка “TIPPMANN 98 Custom”- 1 бр; Пълна бутилка с въглероден диоксид достатъчна за около 600 изстрела - 1 бр; Маска - 1 бр; камуфлажен гащиризон - 1 бр; Шомпол; Кърпи и/или салфетки; Цени за допълнителни аксесоари: НРA (въздух за бутилките) на 200 и 300 bar - цена за деня - 10 лв; допълнителна бутилка CO2 – 3 лв.; допълнителна маска - 2 лв.; допълнителни дрехи - 2 лв. Цени на топчета: Топчета DXS “Frostbite” – 0,05 лв. за 1 бр. топче. НЕ е разрешено ползването на топчета, които НЕ са закупени от организаторите! За повече инфо 0898 74 74 74 или 02 416 13 10. ICQ 453136827
|
|
|
|
 |
Bravo Six
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Сценариен пейнтбол: Битката за Бастон, с. Понор, 22.02.2009 Публикувано на: 19 Фев 2009 11:00
Warbringer написа: Абе и да ни бият, Криндо поне е писал, че ше има скара и вино, така че всички ще са победители  Има вече 40 заявки за екипировки под наем. Остават още 15. Около 30 ще дойдат със собствени, значи очакваме отново около 70 човека. Пускам ви линк към темата със сценария, където сме качили карти с развитието на бойните действия. Тези от вас, които ще идват е хубаво е да прочетат и тази за Правила и Безопасност. 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|