Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 21:00
Мисля да се зарибя да праскам онлайн покерче (холдем), щото е голяма мода, пък и голяма краста Ще играя за тръпката и с малки сумички  Та някой играе ли, да ме насочи към добър сайт, да пообясни това-онова (аз правилата ги знам, ама ме интересуват другите неща с кредитните карти и т.н.)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 21:10
www.carbonpoker.comАз лично тук играя от 3-4 месеца. За въпроса с кредитните карти нямам идея, защото за момента не играя с истински пари (предвид факта, че не съм ги изкарал аз :Р) Обаче като цяло е добро място да започнеш да играеш покер. Има Play Money Freezout турнири на всеки 2 часа и Freeroll турнири на 6 часа (май). Разгледай го, доста е готино 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 21:26
Е, в началото и аз с виртуални пари де, пък в последствие ще се занимавам с истински. Ся ще се регна и ще разгледам 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 21:28
Ако ти хареса, пиши си ник-а да те добавя във "friends"-листа ми  Може да поиграем някой път на една маса :Р
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 21:57
Аз играех в Еверест покер ама след реинтала на уин не съм играл(2-3 месеца), та са смятам тука да се регна и може да играеме некои път 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 22:09
Аз съм играл в bet365.com и на разни други места,ма е тъпо.Друго си е на живо
Иначе с кредитна карта е елементарно.Пишеш номера,датата на изтичане,CVV2 кода и сумата за депозит и си готов
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 22:15
Тука ако искате може да се организираме софийските покарджий и да си ударим един PCM Турнир с вход 20-30 лева и winner takes all 
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 22:17
http://poker.bet365.com/HomePage.aspxПрез този симулатор играя, участвам във Freeroll-ите. Имам някакви 5 долара изкарани от там, но нищо повече. Пари не залагам, че и без това са дефицит.. Ако се намери някой да ме спонсорира - ще видите какво е Spiritfish 
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Аltеr Ego
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 22:25
С удоволствие бих ви взел паричките, ама още съм далече от София, друг път  Иначе аз играя в момента в 4kings, имат много добри бонуси и много риба. Ако има някой, дето да играе там, може да се пробваме хедс-ъп 
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 22:27
Тогава като идваш си вземи парици в повече и звънкай да те видя колко си добър :Р
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 22:31
Хах кво се правите на добри при положение че играете онлайн покер и то не с истински пари.Там секи си мисли че е цар
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 04 Фев 2009 22:36
Да, онлайн играя с виртуални пари. На живо играя с истински 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 05 Фев 2009 03:01
Да , аз играя сериозно онлайн покер , ако някой има въпроси да пита ще ви отговарям  А за повече информация също може да посетите igrach.com 
|
|
|
|
 |
Тъп трол (баннат)
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 05 Фев 2009 10:37
"Да, онлайн играя с виртуални пари." И аз играх с виртуални пари и все губих. Които не може да печели от покера по-добре да не играе. И вече не играя покер. 
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 05 Фев 2009 11:38
elfbg написа: Които не може да печели от покера по-добре да не играе.
Посочи ми некой 'де е припечелил от покер. Щот' аз за забогатял от хазарт не съм чувал. Но нема да ми стигнат пръстите да изброя колко забеднели от хазарт познавам.  Jorix, помияр недъгав, мо'е ли 'си толко' тъп, че да се опиташ да се изкараш нещо повече от останалите с това, че залагаш истински пари на живо, вместо тъпи кредитчета без стойност? Моето мнение, което съм сигурен, никой не е искал, е да си заврете тоз' покер о'заде и да се поебете с тоз' хазарт. ^^
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 05 Фев 2009 15:23
The Grim Reaper написа: elfbg написа: Които не може да печели от покера по-добре да не играе.
Посочи ми некой 'де е припечелил от покер. Щот' аз за забогатял от хазарт не съм чувал. Но нема да ми стигнат пръстите да изброя колко забеднели от хазарт познавам.  Jorix, помияр недъгав, мо'е ли 'си толко' тъп, че да се опиташ да се изкараш нещо повече от останалите с това, че залагаш истински пари на живо, вместо тъпи кредитчета без стойност? Моето мнение, което съм сигурен, никой не е искал, е да си заврете тоз' покер о'заде и да се поебете с тоз' хазарт. ^^ Мога да ти кажа доста хора. Много приятели играят онлайн, а трима от тях вече имат доста солидни суми в сметките си. Вярно че е хазарт, но точно при покера късмета е много по-малко отолкото при други игри. Важното е да се чете много и да се мисли много, защото това е по-скоро наука, отколкото игра.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 05 Фев 2009 15:26
The Grim Reaper написа: Посочи ми некой 'де е припечелил от покер. Щот' аз за забогатял от хазарт не съм чувал. Но нема да ми стигнат пръстите да изброя колко забеднели от хазарт познавам.  Jorix, помияр недъгав, мо'е ли 'си толко' тъп, че да се опиташ да се изкараш нещо повече от останалите с това, че залагаш истински пари на живо, вместо тъпи кредитчета без стойност? Моето мнение, което съм сигурен, никой не е искал, е да си заврете тоз' покер о'заде и да се поебете с тоз' хазарт. ^^ Всъщност е пълно с хора припечелили от покер. Даже има хора, които само с това си изкарват прехраната и не печелят никак малко. Иначе играя във full tilt poker, но ще си запиша и карбона да поразцъквам с деник и диста.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 05 Фев 2009 17:05
carbonpoker.com NL100 - за който не цепи , тва представляват кеш маси с блиндове 0.50$/1$ и max buy-in от 100$ (реални). по принцип там мое ме виите след голям даунсуинг съм в момента , загубих почти целия си банкрол и съм си зел почивка от една - две седмици .. след което ще поиграя на микро лимити докат не възвърна увереността си и т.н.  кофти е да падаш от високо иначе съм поече турнирен играч , но с моментния си банкрол не мога да си позволя никой сериозен турнир .. затва се надявам да успея да възстановя загубеното в най-скоро време не , не съм вкарвал мой пари целия банкрол е граден от фрийрол за поече въпроси и т.н. едит : Впрочем , колкото и да не ми се вярва , Грим е прав. Повечето хора , играещи покер , са на загуба. Моя работа е да се уверя , че това продължава да се случва.  nick - neveroddoreven иначе наистина - който иска да се занимава сериозно http://www.igrach.com препоръчвам.
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Siedun
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Някой играе ли онлайн покер? Публикувано на: 08 Фев 2009 14:59
www.onlinepoker66.comТова е най-добрият сайт според мен.По-рано можеха да се изкарват истински пари като завършиш в топ 20 на турнир, но само първите 3ма получават по 1-3 долара.Като изкараш над 0.50$ можеш да играеш с истински пари.Аз така изкарах 12$, но после ги изгубих всички на 1 ръка (уловката е, че не можеш да изтеглиш по-малко от 50$).Сега незнам как е, омръзна ми, играя само с приятели веднъж в седмицата.
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|