Автор |
Съобщение |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 29 Яну 2009 00:52
Ок нп. Енчантмента не е enchant creature ами си е енчантмент и както виждаш:"If a player is caught..." 2ро. Значи както имаме примерно:  Destroy target creature.... при WoG има ме destroy all.... т.е. Чък Норис не е пряк таргет на ВоГ-а т.е. протекшъна не важи ^^
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 29 Яну 2009 01:02
Камелот, това не ми се стори достатъчно правдоподобно. Добре дестрой алл, но това не значи че той не е таргет. Не е единственият таргет, но е таргет, тоест би трябвало да не си прав, освен ако някъде в правилата не пише че множество таргети всъщност не са таргети, което би било нелепо... ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 29 Яну 2009 01:09
Eми и counter target spell звучи като че можеш да контрираш само магийте ама всъщност контрираш сичко без земи Аха намерих го http://wiki.mtgsalvation.com/article/Protectionили по специално Има една карта с Protection from everything: It can't be blocked. It can't be enchanted or equipped. It can't be the target of spells or abilities. All damage that would be dealt to it is prevented. It can still be affected by effects that don't target it or deal damage to it (such as Wrath of God).
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 29 Яну 2009 01:14
Ахам, ясно разбирам. Значи все пак е така, но това оставя въпроса с Cannot leave play...  ЕДИТ: Всъщност май не го оставя...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 29 Яну 2009 01:30
Как ми се приигра меджик не е истина просто :Д
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 29 Яну 2009 01:32
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 29 Яну 2009 02:06
И тва сам го играл не е по яко 
|
|
|
|
 |
Goduerza
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 30 Яну 2009 22:59
Прав си,voltage.Докато спел-а е на стака (т.е. преди още да в влезе в игра) уменията му нямат значение и може да се контрира,освен ако не казва "cannot be countered" 
___________________________________ FORZA ROMA!!!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 31 Яну 2009 00:03
Така е. На практика, докато още не е в игра, защититите от дадени цветове не са от значение.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 31 Яну 2009 00:44
 Srsly, три страници БЕЗ НИТО ЕДНА ПРЕПРАТКА КЪМ Ю-ГИ-О ? 
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 31 Яну 2009 00:53
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Дади
|
 |
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 01 Фев 2009 22:06
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
 |
JFK
|
 |
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 02 Фев 2009 13:56
Практикувам магия ест,с дясната ръка  .Все пак дългите зимни и самотни нощи....
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
 |
shizo123
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Magick Публикувано на: 03 Фев 2009 10:12
EPICK!
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|