Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Въпрос са Тойфел
Публикувано на: 01 Фев 2009 22:32

аз съм на адвансед след 3 месеца , фърст сертификейт зех само за да вида формата на самия изпит и без въобще да се подготвям - просто отидох и го взех .. кат си глеах резулатите после полвината компоненти беха на т'ва най-високото от възможните , ма самия изпит беше елементарен .. за адвансед ше фана да науча нещо , но съм почти уверен , че го зимам без некви особени проблеми , въпреки че достатъчно хора са ми казвали , че е доволно сложен
на профишънси въобще нема и да стъпя .. не ми треа
иначе английския го уча в даскало , но по-голямата част от знанията са от ТВ и комп .. никъв вундеркинд не е човека , езика вече е такава голяма част от нашто ежедневие , че ако поне малко ти сече пипето и ти се отдава няма начин да не го понаучиш що годе.

колкото до тва да не знаеш времената .. явно тоя тоефл верно е мноо зле , щом си го 'зел . се пак тва е един от най-елементарните езици като времена .. единствения проблем е да си обогатяваш речника , т'ва е нещото , заради което може би би се наложило да седнеш да поучиш

Профил

Аватар
В момента играе: Mafia.
Публикувано на: 02 Фев 2009 13:58

FCE е брутално лесно,взех го с A.Сега точа зъби за CAE,ама първо да ме приемат медицина,пък после ще му мисля.
П.С.А относно ученето на език от ТВ-пхахахахахахах,gimme a break :D.

Профил

Аватар
В момента играе: LoL
Публикувано на: 02 Фев 2009 15:53

Аз се записах за CAE и изпита ми е март. Тази година са променили малко формата му и са вкарали части от CPE, но това не ми е притеснение , защото на всички изпити граматиката е една и съща. Проблемът ми е лексиката, а тя се оправя лесно - more games and books in english :)

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Фев 2009 16:15

JFK написа:
FCE е брутално лесно,взех го с A.Сега точа зъби за CAE,ама първо да ме приемат медицина,пък после ще му мисля.
П.С.А относно ученето на език от ТВ-пхахахахахахах,gimme a break :D.
cn ми помогна много през годините. основният ми учител :D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2009 16:29

Аз не съм се явявал щот не ми трябва,ма общо взето сичките ми приятели дет се явиха имат над 100.Тъй че не ми изглежда особено трудно

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2009 18:15

От ETS са най-тъпите копелета евър.
На сайтът им за онлайн регистрация датите се променят непрекъснато. Понякога и таксите.

Ноевмри си харесах дата за декември в София, но нямах толкова кеш и изчаках няколко дни. Когато проверих пак, най-близката софийска дата беше след средата на Януари, теглих им една и си избрах Пловдивска. Влизам на другия ден, че имах проблеми с картата, всички дати за 2008 в България ги нямаше?!
Влизам пак 2 дни преди първоначалната дата, която исках и о, чудо имаше я за регистрация, но вече им бях теглил една за Декември.
Януари подобна ситуация. На 3ти таксата беше $145 и имаше едни дати, на 5ти вече беше $165 и половината дати бяха сменени.

С две думи, не се ли запишеш 2 месеца по-рано е 1d20 дали ще има дата на близко място. Аз ходих в Пловдив :D

Изпитът е малоумен, не знам дори как би било възможно някой да има под 85-90. На ниво не е много по-труден от FCE< може да се каже че са на едно и е много по-лесен от CAE.

Ако имаш CAE или си сигурен, че знаеш на добро ниво английски се взима с един примерен тест предния ден, колкото да си подготвен какъв му е формата.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Публикувано на: 02 Фев 2009 22:27

High_voltage, първо, да те поздравя, че са те приели.

И второ, да, май попреувеличих малко повече от необходимото. Няма вече, обещавам. :lol:

BTW, кой гледа "Забранена любов" по Нова? Че аз май тръгвам да се зарибявам, ще го гледам заради единия смях... :)

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 02 Фев 2009 22:35

Темата за английски език, нещо, та да взема и тук да се похваля, че съм си взел CAE с 88 точки :Д От максимум 100. ^.^ И между другото да питам- някой има ли представа GRE в София къде може да се държи, някакви подготвителни курсове да има? :)

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Фев 2009 22:38

Дади написа:
Темата за английски език, нещо, та да взема и тук да се похваля, че съм си взел CAE с 88 точки :Д От максимум 100. ^.^ И между другото да питам- някой има ли представа GRE в София къде може да се държи, някакви подготвителни курсове да има? :)

За GRE в София, се обръщай към "Кирил и Методий".
А за ТОЕФЛ - остави ги курсовете, един човек със средна интелигентност, ще се справи и сам, с помощта на някоя и друга книга на Baron или на Kaplan.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2009 10:49

Излезна TOEFL-a ot 23.01.2009.
109/120 8)
С един пробен тест вечерта преди изпита. Английски не съм учил нито в училище нито по курсове от 2 години. Поцепване.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost