Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 09 Яну 2009 18:00
Търся песен която я въртят по радио 1 припева или част от него беше нещо от рода на there's no light/fight Мъж пее.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 10 Яну 2009 21:28
Хора ... вчера в едно заведение гледах клипа на една песен ... т.е. част от клипа ... ще съм ви адски благодарен ако някой ми помогне да го намеря. Предварително се извинявам за тъпото обеснение и опита за преразказ който ще направя но ми трябва спешно ... Канала май беше The Voice 21:00 към 22:00 ... значи дейстието е простичко момче и момиче танцуват по някви улици ... стоят на разтояние един от друг и само се кълчат правейки разни номера сякаш се надиграват... момичето е облечено в жълто и е чернокосо ... само това помня... ПС. Добре де хванахте ме не съм го гледал аз а едно девойче  ... но това не променя нещата че ми трябва спешно.... нито песента е чула нито нищо само това тъпо обеснение което ми даде с молещи очи "намери ми я ... ако обичаш"  БРАТЯ ПОМАГАЙТЕ ПО ДЯВОЛИТЕ!!!
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 10 Яну 2009 21:41
Sasho hakera написа: Някой може ли да ми даде линк от където мога да сваля песента Over and under на Egypt central мерси предварително Примерно
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: ПЕСНИ НА ГРУПА 7ЕДЕМ !!! Публикувано на: 18 Яну 2009 11:38
Здравейте, пускам един линк, от който можете да слушате песни на група 7ЕДЕМ безплатно на shuffle. Има го и последното парче - А това трябва да е любов...Брутално е! ЕТО ГО ЛИНКА: http://7edem.dir.bg/_wm/mp3/index.php
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 27 Яну 2009 20:18
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 27 Яну 2009 21:29
Kamelot написа: http://www.youtube.com/watch?v=ckkQIHVVICU Пише я най-отзад ама не разчитам  Aquila - Superiority Complex Само че нямам идея от къде може да се изнамери. Иначе е добро 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 27 Яну 2009 21:38
Има едно много добро рок парче, на което нито знам изпълнителя, нито името. (добре започваме  ) Всеки път като го дават по VH1 не успявам да ги видя. Дори беше наскоро в топ 10 класация за рифове. Ама клипа е някакъв анимиран, много шантав, на места се появява една микровълнова печка (?!?!), един хладилник (??!) и някви рисувани квадратни хора. 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 27 Яну 2009 21:39
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 27 Яну 2009 22:19
Br?neR написа: Мутра с пари ли? Той е всичко друго но не и мутра, защото парите не му ги дадоха на готово комунистите, а си изкара сам... ...благодарение на милионите идиоти в тази държава.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 27 Яну 2009 22:38
I_Hate_Noise написа: Наистина не Иначе, много благодарности 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
ivanofF_ip
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 30 Яну 2009 19:42
търся една сръбска песен. жена змия
благодаря
___________________________________ Герен - свободно място край селише, на което пасе селския добитък!?! Ех, бате, купи ли си спрей против уЖЖЖЖииилване?!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 31 Яну 2009 00:03
Saez - Putains vous m'aurez plus плс
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 13 Фев 2009 16:20
Който ми каже коя е песента от този клип на НЛО : http://vbox7.com/play:b326eb95 ще го черпя една виртуална бира. BTW - НЛО рулира(ха).
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 13 Фев 2009 19:31
Търся една песен която пускат по Витоша от време на време Мисля че се казва Fan Like You, но не съм сигурен Струва ми се че пеят на английски с френски акцент и от време на време направо превключват на френски но пак не съм сигурен Надявам се някой да може да помогне
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 14 Фев 2009 00:04
НЛО правеха кавъри на други песни. Интересума ме оригинала, от който е направена тази песен.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 14 Фев 2009 07:45
Edwin Odesseiron написа: Търся една песен която пускат по Витоша от време на време Мисля че се казва Fan Like You, но не съм сигурен Струва ми се че пеят на английски с френски акцент и от време на време направо превключват на френски но пак не съм сигурен Надявам се някой да може да помогне K - Maro - Femme Like U е песента.
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 14 Фев 2009 10:50
Евала Хиляди благодарности
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
KaLi_BoGa
|
 |
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 16 Фев 2009 19:10
ivanofF_ip написа: търся една сръбска песен. жена змия
благодаря http://rickforrester.data.bg/p/files/do ... 0zmija.mp3btw много добра песен.
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
 |
Хърф
|
 |
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 16 Фев 2009 22:04
Песента от рекламата на Дачия, дето агитацията е "Истискай максимума от живота" или нещо от този род? Мерси предварително.
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Търся една песен... Публикувано на: 22 Фев 2009 23:35
Пичове, включвам се с поредния HARDCORE request -- Търся всъщност името на песента/групата, знам ли.... лесно ще се открие самата песен като знам как се казва! Мисля, че е РЕГЕ, не съм 100% сигурен... Мисля, че е известна.. днес й слушах ремикс по радиото и се сетих за нея... Начи 1 мацка пее... на припева ли къде се пее " пам пам пирам пааам пам, пам пам пирам пааам пам " или нещо от сорта.... който го е чувал, ще се сети ! Който не го е .......... П.П. ПЕСЕНТА НЕ Е НА РИЯНА ДИСТЪРБИЯ, ДЖИЙЗЪС! --------- УСПЕХ !!!!!!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|