Автор |
Съобщение |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 23 Дек 2008 19:31
Хах явно бая си загорял за каране,щом си го причиняваш тва
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 09 Яну 2009 23:50
Утре ще се качваме с няколко дружки.С автобусчето,че ще имам ученици Таа,надявам се времето да не е много лошо да може да спретнеме някое кикърче някъде докато няколкото начинаещи в сектата се учат да свличат около Алеко. Не съм се качвал скоро,а толкова ми е домъчняло за ужасно вкусния бобец в Алеко Ако някой ще се прикачва утре да звънка,взели сме и ракия Айде със здраве
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
|
|
|
 |
bgKommando
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 13 Яну 2009 18:12
Интересно.Аз (макар и невероятно начинаещ) съм навит.
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 13 Яну 2009 18:16
Нощни. По-светла писта и по-малко хора.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 13 Яну 2009 19:14
... и когато не вали нов сняг, невероятно твърд терен на който ако се засилиш малко повече, рискуваш 3 пъти повече травми.
Като има нов скорошен сняг и добра поддръжка е много добро нощното, но на Витоша е ебана история в повечето време.
Аз бях в Неделята ... Времето беше идеално и до към 13:00 - 13:30 Лалето беше в много добро състояние, но после си еба майката. Останалата част от планината ми се виждаше зверски оголена, но пак направих грешката да тръгна по пътеката от Лале до Алеко и трябваше да сваляме ските за да стигнем. Витоша като цяло когато снега не е много не става за нищо. Ще ми се да отида на Боровец или Банско поне веднъж тая година да покарам като бял човек, а не да заобикалям огромни поледици и да си дера ските тука. Както и да е ... Ако правите уговорка, нека да е за тази Неделя, аз също ще се появя.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 13 Яну 2009 20:29
Аз бях петък, пътеката от Лале до Алеко през камъняците се минава с каране (поне с борд), но с ловкост и стратегия. Ако не е валял сняг Витоша през деня е със същата твърдост, така че все тая.
До Боровец се отива за час и 15 минути с рейс до Самоков и после маршрутка. При положение, че кабинката, само до Витоша е 30-35 въобще не е далече. Рейсове тръгват през 30 минути от Автогара Юг, маршрутките в Самоков тръгват от автогарата и също са на половин час. Последната е в 19.30, в толкова е и последния рейс за София.
На фона на това, което има там като писти и съоражения карането на Витоша се осмисля единствено от това, че е по-близко.
Иначе аз съм за Неделя, но утре или в Петък ще се качвам с колата и за нощно.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 13 Яну 2009 22:33
Идеята ми е по-скоро да си дам 2 дни на Боровец или Банско, с една нощувка и някакъв нормален превоз. Ще излезе дебело, но ще си заслужава. Само търся някакви по сериозни хора с които да го организирам. Навит съм и за Пампорово, там самата база от писти ми се вижда много добра и макар да не се наливат толкова пари колкото на други места, пак мисля че става добро каране. Лошото е че там по акомодации и заведения са ебати кожодерите.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 14 Яну 2009 01:08
На пампорово реват за малко сняг... На Чепеларе са открили нов комплекс с 20км писти. Чувам отзиви, че съораженията са страхотни, а цените относително народни.
В Боровец може да се намерят прилични нощувки, щом на нас ни взеха по 20лв на легло в алпийските къщички в "Малина" и то на 8.12...
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 15 Яну 2009 02:58
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 15 Яну 2009 16:07
баси смешниците ... ама кат тръгна към тех с щека в едната ръка бегат мамаим.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 15 Яну 2009 19:22
Да де, ама бордист да закъса с колата не може. Винаги ще има какво да подложи А на Витоша са сложили някакви мн коварни подстрекателски табели на Вивател. Скиори горят дъски, бордисти се смеят на паднали скиори 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 16 Яну 2009 08:50
Е те тия табели са още от миналата година, специално на Лалето на лифта  Ама са уравновесени де, има гавра и с двете ..
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 16 Яну 2009 19:45
Цитат: Особено топло ще бъде към средата на седмицата, когато ще духа умерен, до силен в Източна България и планините вятър от юг и температурите в тези места ще бъдат и по-високи от 14-15 градуса. В планините през почивните дни е възможно да превалява съвсем слаб сняг, температурите на 1200 метра ще бъдат около 1-2 градуса, а след понеделник също ще се повишат до около 5-6 градуса в средата на седмицата. Кой карал - карал.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 16 Яну 2009 21:49
Тия No Ski Crew...нищо особенно.Че карат пичовете,карат,ма тва дето хранят е адската идиотщина. Няма да забравя миналата зима като бяха на Витоша...седяха и обсъждаха колко е гаден снега,докато хранеха скиорите и един френд извъртя нереалното 360 със суич със ските.Много тъпо им стана. 
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 22 Фев 2009 18:40
От доста време никакво писание по темата. Аз се качвах няколко пъти, поставих личен рекорд по скорост - 72Km/h на Лале 1 (мерено по GPS). Днес обаче на Боровец беше.... нямам думи, с които да опиша. За всичките 5-6 години не бях карал в такъв сняг. Пудрата беше буквално като вода. Усещането по склоновете под лифта беше като сърф по наклон! На места се потъваше до гърдите. Пистите бяха отврат - оголено до твърдак на места, останлаото на много купчини, които само разхвърлят насам-натам, но под Ястребец Експрес и под кабинката (най-вече участъка до ФонФон - най-стръмния, беше приказка от друго измерение!
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 23 Фев 2009 22:03
 МАМИН УБАВЕЦ!Утре отивам да си го взема в комбинация с Faction автомати.  Много добра дъска.Но все пак мисля да я карам от другия сезон.Тоя ще допотроша епичната Росиньолка П.П.Почивните дни отивам да покарам на Банско.Ако има някой там да призвъни да опитаме парка. В четвъртък мисля да пропусна даскало и да се кача на Витоша,но ще видиме как ще се наредят нещата. Време е за форумно каране,бе!Организирайте се!
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 24 Фев 2009 11:31
Четвъртък и аз го предричам Витоша. Може да се измисли нещо.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 25 Фев 2009 11:30
Последните 2 уикенда си карах на Витоша и беше много добро ... Това бяха точно седмиците в които имаше нов сняг и се получи чуково. Ебаното беше както винаги, че от цяла планина реално имаше каране на една писта и пътеките около нея. На Романски - безумна опашка и непрогледна мъгла ... Лалето си беше читава, но като се изсипаха всички на нея си еба майката пак за няколко часа, а при тия опашки не можахме и кой знае колко да караме, въпреки че смея да твърдя че се пускахме доста бързо с аверчетата. Под лифта в началото и на отклонението дето има скок сека година към средата на пистата беше много добро, като го комбинираш и с добрите райони на пистата ставаше каране. Лошото е постоянно валеше нов сняг, а с толкова много хора не можеха да го обработват постоянно и лека по лека нещата станаха на гъз. Пътеката от крайна на Романски до крайна на Лале както винаги беше оголена и си тръгнах с няколко нови резки отдолу
Тази седмица пак съм там, надявам се да има Горно Лале ... Оттам цялата планина ти е в краката.
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: The PCM Winter Topic - Ski & Snowboarding Публикувано на: 25 Фев 2009 17:29
Тежката финаносва криза и ужасната семестриална такса ме възпрепятстват от каране утре. Може би петък или събота.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|