Автор |
Съобщение |
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Дек 2008 21:11
Тук вече съм вкъщи, и е цялата Joe satriani - midnight. Има някой грешки, който може по-добре - да показва. http://www.sendspace.com/file/jpdmd2Очаквам критика Ето и табулатура - http://www.sendspace.com/file/043xd6
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 12 Дек 2008 22:37
Браво, ама нещо не мога да го стартирам с нерото. Иначе скоро очаквайте нещо от мен.
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 13 Дек 2008 07:15
Martyr написа: Тук вече съм вкъщи, и е цялата Joe satriani - midnight. Има някой грешки, който може по-добре - да показва. http://www.sendspace.com/file/jpdmd2Очаквам критика Ето и табулатура - http://www.sendspace.com/file/043xd6Мнооого добре ! Ако ще развиваш дабълхендите, трябва да поработиш още над звукоизвличането. Препоръчително е за по-лесно да свалиш струните по-близо до грифа, без да се увличаш, че да не почне да бръжди (тогава - логично - ги връщаш нагоре). За Midnight конкретно трябва и delay ефект - не го чух във видеото. Ако грешката е моя, една бира http://www.sendspace.com/file/v0f8bmТе ви коледното парче "За Кого Бият Камбанките". Ако Кирето си дигне гъзо да положи вокали, работата ше заспи Записано е със Squier през Guitar Rig 3. Дъбнати две китари ритъм за разкош и сола само за вас, от баче Рийд. Грешки има бол - китарите са прекалено отгоре на бек-трака, хармоници пищят, хармониите са шити с бели конци, триплетите бягат малко ако се заслужаш.. ама си е епик :]
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 13 Дек 2008 21:08
http://www.sendspace.com/file/k2x1y4те тва трябваше да изсвирят Д2 на рождения ден на рийд
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 13 Дек 2008 22:14
Ахаха чефе слизаме в подлеза на НДК с кухарките и го правиме :ДД
Високоволтов, thanx man :]
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 13 Дек 2008 22:58
Ако сте там може и аз да мина да ва видя, ако ме щете де
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 14 Дек 2008 10:29
Никои няма да щат, ще е прайвет парти. :Д
|
|
Riser
|
|
В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 01:41
Препоръчайте ми неква електричка до 400 кинта ,че искам към коледа да си взема ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 01:46
стаг
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 17:34
ахахахаа, то има ли други въобще
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 19:31
Не си вземай stagg, отиди до камертон, ima страхотни ibanez-и за под 400 - 500 лева, имаше и няква metal X китара на не знам си коя фирма за около 250 беше и ми си стори готина.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 20:01
Обаче забележи как логото на Kompoth прилича на логото на Opeth.
|
|
|
|
|
Riser
|
|
В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 20:20
Хах, мерси много харесах си една на ибанез от ГР серията. Едит.навършвам 16-тъ'а
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 20:21
На колко години си ?
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 20:45
Кирето планува да закупи нещо по-сериозно. С това кубе си е ебало майката, нема само с guitar rig да работим
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 21:18
Аз съм ебати жалкия нещастник, парите, които бих могъл да дам за уроци или нещо друго свързано с китарата, тази коледа ще отидат за подарък на едно момиче - Load на metallica, понеже е единствения техен, който няма оригинален, и damnation на Opeth, щото покрай мене се запали, а orchid и е прекалено дет. А дори не ходя с нея! Не че ми се свиди де (естествено), но поне да знаех, че ще го оцени. Ако ми разбие сърцето, си земам подаръците обратно, че и по-сериозни разходи съм правил за туй девойче EDIT: пп да, заслужава си, с цици е.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 19 Дек 2008 21:33
Не ходи на уроци, ти вече си навътре в нещата, остава единствено да НЕ СПИРАШ да свириш. Като батко си Леви
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 20 Дек 2008 10:11
За тоя пич дето питаше за китара- личното ми мнение е, че няма да ти навреди да отидеш на няколко урока в началото.
|
|
DarkSHadoW
|
|
|
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кои песни обичате да си дрънчите на китарката ? Публикувано на: 20 Дек 2008 15:18
Martyr написа: Аз съм ебати жалкия нещастник, парите, които бих могъл да дам за уроци или нещо друго свързано с китарата, тази коледа ще отидат за подарък на едно момиче - Load на metallica, понеже е единствения техен, който няма оригинален, и damnation на Opeth, щото покрай мене се запали, а orchid и е прекалено дет. А дори не ходя с нея! Не че ми се свиди де (естествено), но поне да знаех, че ще го оцени. Ако ми разбие сърцето, си земам подаръците обратно, че и по-сериозни разходи съм правил за туй девойче EDIT: пп да, заслужава си, с цици е. тъпи курви мамаимдееба
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|