Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Друсате ли?

не    63%  63%  [ 61 ]
 само джоинт    16%  16%  [ 16 ]
 джоинт и гъби    8%  8%  [ 8 ]
 да    12%  12%  [ 12 ]
Общо гласове : 97
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: наркотиците
Публикувано на: 10 Дек 2008 13:40

Следователно пуши този който има мозак. А такива безмозачни същества като вас могат само да си мечтаят да пушат.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 10 Дек 2008 13:42

I_Hate_Noise написа:
е добре, защо според теб е забранена :lol: ама обоснован отговор ако можеш да дадеш (знам че не можеш). и защо и как мислиш е била забранена за пръв път (в началото на миналия век, в щатите) :roll:

много странно може да ти се струва, обаче си има места по света (извън твоето идеално европейско гражданско общество :lol: ) където ама изобщо никой не го ебе за тая работа, камо ли да става на въпрос статута на растението, щото е смешно просто. (вероятно са диваци за теб, ама то е щото си педерастче загубено.)

Не съм забранил аз тревата, че да ти давам обоснован отговор, нито съм си посветил живота на тази тема (за разлика от теб). Мога да се доверя на законодателството на цивилизованите държави и да приема че е забранено. И когато говориш за места по света, където еди какво си не е зле да даваш конкретни примери. А личните нападки които ръсиш наляво и надясно показват само колко загубено наркоманче си ти самия. Ай със здраве :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 13:45

А твоите лични нападки показват колко си загубен и без да си наркоман, което е по лошо тъп си по дефаут

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 13:47

Andrey358 написа:
Не съм забранил аз тревата, че да ти давам обоснован отговор, нито съм си посветил живота на тази тема (за разлика от теб). Мога да се доверя на законодателството на цивилизованите държави и да приема че е забранено. И когато говориш за места по света, където еди какво си не е зле да даваш конкретни примери. А личните нападки които ръсиш наляво и надясно показват само колко загубено наркоманче си ти самия. Ай със здраве :)

свиквай да ти серат в устенцата, като напуснеш стерилната среда под крилцата на мама често ще ти се случва. и пак говориш наизуст, агънце, и пак нищо не казваш (май нямаш какво да кажеш, но ти се иска още да говориш?) :lol: похвално е да си посветил живота си на това да размахваш огнена сабя, да пропагандираш европейско мислене и да цивилизоваш нецивилизованите, ама да си беше избърсал жълтото покрай устата преди това :lol:

Цитат:
Мога да се доверя на законодателството на цивилизованите държави и да приема че е забранено.

ето го доказателството че си педерастче загубено, btw

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 14:10

Андрейчо целенасочено игнорира моите постове. Няколко страници по-назад (доста спам имаше междувременно) съм постнал политическа карта, където може да се види легалния статус на въпросите по конопа.

На няколко места цитирах и посочих линкове към медицински проучвания и изследвания, които доказват, че напротив, тревата не стопява мозъка. Едно от проучванията беше на Американската Медицинска Асоцияция. Държавен орган, не гаражна лабораториика, по между другото.

На няколко места обърнах внимание, че, както слим каза, залиняването и затъпяването се дължат на прекомерна употреба и прекаляване с пушенето, по същия начин, по който прекомерното пушене води до рак, прекаленото пиене до стапяне на мозъка, прекомерната мазна храна до затлъстяване и инфаркт.

Отговорите ти са еднотипни, неподкрепени с факти, основани на личностното ти убеждение в злото на тревата, неподкрепено с реална информация и подтиквано от общественото мнение.

ИСКАМ да ме обориш с факти и реална информация, не с мъгляви фрази и "То е забранено.".

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 14:33

Абе момчета, обърнахте темата в едно адски досадно бреме за четящите. Пушете си тревата, взимайте си наркотиците... правете каквото искате. Факт е, че е много по-вредно да пушиш, отколкото да не пушиш.
Много сте забавни с това "ама ти не си опитвал.." - ами не съм опитвал, защото не съм имал нужда да го правя. Радвам се на живота, без да прибягвам до разни лайна.
А пък iddqd е най-забавен. Горкия се опитва да ни обясни някакви работи, ама е толкова прост, че и сам не се разбира :cry:.

Профил

Публикувано на: 10 Дек 2008 14:50

Гипо, всъщност съм съгласен с това което казваш ти. Но проблема е в онези които са на твоето мнение и се опитват да го втълпят на другите, наистина без да са запознати с въпросите по наркотиците. Нека да си живеят живота, но да не дават акъл и на другите като за себе си нямат. :/

Профил

Публикувано на: 10 Дек 2008 15:50

Напълно съм съгласен. Какво ли биха си помислили подрастващите от някои мнения?
Наркотикът, заедно с цигари, алкохол и всичките им там производни са вредни вещества и личните оправдания за тези подбуди не могат да бъдат мотив човек да продължава или пък да опита и друг. Пушете, пийте, но не парадирайте с вредните си навици пред другите, защото това говори само лошо за вас и колко непълноценни всъщност сте в обществото.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 16:30

Какво разбираш под "непълноценен в обществото"? Ти с какво си пълноценен. Не слагай под общ знаменател хора, които не познаваш.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 17:28

Те и мутрите са непълноценни,даже са вредители ама си карат С класите :)

Профил

Публикувано на: 10 Дек 2008 17:55

Морт написа:
Какво разбираш под "непълноценен в обществото"? Ти с какво си пълноценен. Не слагай под общ знаменател хора, които не познаваш.

Дано не ми се и налага.
И би ли ми обяснил с какво човек, който е зависим от това би бил пълноценен? Същият този афинитет ще му постави бариера в нещо.
Аз съм пълноценен с това, че съм пълноправен член на обществото - печеля, плащам данъци, спазвам правилата. Не пуша, не се дрогирам, не пия, освен от време на време по бира. А ти с какво си пълноценен?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 18:13

Tsim написа:
... печеля, плащам данъци, спазвам правилата.

Не приемам за пълноценен, живот, който се изразява в това.

[edit]
@iddqd
И аз мислех да напиша това, ама ми се стори грубо, все пак не го познаваме.. поне аз.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 18:20

печеля, плащам данъци, спазвам правилата. ти си бот бе

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 18:25

Печеля и плащам данъци от преди да бъда пълнолетен, щом това е твоят критерии. Нито съм социопат или анархист, така че и аз спазвам правилата (Ще кажеш, че с пушенето нарушавам някои от тях, но всеки го прави по един или друг начин. Пресичането на червено също е наказуемо, но си го правил поне веднъж, нали ;) )
Макар че не съм много убеден, че точно това е много полезно за обществото като цяло.

Приеми го като мазна фукня, но на мен пушенето не ми е попречило да се реализирам по-добре от 90% от хората на и под моята възраст, както и на множество над нея.

Това, че повечето отрепки, освен, че са отрепки и пушат, не значи, че всеки вдишал димът става отрепка. Отрепката си е отрепка с или без пушенето.

Човек с малко повече акъл дори и да започне да пуши няма да удари дъното, нито ще започне да пропада по какъвто и да било начин. Дори може би напротив. Пък тези без акъл си е техен проблем какво си докарват.

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Дек 2008 18:25

iddqd написа:
А такива безмозачни същества като вас могат само да си мечтаят да пушат.

Че то е трудно, нали :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Публикувано на: 10 Дек 2008 18:38

Няма да го приемам като нищо друго, освен думи на човек, с когото провеждам разговор на тема "наркотици" и чиито думи вземам за истина.
Каквото и да си постигнал, то не е благодарение на наркотикът като такъв, а въпреки него, което ако не беше в контекста на темата, бих казал, че е похвално. А колко мислиш, че може да продължиш нагоре, въпреки тях?

iddqd, не съм бот.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 19:24

Пушил съм тревка преди години ама не се друсам.

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 10 Дек 2008 21:17

I_Hate_Noise написа:

свиквай да ти серат в устенцата, като напуснеш стерилната среда под крилцата на мама често ще ти се случва. и пак говориш наизуст, агънце, и пак нищо не казваш (май нямаш какво да кажеш, но ти се иска още да говориш?) :lol: похвално е да си посветил живота си на това да размахваш огнена сабя, да пропагандираш европейско мислене и да цивилизоваш нецивилизованите, ама да си беше избърсал жълтото покрай устата преди това :lol:

Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз, тогава ми говори кой живеел под крилцата на мама и кой имал жълто покрай устата. :lol:

Морт не съм пренебрегнал постовете ти даже напротив. Позовах се на твойте карти в предишния си пост. Уточних, че единствено в Холандия марихуаната е законна. При това причината не е в полезността и, а защото обществото им е достатъчно зряло за да може леките наркотици да са легални без това да доведе до наркоманизиране на цялото общество. Що се отнася до материалите които представи, на английски са и ще ми коства доста усилия за да ги разчета и разтълкувам в детайли, тъй като научните статий не са еднозначни и не са проста работа като цяло. Говоря от опит. Не мисля че труда си заслужава само за този спор. Както вече казах щом продажбата е забранена значи има причина. Все пак ако искаш дай пак линковете към тези статий (понеже темата вече е 16 страници) ако имам време ще се опитам да ги прегледам ;)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 21:39

Цитат:
Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз
О извиняви човече незанех че си обиколил полвината свят и си постигнал Тоооолкоз многоооо!!!! Прояви снизхождение над нас които сме постигнали толкоз малко и толкоз малко сме обиколи :IMNOOB:

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Дек 2008 21:41

iddqd написа:
Цитат:
Смешнико, когато ти обиколиш сам половината свят и постигнеш това което съм постигнал аз
О извиняви човече незанех че си обиколил полвината свят и си постигнал Тоооолкоз многоооо!!!! Прояви снизхождение над нас които сме постигнали толкоз малко и толкоз малко сме обиколи :IMNOOB:

иддяд

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost