Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 09 Дек 2008 20:14
 ти определено не си внимавал с нищо
|
 |
progata
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 09 Дек 2008 21:45
Човек,а ти какво правиш в тая тема щом нете засяга,само гледаш да нахраниш някой,ебати лепката.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 09 Дек 2008 21:54
iddqd,ти пич наистина си наркоман.И си проличава това,че дрогата не вреди от правописа ти и от несвързаните неща,които казваш.Много си зле брат! progata написа: Човек,а ти какво правиш в тая тема щом нете засяга,само гледаш да нахраниш някой,ебати лепката. Ами той само гледа да трупа мнения.За него само това е важно! 
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 00:03
зле съм за теб ти си зле за мен. и на игри ще те бия и на бой ще те бия ти единствено може да спечелиш на диктовка по правопис големия герои
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 01:09
~STUBBS~ написа: iddqd,ти пич наистина си наркоман.И си проличава това,че дрогата не вреди от правописа ти и от несвързаните неща,които казваш.Много си зле брат! progata написа: Човек,а ти какво правиш в тая тема щом нете засяга,само гледаш да нахраниш някой,ебати лепката. Ами той само гледа да трупа мнения.За него само това е важно!  iddqd е култова личност , а ти не си на мода . Прасни си топика 'Детска градинка - Детелинка или с каква пудра мама ми маже дупето' и плз не поствай тук. Попърс пробвали ли сте ? То не е точно наркотик , но има някакъв подобен ефект ;д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 01:26
еми да много чупи, ама ми мирише на ацетон и затова неме кефи.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 02:03
Гледам продължавате да си пишете простотийки и да карате тоя шут да продължава да разправя некви безмислици (между другото мноо ми е любопитно кой е решил дотолкова да ви спука от гавра и ебавки и се прави на гламав от тоя ник).
За Чичо Гипо "дъ куул клийн гай" - причината да ви пишем че трябва да сте усетили ефекта на марихуаната, за да можете да си правите гаргари с нея, е точно факта че всеки идиот пише е тая простотия "не ми тряя трева (друг вид наркотик) за да се чуствам добре". Евалата Унуфри ! Аз па без трева не мога да живея ! Само като пуша ми е пълноценно, нищо не намирам за забавно освен чаденето ! Наистина ли мислите че марихуаната е дотолкова влияеща ? Има си специфичен ефект, яко ни е да пушим - приемете го ! Това не значи че като отида да видя Айфеловата Кула тряя да съм пушил един коз, щото иначе няма да ме впечатли (логическото твърдение от вашите думи).
Kато бяхме по малки ни заведоха на лекция за наркотиците в МВР - там човека който ни обясняваше беше взимал лсд, кокаин, беше пушил коз - не беше наркоман, но знаеше за какво говори, обясняваше ни както за вредите, така и за самия ефект, от кво да се пазим, как да реагираме ако трябва да си имаме работа с надрусани типове, а не се цепеше кат прогимназиална учителка по трудово. Същото и когато в основното още бяха довели момиче и момче, бивши хероинови наркомани, които обясняваха от първа ръка за влиянието на дрогата, а не "drugs are bad ! mkay ?".
Аз като човек който е пушил (и най-вероятно ще пуши още доста) трева съм премислил далеч повече от теб положителните и отрицателните страни на нещата. Не съм фанал да обикалям и да продавам джойнт на първокласници и да си тренирам пръстите в РС Мания да защитавам нещо колкото сам да се оправдавам. Да, от тревата рано или късно ставаш ленив, тъп и не особено потентен (макар че секса е много як) - който е зле и не може да си ограничава навика до степен в която тези неща се превърнат в негови постоянни характеристики - да не пуши. Не е като да умираш от него обаче ... Тъй като повечето стават отрепки - повечето да не пушат ! Джойнта също трябва да се продава с некролози които да предупреждават, но да е нелегален при положение че алкохола и цигарите са къде къде по вредни и пристрастяващи е тъпо. Замисляли ли сте се че причината толкова много хора въобще да пробват трева е факта че е забранена ? Помислете над това и може още малко да полаем ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 02:25
Цитат: (макар че секса е много як) Мен ми деиства зле на секса коза много ленив ставам и нямам ентусиазъм. Предпочитам го на трезво
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 10:32
slim_k написа: Гледам продължавате да си пишете простотийки и да карате тоя шут да продължава да разправя некви безмислици (между другото мноо ми е любопитно кой е решил дотолкова да ви спука от гавра и ебавки и се прави на гламав от тоя ник).
За Чичо Гипо "дъ куул клийн гай" - причината да ви пишем че трябва да сте усетили ефекта на марихуаната, за да можете да си правите гаргари с нея, е точно факта че всеки идиот пише е тая простотия "не ми тряя трева (друг вид наркотик) за да се чуствам добре". Евалата Унуфри ! Аз па без трева не мога да живея ! Само като пуша ми е пълноценно, нищо не намирам за забавно освен чаденето ! Наистина ли мислите че марихуаната е дотолкова влияеща ? Има си специфичен ефект, яко ни е да пушим - приемете го ! Това не значи че като отида да видя Айфеловата Кула тряя да съм пушил един коз, щото иначе няма да ме впечатли (логическото твърдение от вашите думи).
Kато бяхме по малки ни заведоха на лекция за наркотиците в МВР - там човека който ни обясняваше беше взимал лсд, кокаин, беше пушил коз - не беше наркоман, но знаеше за какво говори, обясняваше ни както за вредите, така и за самия ефект, от кво да се пазим, как да реагираме ако трябва да си имаме работа с надрусани типове, а не се цепеше кат прогимназиална учителка по трудово. Същото и когато в основното още бяха довели момиче и момче, бивши хероинови наркомани, които обясняваха от първа ръка за влиянието на дрогата, а не "drugs are bad ! mkay ?".
Аз като човек който е пушил (и най-вероятно ще пуши още доста) трева съм премислил далеч повече от теб положителните и отрицателните страни на нещата. Не съм фанал да обикалям и да продавам джойнт на първокласници и да си тренирам пръстите в РС Мания да защитавам нещо колкото сам да се оправдавам. Да, от тревата рано или късно ставаш ленив, тъп и не особено потентен (макар че секса е много як) - който е зле и не може да си ограничава навика до степен в която тези неща се превърнат в негови постоянни характеристики - да не пуши. Не е като да умираш от него обаче ... Тъй като повечето стават отрепки - повечето да не пушат ! Джойнта също трябва да се продава с некролози които да предупреждават, но да е нелегален при положение че алкохола и цигарите са къде къде по вредни и пристрастяващи е тъпо. Замисляли ли сте се че причината толкова много хора въобще да пробват трева е факта че е забранена ? Помислете над това и може още малко да полаем ... A ти замислял ли си се, че е забранена щото си има причина. И не ми говорете глупости, че била позволена в половината свят. Да е декриминализирана, не означава да е позволена. Означава, че ако те хванат с еднократна доза не отиваш в затвора. Търговията с трева е забранена в цяла Европа, освен Холандия. Иначе ти си мисли, колкото си искаш за вредите и ползите от тревата, все пак го правиш на собствен гръб.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 10:53
има си причина да е забранена, да, трябва да носи доходи само на определени хора.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 11:25
По тази логика всичко трябва да е забранено 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 11:37
е добре, защо според теб е забранена  ама обоснован отговор ако можеш да дадеш (знам че не можеш). и защо и как мислиш е била забранена за пръв път (в началото на миналия век, в щатите) ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) много странно може да ти се струва, обаче си има места по света (извън твоето идеално европейско гражданско общество  ) където ама изобщо никой не го ебе за тая работа, камо ли да става на въпрос статута на растението, щото е смешно просто. (вероятно са диваци за теб, ама то е щото си педерастче загубено.)
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 11:38
'Щото мексиканците минават през границата с чувалите, то е ясно. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 11:46
Andrey358 написа: По тази логика всичко трябва да е забранено  Гледай Grass. Има го в замунда.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 12:17
Andrey358 написа: A ти замислял ли си се, че е забранена щото си има причина. И не ми говорете глупости, че била позволена в половината свят. Да е декриминализирана, не означава да е позволена. Означава, че ако те хванат с еднократна доза не отиваш в затвора. Търговията с трева е забранена в цяла Европа, освен Холандия. Иначе ти си мисли, колкото си искаш за вредите и ползите от тревата, все пак го правиш на собствен гръб. "Едно си баба знае, едно си баба повтаря." P.S. Не ти е съвсем ясно какво е декриминализация.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
LetteRman
|
 |
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 12:23
Тревата е забранена, защото ти стопява мозъка...
___________________________________ ...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 12:25
е нали андрейчо не пуши уж ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 12:28
Цитат: Тревата е забранена, защото ти стопява мозъка... Еми аз затова пуша понеже съм прекалено интелигентер и хората се комплексират около мен та да изравня малко нивата да ме приемат като равен
|
|
|
|
 |
LetteRman
|
 |
В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 12:31
iddqd написа: Цитат: Тревата е забранена, защото ти стопява мозъка... Еми аз затова пуша понеже съм прекалено интелигентер и хората се комплексират около мен та да изравня малко нивата да ме приемат като равен 
___________________________________ ...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 10 Дек 2008 13:36
LetteRman написа: Тревата е забранена, защото ти стопява мозъка... Именно...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|