Автор |
Съобщение |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 02:34
Sweeney Todd написа: Модата вече е всеки спор да отива към един и същ изход, независимо от темата - единият спорещ започва да храни другите, че са нолайфъри, другите се засягат и почват да ръсят разни простотии как другите били нолайфъри, накрая всички се карат и на нас ни е забавно Не го казвам конкретно за вас, но напоследък това ми е направило впечатление... К'во ти дреме, нали е весело. Вертолета най-обичам да си карам И по самолета да се барам Не употребявам наркотици Най-на кеф съм като мачкам цици Пия си кафенце пафкам си цигарка И Във ваша чест си бия тапанарка Общо взето се опитвам да ви информирам Че ми е забавно като рецитирам Смисъл тука не търсете Поздравът ми приемете 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 08:49
свивам, оправяйте се.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 09:52
Бе не знам, ама вече модата е, че е "мноо яко" "да чадиш". Типичен пример са група познати, които преди бяха много анти, обясняваха разни неща като Андрей и Гипо и много се дразнеха, ама сега и те са в кюпа. И то не заради нещо друго, а защото е "мноо яко"!
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Abendmann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 10:08
Най-често тинейджърите стават пушачи тревомани или наркомани само защото не искат да се отделят от компанията си , а не защото толкова им харесва. Другият фактор е изкривената им представа ,че като се хвалят със физиологичните си процеси на животинско ниво ( "баси вчера как се напих копеле оповръщах стаята" , "мале баси тревата вчера братче направо влязох в матрицата" етц.) си мислят ,че са "яко cool" или правят добро впечатление... 
___________________________________ God knows you lonely souls
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 10:51
Морт написа: И то не заради нещо друго, а защото е "мноо яко"! Аз не виждам причина да отричам, че е ' мно'о яко'. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 11:40
Морт написа: Бе не знам, ама вече модата е, че е "мноо яко" "да чадиш". Типичен пример са група познати, които преди бяха много анти, обясняваха разни неща като Андрей и Гипо и много се дразнеха, ама сега и те са в кюпа. И то не заради нещо друго, а защото е "мноо яко"! Ми... тъпаци. Аз разсъждавам като Андрей и Гипо и не мисля да си променям нагласата относно тези неща, защото и така ми е добре и не усещам, че губя нещо "мноо яко" 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 11:55
Към... абе някой там, дето беше написал да пробваме и после да говорим:Аз не се чувствам емоционален инвалид. Не са ми нужни някакви лайна, за да ми стане кеф/да се вкарам във филм/да ми заработи фантазията... На мен ми дай една мацка, да си правя кефа с нея... пък вие си пушете тревата  . Това, кое е "мно'о яко" е въпрос на ценности и лично разбиране за нещата. Не е нужно да насаждате някакво мислене. Темата тръгна от това, дали е вредно.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 12:38
МИсля, че доста хора имат твърде объркана представа. Не пушиш, за да ти е яко, че иначе не ти е и защото си "емоционален инвалид".
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 13:14
Морт написа: ...Не пушиш, за да ти е яко... А защо? Защото е много полезно ли?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 13:34
Защо защо земи се напуши и спри да питаш. Тва ми прилича се 1 изнасям лекция за тревата в детската градина. Амааа защооо
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 13:52
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 14:02
Гипо, не вади от контекста, чети целите изречения.
|
|
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 15:04
Еми така де като може да ти е мноо яко и без да пушиш защо да го правиш? По-скоро емоционални инвалиди са тези които им трябва да пушат за да им стане мноооо яко.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 15:04
Морт написа: Гипо, не вади от контекста, чети целите изречения. Това е една от най-широко разпространените практики в милия ни форум.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 15:07
заквото и да го праиш , личното ми мнение е , че е постижимо и без помощни средства предполагам си имаш на идея накво е способен човешкия мозък .. нема нужда от буустове и вкарване ф филми . той сам го може тва се1 , праете квот щете.. а такива дет го правят , щото е "фешън,куул,яко" винаги ше има и то доста.. то са кво излезе , че и тревоманите са риъл и фейк лоахлаох
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 15:36
са ш ти кажа примерно мн си надъхан правиш се на пич говориш много и тем подобни. Изпушваш 1 джоинт и си казваш лелее аз съм бил ебаси тъпака и го караш по спокоино, докато човек дето не пуши си знае 1 и също и това е неможе да мисли по 2 начина и си зане квото му е казала мама и квото казват по телевизиата
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 15:46
Ма верно и без тва по цял ден седите пред компютъра,фанете се прочетете малко повече за марихуанате (не че на сякаде пише истини де) и стига сте слушали мама и тате па в последствие мое и да се престрашите да дръпнете 1 козче и да видите че нема умрете
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 16:03
ми да бе като седиш пред комютара по добре да пафкаш ебаси. Аз лично като съм напушен имам проблеми с общуването с непознати, ама в къщи си е ок да си пушиш нема проблеми
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 16:11
кво ми се обясняяте проал см не е за мене тва и толкоа се 1 да ти обясняям яж торта кат не обичаш торта сеш
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 16:14
вие ми се обяснявате също не та не които иска си пуши които иска не кво ми забраняват некви парцали и като вас да пуша шееба нещасниците
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|