Автор |
Съобщение |
I_Hate_Noise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 11:28
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 11:42
Абе сичко тряя се пробва.Стига да имаш няква воля де,щото не е мит че супер лесно се закача
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 12:22
Живота е да си го живеете,който както иска да го живее!Аз наркотици не ще употребя!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 12:24
Jorix написа: Абе сичко тряя се пробва. Да, така е. Айде сега отивай да наебеш някоя Х.И.В. позитивна.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 12:31
Gipo написа: Да, така е. Айде сега отивай да наебеш някоя Х.И.В. позитивна. Това е кофти подигравка ;С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 12:34
Gipo написа: Jorix написа: Абе сичко тряя се пробва. Да, така е. Айде сега отивай да наебеш някоя Х.И.В. позитивна. Е тва беше доста тъпо...Fail както се вика на пц-мански
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 13:43
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
StubbsZombie
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 21:30
Твърдо съм против наркотиците.
|
|
|
|
 |
Gugu
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 23:29
~STUBBS~ написа: Твърдо съм против наркотиците. Иначе от скоро си боцкам спирт в кръвта...  Не те ли боли много?АЗ нищо не съм опитвал,няма и да опитам.Човекът е единствено същество на света което притежава съзнание,не искам да си отнемам това качество било то за няколко часа,не искам да ставам животно буквално за тези часове.
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 23:43
марата дрога ли е
|
|
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 05 Дек 2008 23:56
Wintersun написа: Погледнато от философска гледна точка наркоманите / тревоманите са слаби същества които не могат да контролират емоционалните си състояния сами и затова се домогват до външни помощни средства. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Пък алкохолиците са емоционално силни и не пият алко.... Оп извинявай, не пият външни помощни средства, само вътрешни. 
|
|
|
|
 |
Abendmann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 00:04
kinky kitty написа: Wintersun написа: Погледнато от философска гледна точка наркоманите / тревоманите са слаби същества които не могат да контролират емоционалните си състояния сами и затова се домогват до външни помощни средства. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Пък алкохолиците са емоционално силни и не пият алко.... Оп извинявай, не пият външни помощни средства, само вътрешни.  И алкохолиците и пушачите и те са в кюпа ...
___________________________________ God knows you lonely souls
|
|
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 00:34
Не, алкохолиците са в кюпа на болния черен дроб, а тревоманите се смеят в отлично здраве и в отлично настроение, което само гледката на абстинирал клошар, надигащ шишенце спирт с вода, би помрaчилa.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 00:39
kinky kitty написа: Не, алкохолиците са в кюпа на болния черен дроб, а тревоманите се смеят в отлично здраве и в отлично настроение, което само гледката, на абстинирал клошар надигащ шишенце спирт с вода, би помръчила. Щото не познаваш Скокльото, така приказваш. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 01:20
Добре е аз като пуша коз и пия алкохол и съм зимал кво ли не значи съм зле физически така ли? Я да ви видиме вас въздържателите колко сте здрави и прави. че на думи всеки е здрав. Мен па точно пафкането ме амбицира да тренирам разни работи и да се ъпградвам постоянно.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 01:27
iddqd написа: Добре е аз като пуша коз и пия алкохол и съм зимал кво ли не значи съм зле физически така ли? иа да ви видиме вас въздържателите колко сте здрави и прави. че на думи всеки е здрав Ти физически може да си здрав, ама я се виж, седиш насред някаква гора гол до кръста и си се удървил като карнобашки овен пред млада овца  Това нормално ли е ся? 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 01:37
2D' написа: iddqd написа: Добре е аз като пуша коз и пия алкохол и съм зимал кво ли не значи съм зле физически така ли? иа да ви видиме вас въздържателите колко сте здрави и прави. че на думи всеки е здрав Ти физически може да си здрав, ама я се виж, седиш насред някаква гора гол до кръста и си се удървил като карнобашки овен пред млада овца  Това нормално ли е ся?  е ся нищо не каза тва че пича намира духовно....ае че му е яко в гората да си ходи така, не значи абс нищо идяд ти май си някво изключение, защото всички наркомани които познавам(не се обиждай)са някви абс сринати физически, следиш ми мисълта имам едно аверче, на 16 е, ама е 2,05, пък засмуква линиите като прахосмукачка на демонстрация в техномаркет
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 01:38
Кво ненормално намираш? Според теб нормално сигорно е да седиш пред пц то и да лъскаш. Сорри брато разминават ни се гледните точки за нормално. Точно за това предпочитам да пуша по добре такива като теб да ме мислят за ненормален отколкото аз да несе харесвам себеси.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 01:43
iddqd написа: Кво ненормално намираш? Според теб нормално сигорно е да седиш пред пц то и да лъскаш. Сорри брато разминават ни се гледните точки за нормално. Точно за това предпочитам да пуша по добре такива като теб да ме мислят за ненормален отколкото аз да несе харесвам себеси. Леле че сме избухливи днес.  Пич много на сериозно ме възприемаш, когато се лигавя. 
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: наркотиците Публикувано на: 06 Дек 2008 02:01
Модата вече е всеки спор да отива към един и същ изход, независимо от темата - единият спорещ започва да храни другите, че са нолайфъри, другите се засягат и почват да ръсят разни простотии как другите били нолайфъри, накрая всички се карат и на нас ни е забавно Не го казвам конкретно за вас, но напоследък това ми е направило впечатление...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|